Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vizilabda

0 bejegyzést írt és 281 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Kétség nem férhet hozzá, hogy Joe Biden és Donald Trump csatája meghatározó jelentőségű. Sokan gondoljuk úgy, hogy a jelenlegi elnökválasztás eredménye történelemformáló lehet. Ezzel együtt is vicc az egész.   Kezdjük ott, hogy most, amikor e sorokat gépelem - pénteken, délután fél kettő…..
SZVICCS Váltótartó fül 2016.06.02 13:13:52
Azt, hogy a váltótartó fül a kerékpárgyártás szégyene, nem én találtam ki, hanem a reciklis srácok mondták. Vettem ugyanis náluk egy Bettoni karbonvázat, aminek egy rosszul sikerült váltás során letört a váltótartó füle. Azt hittem, hogy beviszem a vázat, és egy hozzávaló füllel jöhetek is haza.…..
Vizilabda 2019.04.13 09:34:03
Több, mint egy éves kényszerű szünet után újra nyitva a város egyik legjobb gourmet burger falatozója, a Pesti Burger és Bár. Nem lennék én a Burgerpápa, ha nem jelentem volna meg a nyitás napján egy jó kóstolóra többek között pArtizán Alex társaságában...
Vizilabda 2018.05.27 03:21:18
Jön az nyár, aki teheti, előbb-utóbb csomagokkal megpakolva fel- vagy bekászálódik valami járműre/-be. Itt most azoknak mutatunk egy tanulságos, sok számmal és számolással turbózott mini esettanulmányt, akik a MÁV-val igyekeznek majd külföldi célponta eljutni. A tanulságot mindenki vonja le, de…..
Hangulatjelentés Egyenes vonal 2018.04.09 08:36:02
Az idei évbe nagyon belehúztam továbbképzés szempontjából, április van, de már megjártam 3 tanfolyamot, több előadást és még kettőre vagyok belejelentkezve. A flossing második részén mélyítettem a gyakorlatomat, illetve a Masszőrök konferenciájára tértem be lelkesen, amikor épp nem otthon kómáltam…..
Kezdem azzal, hogy én nem tartozom azok közé, akik szigorúan helytelenítik, ha valaki nem vesz részt egy parlamenti választáson vagy népszavazáson. Tiszteletben tudom tartani az álláspontodat, mert szerintem egy többé-kevésbé működő demokráciában teljesen elfogadható az is, ha az emberek bizonyos…..
Vizilabda 2018.03.30 11:13:39
@Medgar: Nem.
Vizilabda 2018.03.30 11:14:17
@tompus: Nem.
Vizilabda 2018.03.30 11:15:55
Tom, a 27 éves autista fiatalember jobbnál jobb munkákat kapott, csak képtelen volt azokat megtartani. Dolgozott már állatmenhelyen, postán, élelmiszerboltban, kutyanapköziben, kertrendező cégnél. Ő egyszerűen egy jó munkahelyet szeretne, pénzt és függetlenséget...
Vizilabda 2018.03.16 18:13:18
Azt mondják, hogy az okos diétázó nem méregeti magát napi rendszerességgel, hanem csak várja türelemmel, hogy a kemény munka gyümölcs beérjen. Úgyis látni fogod magadon. Én nem vagyok, se okos, se türelmes és a szemem is romlik. Tök gáz. Viszont diétázni pont most diétázok.…..
Ugye nem kell sokat bizonygatni, hogy a "görbe" és a "görbít" szavak egy tőről fakadnak, csak a ragozásban térnek el - így ha valaki azt állítaná, hogy a görbe szót a magyar nyelv a szláv grkeb (=aszott) szóból vette (ezt most csak hasraütésből fantáziálom a példa kedvéért, ne keressétek semmilyen…..
Először vádoltak meg emberöléssel egy kerékpárost az Egyesült Királyságban. Charlie Alliston tavaly februárban ütött el Londonban egy nőt, aki később belehalt fejsérüléseibe. A biciklist most bűnösnek találták, de nem emberölés bűntettében. Charlie Alliston (Fotó: PA)..
Emlékezünk még a Popcorn és Bravo magazinok szex-rovatára? Nevetséges, de jópár éve még az volt a kamaszok legjobb esélye, hogy megtudjanak valami értelmeset (inkább remény, mint esély) arról a témáról, ami ezekben az években a leginkább érdekli őket. Utánanéztem, mi a helyzet most az iskolai…..
Vizilabda 2017.08.17 07:04:01
Ahogy zöldbe borul a kert, minden évben megjelennek a meztelen csigák is, és alig várják, hogy telerakják petéikkel a birtokunkat. Közben pedig felfalnak szinte mindent, ami az útjukba esik. Rengeteg módszer kering az interneten és szájról szájra is, a rézszalagtól a sörön át a sóig. Ez utóbbi a…..
Történet arról, hogy hogy lehet egy benőtt körömtől szó szerint becsavarodni és megnyomorodni. Kedves Praxis blog, Az én történetem borzasztó hosszú és egyáltalán nincs tanulsága, viszont örülnék, ha kitennéd, hogy a szakértők megírhassák, ki hibázott és hol (egyáltalán nincs kizárva, hogy…..
Régóta ismert tény, hogy galaxisunk, a Tejútrendszer közepén egy szupermasszív, a Napunknál négy milliószor nagyobb tömegű fekete lyuk található. Ez még csak nem is számít kirívónak, úgy tűnik legalábbis minden óriásgalaxis rendelkezik egy gigászi monstrummal a centrumában. Olyanra viszont, amilyet…..
Mint minden eddigi bejegyzésemnek, ennek is a saját tapasztalataim adják az alapját. Bevallom, nagyon vad és szenvedélyes voltam fiatalkoromban, így van miből merítenem. Úgy érzem ez a téma is megérdemel egy posztot. Hiszen aki nem tud kellő hálával és alázattal tekinteni a szexualitásra, az nem…..
Az Oukitel C5 Pro nettó ára 21.000 forint. Nem, nem elírás, tényleg ennyi. Ilyen árcímkével nem sok telefont látni még a kínai piacon sem, ez konkrétan a legolcsóbb készülék, ami eddig nálam járt, így hát nagy kíváncsisággal láttam neki a tesztelésnek. Arra számítottam, hogy teljesen használhatatlan…..
Az már nem újdonság, hogy a szupermarketek különböző módszerekkel próbálnak beférkőzni a pénztárcánkba, legyen az személyes adatgyűjtés, célzott reklám, és még sorolhatnánk. Alapvetően nincs is ezekkel különösebb baj, amíg mi, vásárlók tisztában vagyunk ezeknek a…..
Kis ismétlés: az úgy volt, hogy nyáron elbontattam egy cserépkályhát és egy konvektort. Így az óra ketyegett, hogy a hideg beálltáig valami legyen helyettük. Gázkandallót akartam, de az elszállni látszó költségek lebeszéltek róla, úgyhogy kikötöttem a klímával való fűtés mellett. Nézzük, jól…..
Kérem szépen, az év utolsó pár hónapja a minőségi ingyen játékokról szól, hál'istennek. A mostani delikvens pedig talán az utóbbi 10 év legjobb PC-s árkád pályaversenyes játéka (szégyelld magad NFS!), a Race Driver Grid. A Codemasters 2008-as játéka nagyon nagyot szólt a maga idejében kimondottan…..
Ma veszi kezdetét a "16 Akciónap". Ennek célja, hogy felhívja a figyelmet a nők elleni erőszakra; a világ sok pontján egyidejűleg rendezett kampánysorozat zéró toleranciát hirdet a nők elleni erőszakkal szemben. Szükség is van rá, mert egy felmérés szerint a magyarok többsége nagyon elnéző a…..