Regisztráció Blogot indítok
Adatok
trollmágnes

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Visszatartásban csapnivaló vagyok, korgó-morgó hasüreg, tekeredő belek, eseményjelző apró pukkanások. Ilyenkor nincs mese, kakilni kell!” A tavasz beköszöntével nincs is jobb hétvégi program, mint stresszes rohanás és különféle munkahelyi elvárások mellőzésével reggel…..
Hácsé. Akaraterő, hatvannapos átváltozás, kilencvennapos diéta, 180 fokos fordulat, korábbi életvitel és leragadó embertársak megvetése, hittérítés, kéretlen szakértősködés, besserwisserkedés. Nem látod? Ne már, így nézz meg, oldalról, ha behúzom a hasam. Na, ugye, hogy…..
trollmágnes 2012.03.13 13:55:24
@PsychoCica Dö Ríl: te is ezt figyelnéd, ha épp csak a sárgát mész kidobni aztán ott az alkarnyi kábel...
de akkor egy kicsit részletezem, bár ez egy másik poszba illene.
multi.sok emelet, mind a cégé(az egész torony).szintenként részlegek.a dagadt állatot a többség gyűlöli, különféle okok miatt.a baj az, hogy őt ez nem érdekli, sőt még imponál is neki.1ébként ő is gyűlöl mindenkit, aki kevesebb ideje van a cégnél mint ő.ezért engem is, mert én utána jöttem ~2 hónappal.plusz: magasabb pozban kezdetem mint ő, de szerencséje volt, mert a főnöke lelépett így át bírta venni a helyét.nálunk minden szinten van konyha(hűtővel,mikro stb.) wc is.természetesen az undorító kajáját is a mi hűtőnkbe tartja, néha ott is felejti hosszabb időre míg elkezd rohadni/erjedni stb., ez többnyire akkor derül ki mikoor kezd szagosodni a készülék és a szinten nincs gazdája a cuccnak(ilyenkor köremail, hogy kié, újabban már felesleges mert már tudjuk kié). szóval, mikor csak beugranál pisálni a wc-re, és ott figyel a barna ( nem próbálja lehúzni, még a papírt is sajnálja használni ), az ember csak elkezd filozni hogy ugya ki az az állat aki ekkorát és itt???( a szintemen én vagyok csak hím, van még 12 nő - emiatt a férfi mosdót is igénybe szokták venni).namost nehogy már az legyen hogy én kulázok egy ilyet, aztán ott hagyom kiállítva. ilyenkor elkezd vadászni az ember.és figyelni. idő van rá, hiszen aki multiba utazik és nem ügyfélszolgos a munkája hanem egyéb, az tudja hogy elég sok az üresjárat - ezt kár tagadni, persze pozfüggő.a lényeg, hogy meglett az ember, a dagadt állat az(a 50 kilós anorexes csirkekollnők szerintem fizikailag sem lennének képesek egy ilyet kitolni).szóval megírom köremilben, hogy mindenki szarjon a saját szintjén, erre megsértődik. persze amikor összetöri szinte hetente a cégesautóját és kap egy cserét pl. 1-es oktávia a passát helyett, akkor tud jönni hogy :"ó hát nem kell azt úgy komolyan venni(kula,rothadó étel,folyamatos fúrás stb), hiszen egy cél miatt vagyunk itt(???)" + " én Téged támogatlak az év munkatársa választáson " stb., és akkor ugyan cseréljünk már autót, hiszen az ő pozában nem lehet megjelenni egy oktáviával(ez hülye).
Egyszer odadtam mert hülye vagyok, aztán soha többet. Annyit kapott 1 hétvége alatt, mint általában 1 év alatt.

tudom kedves trollok, nem kötelező multinál dolgozni...
Péter 69-cel ment a 70-es táblánál, 30 000 forintra büntették. És ez csak a kezdet. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..