Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Esterházy Attila

50 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Magyar Szocialista Párt több évtizedes hagyományai közé nemcsak a május 1. ápolása számít, hanem a nemzetközi nőnap is. A szocialisták ilyenkor virággal és szép szavakkal köszöntik a nőket. Úgy látszik viszont, hogy tavaly olyan szép szavakkal kedveskedtek, hogy idén…..
Persze ez erős túlzás, mindenesetre az MSZP-s képviselő azt írta, hogy szerdán „a magyar fél jobban bírta a testes vörösborok erejét! :)”. A kép alapján a kommunista Kínából érkező delegációt a szocialista párt egyébként érthetetlen okból kínai kajával…..
Gyurcsány Ferenc ma értékeli a 2012-es Magyarországot. A Képviselő Funky cserébe értékeli a 2012-es Gyurcsány Ferencet. Itt vannak a Demokratikus Koalíció elnökének legnagyobb tavalyi húzásai, havi bontásban.   Január Gyurcsány rögtön az év elején lenyomta a…..
Az Orbán-kormány jogalkotásának egyik nagy kritikusa, Magyarország 1995 és 2001 közötti adatvédelmi biztosa, Majtényi László eljutott lehetőségeinek határához, amikor szombaton gyakorlatilag a legdurvább átkokat szórta a Facebookon az alaptörvény-módosítás…..
Amikor megnéztük, hogy hazánk megvédésére milyen helikoptereket vásárolhat a Honvédelmi Minisztérium, kihagytuk a legolcsóbb lehetőséget. A kb. 3000 forintos Lego rendőrségi helikoptereket. Hende Csaba egy ilyet és egy középkori legókatonát kapott a születésnapjára. Fotó:…..
Több mint egy évtizede nem tudunk szabadulni ugyanattól a számtól, és most nem egy Demjén-klasszikusról van szó, hanem egy egyszerű, tipikus filmzenéről. Szerdán kikerült a Facebookra az Együtt 2014 videója, amiben az egyszerre ingben és pulóverben mindenkit megszólító Bajnai…..
A szemünk előtt elevenedik meg a múlt. Az LMP-s Vágó Gábor, aki a Tumblren Falramentaparlament nevű blogján szokott tudósítani a Parlamentből, szereti ebben a tekintetben Mikszáthoz hasonítani magát. Erre most, mintha a sors rendelte volna így, kabátlopási ügybe keveredett. A…..
Az év végi prémiumok miatt eltörött a szocialista mécses. Hiába táncolja egymást körül az utóbbi időkben a kormányváltásra készülő Együtt 2014 és az MSZP-s Szövetség a Változásért, az orosházi MSZP-sek már csak Orbán Viktorban bíznak. Amiatt fordultak hozzá, hogy…..
Amikor megláttuk a Facebookon, hogy a Hallgatói Hálózat benne lesz a Heti Hetesben, először persze azt hittük, hogy direkt a Képviselő Funkyra akarnak felkerülni egy hoaxszal, mint Gyurcsány Ferenc a műaranyos posztjaival. De amikor kiderült, hogy ez nem vicc, akkor megemeltük a…..
A tavaly augusztus 15-én megrendezett Magyarország–Izrael-meccsen szurkolók egy csoportja azt kiabálta, hogy „mocskos zsidók”, és más antiszemita rigmusokat skandált már az izraeli himnusz alatt is. A FIFA a Magyar Labdarúgó Szövetséget ezért azzal bünteti meg, hogy a…..
Stand up comedysek vették át az uralmat a Fidesz kommunikációja felett. Legalábbis másra nehéz következtetni, amikor a párt egy nap kétszer is egyértelműen kacagtatni áll ki. Először Németh Zsolt, a Külügyminisztérium parlamenti államtitkára tárgyalt Mianmar demokratikus…..
Európa legsikeresebb edzőjével találkozott Pep Guardiola. Orbán Viktor a FIFA-gálán fotózkodott a munkanélküli spanyollal, és kedd este töltötte fel a fényképet a Facebook-oldalára. Edzők egymás közt(Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala) A képek között van még egy, amin a…..
Gyűjtőoldalt csináltak a Facebookon a rezsicsökkentésről szóló híreknek, nem kisebb állítással, minthogy: 2013 a rezsicsökkentés éve. A földgáz, az áram és a távhő árának 10 százalékos ünnepléséről van, hogy egy óra alatt négy poszttal is megemlékeznek. Rogán…..
De az is lehet, hogy csak nem értjük Török Zsolt első lépését a popsztárvilág felé, ahol talán ő lesz az egyszemélyes magyar Village People. Most már tényleg Dopeman Magyarország rémálma: a legújabb klipjében egy A4-es méretű, Bayer Zsolt-fejet ábrázoló papírlappal az…..
Nem lennénk a Népszava helyében, és nemcsak azért, mert az állam nem akar hirdetni náluk. A lap újságírója levelet írt Giró-Szász András kormányszóvivőnek, afelől érdeklődve, hogy a kormány tagjai kapnak-e az idei munkájukért jutalmat vagy prémiumot, mivel tavaly például…..
Úgy tűnik, az MSZP az internacionalizmus jegyében kész megbocsátani baráti országok szocialistáinak ugyanazt a bűnt, amit itthon elítél. Az MSZP gratulál Victor Ponta miniszterelnöknek és az általa vezetett választási koalíciónak választási győzelméhez. A…..
Most nem Gyurcsánnyal, hanem Bajnaival keverték össze külföldön. Hogy is lehetne elfelejteni azt, amikor a svéd televízió képernyőjén a meccset Csányi Sándor mellett élvező Orbán Viktor alá lazán odaírták, hogy Gyurcsány Ferenc? Most Portugáliában derült ki, hogy…..
„A befektetők nyilván akarnak egy garanciát a befektetéseikre. Mi azt mondjuk, hogy elég garancia a magyar állam, amely több mint ezer éve működik” – mondta az IMF tárgyalások sikertelenségét váratlanul sikernek beállító Varga Mihály, aki egyébként a kormányon…..
Fél éve egy ilyen hír még csak valamilyen Horthy-szobor miatti tüntetés tudósításának egyik erőltetett mondata lett volna, de az élet úgy hozta, hogy a Szegedi Csanád zsidó lett, és ez nemcsak a Jobbikban, hanem Dániel Péter mindennapjaiban is változást hozott. Sokat idézik azt…..
„Józsa István és Borbély Anett hozza ki az ellenőrzőjét!” – ezt nem mondta Kövér László házelnök májusban, pedig így talán elkerülhető lett volna, hogy októberben arról panaszkodjon a Fidesz női tagozata, hogy tavasszal egy MSZP-s képviselő meghúzta az…..
Varga Mihály, az IMF–EU-tárgyalásokért felelős tárca nélküli miniszter közleményt adott ki egy blogbejegyzésre reagálva arról, hogy miért nem ment el az 50. Közgazdász-vándorgyűlésre, amire évek óta el szokott menni. Ebben elfoglaltságaira hivatkozott. A vándorgyűlésen…..
Parlamenti választás van Fehéroroszországban, Európa utolsó diktatúrájában. Több száz külföldi megfigyelő követi nyomon a választást, és az egyikük Thürmer Gyula, a Magyar Kommunista Munkáspárt elnöke, aki szerint az Európai Unió csak irigykedik a…..
Budai Gyula, a vidékfejlesztési minisztérium parlamenti államtitkáraként is legalább olyan sikeresen végzi a munkáját, mint elszámolási biztosként. Ezúttal a budapesti nagybani piacon számolt be a sikeres ellenőrzésekről. A Vidékfejlesztési Minisztérium közleményéből az…..
Ma Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter Predrag Sekulić fenntartható fejlődési és turisztikai miniszterrel és Tarzan Milošević mezőgazdasági és vidékfejlesztési miniszterrel tárgyal Montenegróban. Bár Magyarországon is vannak furcsa nevek (pl. Lakatos Marlonbrandó),…..
Aki követi Szanyi Tibort a Facebookon, vagy csak néha elcsípi egy-egy mondatát, tudja, hogy a szocialisták közül ő az, aki mindig 100 százalékon pörög, mint ahogy tegnap is. Vágó Gábor írta meg a Tumblren, hogy most például a Parlamentben a regisztrációs törvényről nyújtott…..