Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lovejuh

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A teoretikus "Ugyan mit veszítettünk a Malév csődjével, amikor itt vannak helyettük a jófajta fapados járatok, amik még olcsóbbak is?" kérdésre érkezett meg a válasz. Tamás levele nyomán a Homár megdöbbenve tapasztalta, hogy tényleg létezik ilyen, itt Európában, hogy fizető…..
Lovejuh 2012.04.19 12:46:30
@mormix: Hát én örülök h sok ember megteheti h évente 3x 4x repül 80 ezerért de van aki 10 évente 20 ért. :) Van aki ezekkel a "szarokkal" tudott életében először repülőre ülni. Nekik tökéletesen megfelelt! Hát ez Magyarország és a Magyar mentalizmus. Mindig mindent csak fikázni tudtok!
 Zajlik az élet mindenhol. Itt a tavasz, rengetegen próbálnak ilyenkor társat találni, hiszen biológiai óránk ilyenkor.... blablabla. Magyarul ilyenkor mindenki kanos és szukás, na. A kedvencem az, amikor az ilyen 17-18 éves született gyökér emberek próbálnak emberien kinézni…..
Hát drágalátos barátnőm imádja a bulikat, így a 18. szülinapja sem maradhatott ünneplés nélkül. Sőt a szülei szervezték limuzinnal, 3 emeletes tortával, kibérelt clubban, stb.  Persze voltunk elég sokan, korlátlan piafogyasztás, tánc, csocsó, és pizza. Természetesen…..
 Nagyon sokszor szoktam elmélkedni dolgokon. Például, hogy  a körülöttem élők 80%-nak (látszólag) simán megy az élete, nincsenek problémái, ha valakivel együtt van, akkor nem szólnak bele az emberek, stb. De a legjobban azért irigyelem ezeket az embereket, mert nem olyan…..
Tizenéves mindennapok Kezdőlöket 2012.02.07 20:38:00
 Hát az úúúgy volt... szoktam mondani, amikor valami kínos helyzetből kell magam kimagyarázzam, és mit ne mondjak, ez mostanában elég sokszor fordul elő. Ilyen például, mikor elvittem a hétvégén apám hétvégi meccsre félretett sörét és a házibuliba menet megittam...…..