Regisztráció Blogot indítok
Adatok
leo4634

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Egy évekkel ezelőtt, a domogyedovói nemzetközi repülőtér történt robbantás videója járta be az internetet azzal, hogy valójában kedd reggel készült Brüsszelben. Erről nagyon hamar kiderült, hogy nem igaz – mi is csak fenntartásokkal linkeltük be a cikkünkbe, majd meg is írtuk, hogy egy manipulált…..
leo4634 2016.03.23 22:46:37
leo4634 2016.03.23 22:47:36
Ügyvédként dolgozom, 2010-ben csatlakoztam az AVM Utcajogász programjához önkéntes jogászként.Az Utcajogászt azóta is csinálom, nagyon szeretem, és büszke vagyok rá, hogy a program egyik úttörője lehettem. Annak pedig különösen örülök, hogy azóta mennyit fejlődtünk,…..
Az alábbiakban leírok egy módszert, amivel olyan honlapokat lehet készíteni, melyek segítségével havi 100 dollárt tudunk keresni. A módszer 3-4 napi folyamatos munkát vagy 4 hétig naponta egyetlen órát igényel - én az utóbbit választottam, mivel úgy kevésbé megterhelő. A bevétel a Google Adsense…..
leo4634 2013.11.03 06:03:09
@breezer: @Online Távmunkás: szeretnék az netten dolgozni,de több dolgot nem értek:Mi abban a jó ha nézegetem a reklámokat? azt értem, ha azoldalamon megjelennek hátha mások rá kat.Legjobban Kommenteket szeretek irni, bár milyen témában., vagy kattintások, de ezt sem értem önöknek, mi ebben az üzlet? Hogyan kapnám meg a bérem, nem a rendes nevemet használom? Van főállásom, nem keresek túl jól. Aránylag sok időt töltök a gép előtt, mert egyedül élek. és hülyeségekre válaszolk, vagy hozzá szólok, akkor már ezt időt szivesen tölteném el nunkával, Nincs közvetlen kapcsolat, a kártyámat senkinek sem szeretném kiadni, főleg a netre.Hallottam sok a becsapás kérem ezekre válaszolj, ha lehet, tisztelettel Judit.
Nándor mai levelében egy késéssel végződött útjáról írt, melyet elvileg a MÁV-nak címzett. Ez még nem is lenne extra, de olyan ékesszólással teszi ezt, amiről felsejlik előttem a Markos-Nádas duó egykor szebb napokat látott katonaság témájú előadássorozata. A levelet mindenképpen érdemes elolvasni,…..
A frissen sült kelt tészta illatával tölti meg a házat, az otthon melegének illatával, emlékeztet bennünket a gyerekkorunkra, és már kicsit az ünnep előhírnöke is ez az erősen fahéjas, kalácstésztából készülő tekercs.A tésztához:450g (3pohár) teljeskiőrlésű kétszer…..