Regisztráció Blogot indítok
Adatok
3dhazard

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
November végén mi is megírtuk, hogy a Hulu egyik új sorozatában, a Future Manben egy Omega dalt lehetett hallani. Akkor csak találgatni tudtunk azzal kapcsolatban, hogy fizettek-e a készítők a jogdíjakért, most viszont a Borsnak beszélt a helyzetről a zenekar...
A múltkor panaszkodtam a hangos, ám hideget fújó kézszárítókra, úgyhogy most következzék néhány olyan szerkezet, mely hangban ugyan hasonlít azokra, viszont azokkal ellentétben melegszik is rendesen. Igazából ez persze csak átvezetés akar lenni néhány, a 2001-es szentkirályszabadjai repülőnapon…..
Az HBO-t jelenleg így lehet elérni itthon: HBO, HBO2, HBO Comedy HBO HD a tévében HBO On Demand - a kábelszolgáltató médiaboxán keresztül HBO GO - ha van előfizetésünk, akkor ez jár ingyen, ott nézzük, ahol akarjuk, hiszen netes cucc Jövő hétfőtől viszont búcsúzik az HBO Comedy, és lesz…..
3dhazard 2016.03.18 20:40:06
vonatmagazin RM Models 212 2013.04.18 07:12:54
Megvan annak az előnye, hogy a munkahelyemen nagyjából mindenki tisztában van azzal, hogy kedvelem a vonatokat. Nemrégiben az egyik kolléganőm közeli hozzátartozója járt Japánban futóversenyen és ha már ott volt, vett nekem egy újságot, a címben is szereplő RM Models-t, annak is a…..
Öt évvel és egy hónappal ezelőtt Los Angeles belvárosában jelentette be a Google és az X PRIZE Alapítvány a Google Lunar X PRIZE versenyt. A cél röviden összefoglalható: egy 90 százalékban magánpénzből fejlesztett robotot eljuttatni a Holdra, aminek legalább fél kilométert meg…..
3dhazard 2012.10.14 10:22:23
@gopuligo: "A Puli – eltérően a megszokott 4-8 kerekű roverektől – gömbszerű, vagy ehhez hasonló kialakításban gondolkodik." Erre gondoltam, mert eredeti lett volna a szó legjobb értelmében. Sajnos a rover verzió előtt is még számtalan akadály áll (a Holdon kívül). Remélem eléritek a célt.
A Magyar Honvédség egyik harci helikopterének közreműködésével zajlott szerda délelőtt a Die Hard - Drágább, mint az életed című amerikai szuperprodukció forgatása a fővárosban; a gép pilótája szerint a kijelölt feladat nem jelentett számára komolyabb kihívást egy…..
Timelord Az eltűnt királyvonat 2012.04.14 08:22:00
Az 1896-ban, az uralkodó magyarországi vasúti utazásaira készített udvari vonat sorsáról 1920 óta nem tudunk semmit. A millenniumi ünnepségek fényét emelő elegáns udvari vonat eredetileg öt kocsiból állt. Horribilis vételárát (418 ezer forint) a MÁV közel másfél évig nem…..
3dhazard 2012.04.14 14:05:13
@zsuzsa.frisnyak: Köszönöm, ezt tudtam. Akit érdekel úgyis pontosan utánanéz. A kiegészítés nem a szerzőnek szólt, bár nem szerepel benne, hogy a Millennium évében már 7 kocsi volt. A svájci "kiruccanás" után visszakerült a szerelvény Magyarországra? A források általában csak a kiutazás részleteivel foglalkoznak.
3dhazard 2012.04.14 14:24:02
@3dhazard: Csak így saját magamnak. Lehet, hogy a svájci udvari vonat (1919.03.23) az osztrákok által rendelt szerelvény volt.
Pár napja felfedeztem a világ legtökéletesebb reality showját. A valóságshow fogalma sokaknál megáll a Big Brothernél és a Való Világnál, pedig - különösen Amerikában - eléggé csúcsra járatták már a műfajt, és a legtöbbhöz nem zárnak mesterséges környezetbe embereket,…..
3dhazard 2012.02.20 18:23:18
Olyan standon jártunk, ahol a hoszteszek egykedvűek voltak, a reflektorok sem világítottak, a félhomályban ácsorgó autókról pedig alig lehetett megtudni valamit. Úgy látszik a kínai autóipar a fordított pszichológia eszközével támad. Pedig a Changan 2009-ben 1,4 millió autót…..
3dhazard 2011.09.15 19:43:25
@SilentSound: Ez az export változat, kínában is többfélét használ a CHANA Auto Global.
3dhazard 2011.09.15 19:55:44
@SilentSound: Még egy megjegyzés: a saját blogbejegyzésed egyik fényképén premierplánban látható egy CHANGAN Benni Mini hátsó fertálya, szép nagy logoval :)
 Ismét csak előkerült Keszthely. Pedig most egy lelkes látogató dicsekedett hogy mennyire tetszik neki, mégis azonnal előkerültek a kritikus vélemények. Eddig azt hittem csak én vagyok akkora szemét, hogy nem rajongok valamiért kötelességből csak mert magyar…A felmerült…..
NINCS szex az űrállomáson - nyilatkozta Alan Poindexter Tokióban, írja az Index. Ez nem azt jelenti, hogy amúgy ne lehetne, sőőőt. Ha például a régóta tervezett Mars-expedícióra gondolunk, akkor nem meglepő, hogy tudományos alapokon régóta foglalkoznak a kérdéssel. Forróbb és…..
 A vasútmodellező társadalom közösségi életének egyik színtere, már hosszú évek óta az internet. Kedvenc fórumos oldalunkon, az Index-en, időnként fellángolnak a viták különböző témákban, hiszen mint tudjuk, itt mindenki szakember! Történt pár napja, hogy egy lelkes…..
3dhazard 2010.02.12 09:43:01
@amenatyam: A bevétel a kastély feneketlen zsebébe kerül, ha valaki egy kicsit is utánanéz, láthatja, hogy egy nagyobb léptékű dologról van szó. Rengeteg projekt van folyamatban, ezekhez az önrészt előkell teremteni, hogy hogyan ez már más kérdés... Az EU-s pályázathoz is kellett az önrész...
Hagymás babot ugyan nem eszik, és gyerekekkel sem haverkodik össze, de a védjegyének számító pofonokat szerencsére gyönyörűen osztja Bud Spencer egy friss reklámban. Az öreg Bud persze a klasszikus sikerek óta egy kicsit megroggyant, azok a nagy parasztlengők már nem jönnek olyan…..
3dhazard 2009.05.13 14:30:29
@Los Alamuszi:
Jól emlékszel a nevére, nem mellesleg olasz bajnok (úszás), vmint vizipólos volt. Magyarországon is járt annak idején (7:3-ra nyertek a mieink).
Belsőség Teszkós tolatóradar 2009.04.28 01:24:00
Ahogy a múltkori tempomatos posztban ígértem, a „Barkácsolj magadnak fullos Audit” sorozat következő része a teszkós tolatóradar beépítése lesz. Amire semmi szükség, de tényleg. Az autóból hátra jól ki lehet látni, és ha 2-3x kiszáll az ember, hogy utánanézzen,…..
3dhazard 2009.04.28 11:45:53
@big_mafa:
A lopakodó megtalálásához más hullámhosszúságú jeleket használtak, ezért találták meg... Az új radar pedig teljesen más technológiát használ. A lopakodó kifejlesztésekor a korszerű technológiákat vették figyelembe, nem számítottak az őskori leletekre. A tolatóradar nem ilyen fekvenciákon dolgozik, ezért nem is egyezik meg a visszaverődési tulajdonsága.
3dhazard 2009.04.28 17:04:14
@Hrzrasn:
Parancwww.rcsysline.com/epsmicro.htmsolj:
Ez csak az egyik fajta.
3dhazard 2009.04.28 17:09:20
@big_mafa:
Az 5-ös pont (ha jól emlékszem) nem véletlenül nincs kifejtve. Az ezen alapuló rendszert a NATO több országa megvásárolta.
Tegnap ismét "lementem" Keszthelyre, kíváncsi voltam, mennyit haladtak az építők a munkálatokkal, nomeg forgatni is kellett, mert kell az anyag a werkfilmhez, ami a tervezett DVD szerves részét képzi majd.Lássuk, mi is történt az elmúlt hetekben:A zalai dombságon haladó…..