Regisztráció Blogot indítok
Adatok
darkmirjam

0 bejegyzést írt és 453 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Mese Nagy Böhöm királyról 2011.07.02 07:15:00
A rövidlátó baloldaliak és liberálisok bizonyára farkast kiáltanak a Népszava elleni határozott fellépés láttán. És velük béget majd a panelprolik csürhéje. Az igényesen gondolkodó, felelős polgárok azonban átlátják a magasabb rendű összefüggéseket, vagy ha eddig nem,…..
killtheradical A te anyád 2011.01.06 06:37:00
Úgy tűnik, az új sláger egymás szórakozásának elrontása. Oké, annyira nem új, csinálják ezt időtlen idők óta az emberek, de most apropója is van: az új médiatörvény. Bayer Zsolt, miként a Híradó vagy a Való Világ, szórakoztatóipar. A szórakoztatóipar – Howard Stern…..
Nemzeti Hírügynökség (Nemhír), Vélemény rovat Örvendezzünk! Örömteli, hogy van az országban egy ember... nem, nem is csak egy ember, hanem az Ember, aki önnön életét, annak minden pillanatát feláldozza, hogy nap mint nap, év mint év rámutasson gyarlóságainkra, hibáinkra,…..
w Elnöki pornó 2011.01.03 06:45:00
A köztársasági elnöknek, komolyabb jogosítványok híján, egy feladata van tulajdonképpen: hogy legyen rendes ember. Tudjon viselkedni, látsszon tisztességesnek, és ha van is pártkötődése, legalább úriemberségből ne mutogassa úton-útfélen.   Igazán nem kérnek tőle sokat.…..
A Tv2 Mokka című műsora rengeteg mókás pillanatot tartogat a reggeli tévénézőnek, csak aztán félre ne nyelje az ember a pirítóst a röhögéstől. A tegnap reggeli adásban például Kárász Róbert műsorvezetői kvalitásait tesztelte sikerrel a szerkesztőgárda. Egy láthatóan…..
Modorosblog A kései követő 2010.10.18 07:00:00
1998:-Gyurikám, igaz erőművet hoztatok itt össze ezzel a Penciummal. Gyönyörű a hétgigás vinyó is - erre aztán lehet lesz pakolni rendesen, tényleg nagyon fasza minden. Gratulálok. Internetet nem terveztek?-Nem. Nincs, és nem is lesz. Minek? Ami kell, úgyis megszerzem a haveroktól -…..
darkmirjam 2010.10.18 21:51:23
@Patrick Bateman: Hemtom, foglalkoztam egyszer ezzel. Csak azt tudtam leszűrni, hogy aki kihallja a különbséget, annak az élet egyéb területein is nehézségei vannak. A legigazibb nyilván az, mikor a Korrs énekesnője lágy hangon közvetlenül a fülembe duruzsol. Annál már csak minden lépésnél, másolásnál szarabb lesz. Digitálisítás után már legalább nem kopik tovább.
 Ez is nagyon kellett már - ráadásul Hartay hácsé Csaba volt olyan kedves, hogy brilliánsan meg is írta.  "Sok pénzt buktam én a kaszinóban, nem vigyáztam én a vagyonomra, vagyonomra, meg a milliómra."/Grofo/     A…..
darkmirjam 2010.10.09 00:11:15
Már az eredeti, erstés verziótól is hánytam, de a Jobbik keményen beásott a béka segge alá! (Thx A.R.!) ..
darkmirjam 2010.09.27 22:04:49
Modorosblog A Vendég 2010.09.21 07:00:00
Na csákány, végre ideértem. Jól van, ne lázadjál - csak 3 órát késtem, szeretek otthon ejtőzni kicsit a kádban, rákészülni a nagy vizitre. Meg hát örülj, hogy egyáltalán eljöttem - ez a lényeg, nem? Baszki, messzebb nem találtál pecót? Kész szerencse, hogy hoztam az…..
Varánusz Levélváltás 2010.09.17 08:00:00
Szeretve tisztelt Miniszterelnökünk, drága Viktor!Boldogság és hála öntötte el a szívemet tegnap! Remegtem akár a miskolci kocsonya, midőn a postaládából kiemelve kezembe került leveled, amivel megszólítottál engem, egyszerű nyugdíjast.Özvegy Staubinger Benőné, született…..
darkmirjam 2010.09.17 11:45:31
@Kalmár: Levelezget, konzultációnak nevezi, majd falhasználja valaminek a szentesítésére. Teljesen függetlenül attól, hogy hányan küldték vissza és mit írtak bele.
darkmirjam 2010.09.17 11:56:51
@is: "Orban pedig sosem volt szocialista politikus. "

Nem mert nálunk a szocialistákat nem a cselekedeteik hanem a nevük alapján határozzuk meg.
darkmirjam 2010.09.17 11:59:18
@apc: Ez egy nagyon szépen kidolgozott képzavar. :) Már már a kommunista karvajtőke magasságait súrolja.
Aki tagadja, hogy van cigánybűnözés, azt a Jobbik börtönbe csukná. A miniszterelnök hétfőn a parlamentben világossá tette: ha valakit csak a származása okán tekintenek potenciális bűnözőnek, maga is tiltakozni fog. Tehát Orbán szerint sincs cigánybünőzés. Pedig egykor volt…..
Egy hét alatt három beszédet is mondott Orbán Viktor, így talán kevésbé meglepő, hogy a szóáradatban szinte senkinek – magamat is beleértve – nem tűnt fel egy tanulságos oldalvágás. Szerencsére egy e-mail felhívta a figyelmemet; a miniszterelnök ugyanis, bár erről…..
Egy kisebb csúcsminisztériumot meg lehet majd tölteni azokkal a 35 év alatti diplomásokkal, akik megtapasztalták már a külföldi közigazgatást. Ha lezárul az EU-s pénzből finanszírozott közigazgatási ösztöndíj, a kormányzati HR válogathat a fiatal jelentkezők…..
darkmirjam 2010.09.09 12:11:47
@ZF2: Nem volt mindíg így. Csak most kezd megint divatba jönni ez a fényképesdi. Ismerősömnek jegyzői állást is pártba, körbe való belépéshez kötötték.
Miért pont itt mérlegelnének szakmai szempontok alapján?Ennél pitiánerebb ügyeknél is lementek kutyába, csakhogy nehogy a rendszerkritikus szemlélet szárba szükkenhessen. Aki nincs velük ellenük van, ellenségeiket meg csak nem fogják jó kis ösztöndíjakkal képezni. Itt most nem állam van, hanem egy párt, nincs meg az az egyensúly, hogy az ilyesmit kultúráltan lehessen lebonyolítani. Mert az aki kontrollálni tudná, az is fideszes, akinél panaszt tehetsz, fideszes. .
Néhányan kárörvendve várják, mások rettegnek tőle, megint mások unottan legyintenek, mondván, ez bizony elkerülhetetlen. Hogy miről van szó? Arról, hogy vajon mikor érkezik meg Orbán Viktor (és politikája) Balatonőszödre. Azt mindenki sejti, hogy miként a második…..
Le kellene számolni a ’90-es évek médiaháborús logikájával: hogy az eddigi baloldali kormánytévéből most jobboldalit csináljunk. Ennek 2010-ben az erőfitogtatáson kívül már semmi értelme nincs. (Kép: Nemes Csaba - Remake) A Magyar Televízió gyökeresen átalakul. Régi…..
darkmirjam 2010.09.08 12:35:29
@ÁkiBáki: Jó gondolatok. Bár a politikamentesség megvalósulni látszik. Ezek után már nem beszélhetünk majd politikai műsorokról, pártműsorok lesznek helyettük. Minden nagyon szép, OV 2 gólt is rúgott, a pócsi egyházi kórus koncertje OV tiszteletére. OV gyerekeket simogat, OV-t mindenki nagyon szereti.
OV további 12 forradalmat talált, amit mind ő robbantott ki és vitt győzelemre. Chuck Norris térdet hajt OV előtt. Nomeg a kommenisták szemetek, ami szar az miattuk szar.
A XX. századi gondolkodásmód számára ellentmondásnak tűnik a szentet és az inkvizíciót egy napon említeni. Nincs még egy ilyen téma, amiről ennyit írtak volna, vagy amit ennyiszer próbáltak volna tisztára mosni, mint a szent inkvizíciót. A modern mentalitás nehezen tud…..
darkmirjam 2010.09.06 14:55:11
@dezso: Nem tudjuk, nem lehet tudni. Éppen azért mert ahány forrás, annyiféle történet. Pro és kontra hoznak fel hiteles és kevésbé hiteles történetírókat. Ha az elkövetkező évben csak a téma kutatásával fogsz foglalkozni, akkor eljuthatsz oda, hogy rengeteg egymásnak ellentmondó állításból világnézetednek megfelelő cikkeket tudsz kanyarintani. Az igazság a források hitelességének megkérdőjelezhetősége miatt rejtve marad. Talán, ha szabadon kutathatóak lennének a Vatikán archívumai, könyvtárai. De nem azok. Maradnak a különböző oldalak preferenciái alapján átszűrt anyagok.
darkmirjam 2010.09.06 15:08:27
@Rotfuchs: Engem azért az piszkál, hogy Jézus tanításai meglehetősen modernnek, progresszívnek tűntek. Egészen mainak. És utána következett a nehezen értelmezhető rész, amikor levezették, hogy Jézus szerint koszosnak, büdösnek és butának lenni menő. Aztán most itt van ez a kor, amikor mintha a budhísták inkább az Evangélium szellemében élnének, mint a keresztények. Ez is kicsit zavaros.
darkmirjam 2010.09.06 15:35:31
@Gloria Mundi: Igen, ráadásul a gonoszság jóság alapján sarkított világkép keresztény privilégium. Közvetve elfogadnám a tanaikat, ha a fekete fehér elv alapján ítélném meg őket. Nyilván nem minden gonoszság forrása. Szürke, mint majdnem minden ami elsődlegesen saját hatalma érdekében cselekszik.
Olyan kertész, aki ideje nagy részében az ásóját szereli. Sajnos ez meg is látszik a kerten.
2010-ben egy törvényesen a parlamentbe jutott párt - amely tegyük hozzá Magyarország harmadik legnagyobb politikai ereje -, na, ők sajtótájékoztatót tartottak, ahol a párt EP-képviselője azt az ötletet vetette fel, hogy hozzanak létre közrendvédelmi telepeket. Ez egy olyan kettős…..
darkmirjam 2010.09.02 16:45:43
@gonosztojás: Téged még biztos nem akart seggberakni egy látens homoszexuális szkinhedvezér, hogy így véded ezt az ország szégyene bagázst. Hidd el, ahol nekik jó, ott előbb utóbb senki másnak nem az. Rájuk szavaztál, nem baj, sokan mások is, de most már észre kéne venni, hogy pont azok aminek látszanak, vérszomjas nácik. Még szerencse, hogy nem tűzoltók, amilyen eszesek, valszeg benzinnel oltanának.
darkmirjam 2010.09.02 17:09:55
@Kivancsi: Hát, ha a jobbosoknak is csinálsz egy országot. Egy megye simán lehetne az övék. Kapitányokkal, cseddőrséggel, szkinhedekkel. A Magyar Sziget mintájára. Naagy nemzeti büszkeséget importálnának. Keresnék a belső ellenséget, szigorú szűréssel állapítanák meg egymásról, hogy zsidók, majd láger a lágerben alapon még beljebb zárnák oda a gyanús részüket. Jó lenne, nem a saját országukat égetnék szarrá, csak a saját magukét.

Persze csajozni biztos kijárnának mise után.

Komolyan nem értem azokat, akiknek még ez sem ciki.
darkmirjam 2010.09.02 17:26:59
@Kivancsi: Jobbik lesz. Sajnos. Nem a cigánykérdés miatt, amiatt mert megkeseredett bosszúszomjas, faék egyszerűségű szavazókat mindíg lehet majd találni. Ha már érzik a vérszagot, nagyon könnyű rámutatni bárkire. "Ő a haza ellensége" Cigány, zsidó, liberális, külföldi (beztos jött magyar földet lopni), meleg, hindu, ateista, egyet nem értő. És ami a legszebb, még a legodaadóbb párttag is hirtelen a fasz rossz végén találhatja magát (hazaáruló, provokátor), mert mondjuk csinosabb mint Gábor (ami ugye nem nehéz, elég ha nem süt erőszakos butaság a tekintetünkből).
Ez itt nem megoldás egy problémára, ez itt indulat. Olaj a tűzre.