Regisztráció Blogot indítok
Adatok
odav

3 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mirkóczki Ádám szociológus, a Jobbik parlamenti képviselőjének törvényjavaslata és a rendőrségnek a Meleg Méltóság Menetét elutasító határozata kapcsán, mint minden évben, újra előtérbe került a homoszexualitás témája. Sokat gondolkodom a homoszexualitásról:…..
odav 2012.04.22 17:41:52
@Deutsche Gabbana: Úgy hiszem, nagyon röviden és egyben nagyon találóan fogalmaztad meg a tanulságot: "hát ez az, kegyetlenség más emberek lelki egészségén erőszakot tenni azzal, hogy hazugságba, láthatatlanságba kényszerítjük őket. minimális empátiával belátható." Erről van szó!!!
odav 2012.04.23 22:37:58
@negondolkozz!majdénmegmondom!: Ok! Ebben igazad van! Én is így gondolom, de nem erről beszélgettünk eddig! Hanem arról, hogy az emberi méltóság a legfontosabb. És akkor talán nem zsákmányolnánk haszonért a földet!
odav 2012.05.11 22:11:57
@Linda_: szia! bocs, hogy ilyen soká válaszolok. nem az akartomon múlt. szerintem a feszültség mindig a külvilág és a belső önazonosság ellentétén múlik. sőt a belső feszültségnek külső oka van mindig: nem fogadnak el, másképp látnak... nem kíváncsiak arra, mit érzel-gondolsz te belül. az elvárások. de hát milyen elvárások és miért, és ki jogosult elvárást megfogalmazni?... csupa kérdés. egy biztos. aki az elvárásokhoz igazodik, magányos pillanataiban szeretne önmaga lenni...