Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lezsi

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy infravörös hőmérsékletmérő landolt az asztalomon. Mindig örülök, ha mérőeszközökkel kell babrálni, mert akkor jövök rá, hogy milyen hasznos, ha van itthon egy, és hogy mennyi mindenre használható. Az ilyen eszközök esetében az alapvető kérdés az, hogy mennyire mérnek pontosan, ugyanis ha nem,…..
Szombaton viziteltem. Nem is mentem hiába: segíthettem eldönteni, hogy a kormánymű rögzítésekor melyik ujjunkba harapjunk. A rögzítés elvileg már kész volt: korábban direkt erre a célra szolgáló fülek kerültek az első keresztmerevítőre. Csak valahogy elfelejtődött, hogy a…..
lezsi 2012.11.12 14:42:00
@Nínó Karotta: Csak ugy kivancsisagbol, milyen futomu-geometriara lottok? Anti-, vagy Pro-Ackerman?

www.smithees-racetech.com.au/ackerman.html
Belsőség Megint asztalon a motor 2012.10.06 08:02:50
Már egész összeállt a tuning motor a Bogárban, erősnek is éreztem, mentem is vele néhány ezer kilométert, amikor az egyik olajcserénél az olajleeresztő mágnesén fura fém darabokat találtam. Három szeleptőkén már elindult a kopás Elég jól ismerem a motort belülről, ha…..
Azt hiszem, múlt csütörtök volt az a nap, amikor megkockáztathattam volna azt a pezsgőbontást, amit a Hivatalos Fordulópont megünneplésére terveztem még az első Hangyász Hétfőn. A Hivatalos Fordulópont az a pillanat, amikor a régi vasak és a rosszul kitalált vagy kivitelezett új…..