Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zircikronika

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eredeti bejegyzés időpontja: 2013. szeptember 27. +1. kiegészítés időpontja: 2013. október 15. +2. kiegészítés időpontja: 2013. november 29. A dudari székhelyű KOBOX MO Kft (mint Tulajdonos) által a Hoffer-földeken tervezett zirci kőbánya addigi történetét a "Bánya pedig…..
F E L H Í V À S! Kedves barátok, ismerősök, Tisztelt Zirciek a Bakony Polgárőrség és csatlakozó tàrs-szervezete a Zirci Rendőrörs regisztrált a 2013. szeptember 14-én megrendezésre kerülő "TESZEDD" elnevezésű orszàgos szemétszedési akcióhoz. Terveink szerint a belvárost,…..
zircikronika 2013.09.16 10:24:40
@Atyavilág: A Teszedd akció nem más, mint a kormányzat civil kezdeményezésként feltüntetett, kommunikációs, propaganda akciója. Jól jelzi ezt, hogy éppen a polgárőröket kérték fel az "akció" helyi szintű megszervezésére, hiszen az egyesület vezetője egyben a rendőrörs parancsnoka. Korábbi Teszedd rendezvényekre előszeretettel mozgósították az állami intézmények, hivatalok alkalmazottait, tkp. kötelezővé tették számukra az önkéntességet. Gondolom, most sem lesz másképpen. Engem valahogy a kommunista szombatok társadalmi munkájára emlékeztet.Ilyen az államilag irányított "civil" mozgalom.
Nincs még egy olyan előrelátó önkormányzat Magyarországon mint a zirci. Még a koreai konfliktus előtt elkezdte megépíttetni a város atombunkerét, hogy megvédje a lakosságot Kim Dzsongun esetleges támadásától.  A Holdról is jól látható építmény elhelyezkedése is…..
ZIRCINFO Az idősek védelmében 2013.02.25 06:49:00
…”Az elkövetők által alkalmazott módszer lényege, hogy amíg valami hihető ürügy címén pénzátadás zajlik, kifigyelik, mennyi pénz van a sértettnél, honnan veszi azt elő, feltérképezik a lakást, mozdítható értékeket keresve. Közben persze észrevétlenül ki is kérdezik,…..
zircikronika 2013.02.27 08:27:17
Parlamenti képviselőnk hősies hozzáállása a sajtó zaklató kérdéseihez példamutató (1.28-tól):

hvg.hu/video/20130226_rezsikcsokkentes

"(Robin) Márti, a bátor elszaladt
Bátran elfutott, el ő
A vész láttán ahogy tudott
Farkát behúzva elfutott
Ment messzire s ina szakadt
Midőn nyúlként bátran szaladt
Előre csak lassan jutott
Mert közben többször elcsúszott
Bátrak bátra hős (Sir Robin) Lady Márti"

Gyalog galopp
2012. december 27., 13:47 szerző: Varga Domokos Péter   Lemondott a Zirc Kistérség Többcélú Társulási Tanács elnöke, Kropf Miklós, mert a kormánymegbízott javaslatára a közigazgatási és igazságügyi miniszter kinevezte a január 1-ével megalakuló zirci járási…..
Miért zöldebb a szomszéd kertje?   A fenti kérdés megválaszolásának céljából indultak útnak a Bakony és Balaton Térség turisztikai szereplői múlt héten a „szomszédos” Ausztriába, a Fertő-tó osztrák oldalára. A tanulmányút ausztriai helyszínére azért esett a…..
zircikronika 2012.10.19 14:24:39
@Spakal: Tanulni sosem késő. Másban is lemaradásban vagyunk az osztrákokkal szemben.
Ha már tanulás. Szerintem fontosabb az, hogy mi lesz a zirci iskolákkal. Marad az önkormányzat fenntartásában teljesen, avagy megy az államhoz? Infó? Zircinfó?
Az, hogy a mi kis messiásunk Ópusztaszeren prédikál végső soron érthető. Még az is, hogy pont egy tizenkét méteres turulszobor előtt prédikál, birkákról, valami közelebbről körül nem írt, konfúz jövőképről, egy felsejlő disztópiáról, melyhez képest a Mad Max egy…..
Zirc – Egy közösség gyarapodását nem csak a munkahelyek számában lehet mérni, hanem az életminőség javulásában is. Ennek egyik legfontosabb kritériuma, hogy rendezettebb, tisztább, szebb környezet vegyen körül bennünket. 2012. szeptember. 30. vasárnap | Szerző: Varga…..
ZIRCINFO Koncepciók randevúja 2012.06.21 23:52:00
A sport és a közművelődés társalgása Napos délelőtt. A Március 15. tér juharfájának árnyékában a padon magányosan ücsörög valaki, sportosan öltözve. Türelmetlenül pillant időnként az órájára, mintha várna valakire. Aztán egyszer csak nyílik a polgármesteri hivatal…..
zircikronika 2012.06.23 09:46:20
@ezmársok(k): A bloggazda nyugodtan visszaküldheti azzal a kéréssel, dolgozza át a szerző. Mert nemcsak a véleményszabadságra, hanem az olvasók egészségére is gondolnia kell. Számomra ez a szösszenet fejfájást okozott. És rohadt drága lett a fájdalomcsillapító. :)
zircikronika 2012.06.23 15:24:54
@ezmársok(k): Végül is, ha ezzel sikerül magunkra felhívni a figyelmet. Ez is növelheti a blog látogatottságát. Ide mindenki, aki röhögni akar!
 Turisztikai szövetség jött létre Zircen     Tizenhét taggal megalakult a Bakony Szíve Turisztikai Szövetség a Városházán 2012. május 31-én. A szervezet alapvető céljának a magán- és közszféra partnerségén, közös érdekeltségén alapuló turizmusfejlesztést,…..
ZIRCINFO Közfoglalkoztatás 2012. 2012.02.02 16:09:00
A Veszprém Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja önkormányzati fórumokat tart a kirendeltségek vonzáskörzetébe tartozó önkormányzatok és intézményeik részére a közfoglalkoztatás 2012. évi feltételeiről és lehetőségeiről.Zircen ennek időpontja:2012. február 3.…..
zircikronika 2012.02.07 15:02:31
@bella _ciao: Sokat beszélt, de minek? Inkább meg sem szólalt volna! Bóvliképviselő!
zircikronika 2012.02.10 15:01:14
@papírkutya100: Haha! Hova áll ki értünk? De látom már, nem arra gondolsz, hogy értünk, hanem az "övéiért".
Lopok bellától: "Az pedig, hogy az államadósság visszafizetésére kívánjuk fordítani? Igen. Mert ha nem ezt tesszük, akkor ellehetetlenül az ország, és végünk van, nem nekünk, az országnak." Itt azt mondja, hogy nekünk (ország) végünk, de nekik (képviselők)nem?
De ne is válaszolj addig, amíg meg nem hallgattad a legújabb magyarázatokat a központi irodából! Bóvlikutya!