Regisztráció Blogot indítok
Adatok
spreadingOV

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tartja elképzelhetőnek Horn Gábor, hogy a Demokratikus Koalíció a 2014-es választásokig képes lenne elnyerni a liberális szavazók szimpátiáját – erről az ATV Start című műsorában beszélt a volt SZDSZ-es politikus. Horn szerint ugyanis Gyurcsányék próbálkozása…..
Gondolom, sokan ismerik a tanulságos mesét a rókáról és a skorpióról. Valahogy így szól: „Egy skorpió sétált a folyó partján, át akart jutni a túlsó oldalra. Egyszer csak meglátott egy rókát, odament és megkérte, hogy vigye át a hátán. A róka ellenkezett: - Ha…..
Volt szerencsénk felvételről (!) megnézni Fábry Sándor legújabb showműsorát, és hát mindenképp kikívánkozik néhány gondolat. szkr-rel ültünk le megnézni, direkt felvettük, nehogy lemaradjunk róla (persze az MTV videotárában is ott van, de mi lelkesek voltunk). Fábryt…..
spreadingOV 2012.02.07 08:37:56
Gyalog indultak Budapestre Miskolcról azért, hogy „munkát és kenyeret szerezzenek”. Mínusz 12 fokos hidegben vágtak neki a kétszáz kilométeres távnak mintegy félszázan hétfő délelőtt a polgármesterek és civilek által kezdeményezett Munkát, kenyeret! elnevezésű tiltakozó…..
A magyar férfi választók többsége nem az IMF-hez, hanem egy MILF-hez fordulna segítségért, és ebben rájuk kell hallgatnunk! „El kell kerülni az adósságspirált, és a józan eszű polgárokra kell hallgatnunk!” – szögezte le Orbán Viktor keddi…..