Regisztráció Blogot indítok
Adatok
swetozar

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megy a durci-murci, hogy minket csak ne oktassanak ki az örmények, miért kérjünk bocsánatot egy gyilkos néptől? Hát tényleg nem értitek? Nem az örmények miatt kell bocsánatot kérni, hanem saját magunk miatt. Mert besározták Magyarország nevét, mert a kormányunk - ha csak…..
swetozar 2012.09.03 20:28:03
@hagyma: Olvasni tudónak tűnsz,bár mint e példa mutatja értelem, nélkül az még kevés...
Na figyu,próbáld követni mit írok,s utána gondolkodj el kissé!
1/
Tegyük fel van gyermeked,ki olyannal lóg feszt aki mániákusan csúzlizik...nem szeretnél gyermekeddel kórházban kikötni,elveszed tőle a csúzlit,előzzük meg a várható bajt indokkal.
2/
Kölyök kér,könyörög add vissza,tudod jól elkényeztetett,mindent megkap otthon első szóra,dehogy adod vissza,nem vagy Te hülye!
3/
Csúzlis kölyök apukája lobbyzik fia érdekében,nem szeretnél engedni,de valami ígérettel levesz a lábadról,vissza adod fia csúzliját,holott tudod jól abban a pillanatban vissza adja fiának,amint haza ér!
4/
Másnap a gyerek kilövi csúzlival gyermeked szemét!!!

No lássuk,ki követett el ostoba hibát?
Csak kérték add vissza,nem volt kötelező,már csak azért sem mert biztos lehettél abban újra a kölyök birtokába kerül.
Tedd ezt párhuzamban mellé annak miről véleményt írtál,talán fel fog tűnni mennyire hasonló,és milyen marhaságokat írkálsz!
 Együtt egy új köztársaságért címmel a Magyar Szolidaritás Mozgalom tüntetett 2010. március 10-én Budapesten a Kossuth téren. Összefoglaló és az élő közvetítés rögzített felvétele.   1. rész    2. rész     Tanos Áron beszéde  …..