Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KispalGabi

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ebben a bejegyzésben három videót találtok. Az első az Eurosport közvetítés az időmérő edzésről, a másik kettő pedig a Zengő Motorsport honlapjáról származik. Jó szórakozást mindháromhoz. (Bocsi, de nem volt időm kivágni a reklámokat.) ..
Eredetileg torkos csütörtöki raliadagnak indult a poszt, de miután kissé megcsúszott, így javában a böjti időszakra jutott. Viszont ezen kisfilmeknek hála, raliból a nagyböjtben sem kell hiányt szenvednünk! Akik ismernek, jól tudják, hogy a kedvenc versenyeim közé tartoznak a…..
KispalGabi 2012.02.25 19:55:15
KispalGabi 2012.02.26 08:53:10
Szerintem meg először gyertek el egy versenyre és utána dumáljatok! ;)
@FILTOL: És te vagy a legbénább, mert még megse mozdítod a seggedet, hogy megnézz egy versenyt! ;)
KispalGabi 2012.02.26 13:07:45
@adyz: Ott a pont!
Hivatalossá vált, ami eddig is tuti biztos volt, a BTCC-ből érkező Special Tuning Racing első számú versenyzője a korábbi SEAT León Európa kupa futamgyőztes Tom Boardman lesz. A brit pilóta, aki a spanyol és a brit SEAT León kupát is megnyerte a WTCC-ben szintén a…..
Egy kedves olvasó felvetett, a többiek pedig helyeseltek. És íme a bizonyíték a WTCC Blog demokratikus mivoltáról: ennyi pont elég, hogy megszülessen egy cikk. Kértétek, hogy gyűjtsük össze, miként fest most a WTCC mezőnye, mi az ami fix, és miről szólnak a pletykák. Remélem…..
KispalGabi 2012.02.08 16:13:34