Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kicsi zöld tündér

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tamásék egy autóval próbáltak volna öten hazataxizni, ami nyilvánvalóan nem sikerült. Amikor a 6x6 munkatársa észrevette, hogy túl sokan vannak állítólag üvöltözni kezdett, majd amikor kiszálltak, többször belerúgott az egyik srácba: Tisztelt 6x6 TAXI Kft., Azért írok…..
kicsi zöld tündér 2013.07.31 10:31:27
@Hilux94: Én meg csak párszor utaztam velük, ha nem volt más, és egy alkalommal sikerült egy igazi sötét tahót kifognunk.
Azóta sem értem, hogy hogy dolgozhat egy ilyen modortalan, agresszív alak egy taxis cégnél. Az meg a céget minősíti, hogy nem válaszoltak a panaszomra. Érdekes egy hozzáállás.
Nagyszerű könyvet olvastam Fat chance, the bitter truth about sugar — Kövér esély*, keserű igazság a cukorról — címmel dr. Robert Lustig tollából. Az író vezetékneve hollandul-németül vidámat jelent, ami gyökeresen ellentétben áll könyv igencsak komoly témájával. A könyv…..
kicsi zöld tündér 2013.07.30 14:46:58
@Mária: Az idézett könyv pontosan valami ilyesmire akarja felhívni a figyelmet. És rávilágít pl. arra, hogy a kiátkozott és megbélyegzett zsír nem is olyan ördögtől való, ha mértékletesen fogyasztják. Hihetetlen, hogy te minden blogon, bármilyen témában ugyanolyan korlátolt és elítélő vagy, soha nem zavartatod magad a tényektől.
kicsi zöld tündér 2013.07.30 14:49:00
@killerkaller: Köszi, utána fogok nézni, most szabadság alatt kell valami épeszű étkezési tervet kialakítanom, pont jól fog jönni.
kicsi zöld tündér 2013.07.30 14:55:13
@saunier: :DDD
Nem érdemes rá reagálni (bár én is beleestem ebbe a hibába) minden blogon ezt produkálja, legyen az politikai, egészségügyi, bármi. Van ő és vannak az esendő hülye, idióta emberek, meg a patásorbán. Elég egyszerű a gondolkodása.
Lajos sehol sem találja az Auchanban Tescóban állítólag egész hónapban 200 forintért szórt dobozos Pilsner Urquellt. Talán jobb is így, mert aki akár egy napra is Prágában ragadt, az tudja, hogy még az üvegesnek sincs semmi köze a helyben csapolt igazi sörhöz: Csak jelzem, hogy…..
Lehelék szó nélkül vették, hogy a napi 2000 forintért kibérelt Pirike vendégház igazából napi 7000 forintba kerül. Másnap délután viszont ugyanígy összepakoltak és elhúztak, amikor kiderült, bár ők az egészért fizettek, mégis kiadták külön a másik szobát: Azt…..
kicsi zöld tündér 2013.07.15 20:56:41
@Manyecska: A tavalyi balatoni nyaralásunknál nekünk is volt egy ilyen zoológiai vetület.
Időről időre támadtak esténként ezek a kolibri méretű lepkeszerű képződmények. Tavaly még a nevüket is tudtam. Egy horror volt. A végén már egész komoly harcmodort fejlesztettünk ki a tollasütőkkel. A bátrabbak szembeszálltak komolyan a támadókkal. Én is közöttük voltam, mai napig is büszkén emlegetem. Kismadár méretű repkedő bogarak. Nagyon durva volt :)
kicsi zöld tündér 2013.07.15 21:19:46
@zsiráfffff: A megoldás, hogy nagyon kimerülten kell nyugovóra térni:)
kicsi zöld tündér 2013.07.15 21:59:15
@zsiráfffff:
Én meg már olyan öreg vagyok, hogy bárhol remekül elalszom. Második gyerekkor:)
Gyerekkorom óta beteg vagyok, csecsemő koromban derült ki, hogy valamilyen immunhiányos betegségben szenvedek, iskoláskoromig nem is vihettek közösségbe!Aztán az akkori kornak megfelelően, mivel védőoltások nem voltak, minden járványos fertőző gyermekkori betegséget elkaptam. 16…..
Napok óta kering az a pletyka, miszerint az Eurovíziós Dalfesztivál első fordulójánál történt technikai hibákat feltáró vizsgálat az egyik okként szabotázst vélt felfedezni. Az MTVA szóvivője, Cserháti Ágnes kérdésünkre közölte, "az értekezleteken nem hangzott el ez a…..
kicsi zöld tündér 2012.02.06 20:19:55
@belga6: Én csak azt tudom, hogy szavaztam Julira és átment az sms.

De kapócs zsókát miért kellett???? Annyira taszító és kellemetlen az a nő:(