Regisztráció Blogot indítok
Adatok
iTomi

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
@Burning Man fesztivál ..
iTomi 2012.09.27 21:39:39
Jó magyar munkások, jelentkezzetek, ha ti is ennyire őrültek voltatok! ..
iTomi 2012.09.27 21:06:50
A spanyol James & Mau Arquitectura építésziroda, illetve a kivitelezés terén az Infiniski összefogásának, szakértelmének, vállalkozókedvének és valószínűleg a legózáshoz fűződő erős kötésnek is köszönhető a Casa El Tiamblo munkacímmel ellátott családi…..
Nagyon érdekes videóra akadtam...nem is a kisfilm a különleges, hanem a témája: kertészkedés a "nyóckerben". Egy nagy háztömb tövében lelkes helyiek találtak egy telket, amit három év múlva fognak beépíteni. A tulajdonos erre az időre odaadta a telkét, így született meg a…..
Mikor kertről beszélünk, akaratlanul is vízszintes felületre gondolunk. Ez az esetek többségében így is van, de a kertek egy nem elhanyagolható hányada egyáltalán nem követi a hagyományos horizontális kialakítást, hanem kisebb-nagyobb lejtéssel bír. Ez a leggyakrabban adottság,…..
Egyszer már méltatlankodtam azon korábban - talán többször is? - hogy mi vesz rá valakit, hogy évekig gürizzen azért, hogy egy bizonyos formát alakítson ki a buxusból, ha egyszer a végeredmény... hát hm. ... borzasztó?! Forrás a képekre kattintva megjelenik ..
Az ausztriai Frohnleiten területén épült fel Reinhold Weichlbauer és Albert Josef Ortis, a Weichlbauer Ortis Architects építészeinek alkotása, a műfűvel borított családi ház. A szintetikus zöld falak és az  Escher képeket idéző részletek minden bizonnyal határozott kontrasztot…..
Racing Dream Norbi itthon nyert! 2012.05.06 15:35:00
Baromi nehéz írni, tele vagyok érzelemmel. Mit tele, túlcsordultak, könnyekkel küszködő gyerek vagyok. Köszönöm! De kezdjük az elején. A ma reggeli warm up nem volt egy nagy durranás, Norbi kb. azt az időt autózta, amit szombaton. Tűkön ülünk, várjuk a repülő (gördülő)…..
iTomi 2012.05.06 18:35:46
Barkácsblog Függőleges kertek 2012.04.07 12:13:00
Amikor először olvastam ezt a kifejezést, halvány gőzöm sem volt, hogy mi lehet. Először azt hittem, hogy a függő kert félrefordítása, aztán pedig a futónövényekkel beborított falak jutottak eszembe, hogy valaki ezeket nevezte át így.  ..
A dél-franciaországi Jaujac közel 500 méteres, mesterséges, mégis természetes sétaúttal csábítja vissza a falut övező természetbe az ott élőket. A Tapis rouge!, azaz Vörös Szőnyeg elnevezésű installációt Gaëlle Villedary francia művész tervezte és valósította meg egy, a…..