Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kamasoft50

0 bejegyzést írt és 109 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nocsak.  Medgyessy Péter szerint az Orbán adminisztráció nem korruptabb, mint Gyurcsány vagy Bajnai miniszterelnöksége idején voltak. Mondjuk ki, Medgyessy Péterben még mindig keményen dolgozik az, hogy ő volt Magyarország első miniszterelnöke, aki nem tudta a hivatali idejét…..
Fantasztikus eredményeket ért el az Orbán-kormány, ezt senki nem tagadhatja. Na, nem az államadósság csökkentésében, mert az speciel nem csökkent. Nem is az általános életszínvonal…..
kamasoft50 2015.08.19 11:47:16
hu.wikipedia.org/wiki/Liberalizmus - nem ártana átolvasni, azoknak sem, akik a felcsúti nótáját fújják! Mert kiderülne, hogy ezért fújhatják! Persze, a köpcös próbálta lejáratni az eszmét, de láthatóan csak a hívőket sikerült megtévesztenie, persze ők a kerítésen belül érzik jól magukat!
kamasoft50 2015.08.19 17:07:28
@Ballib Cenzúra: Igaz! Kuncze nem általlott néhány rendőrt meg egy ócska locsolókocsit feláldozni, hogy a békés tömeget a tv székház felé terelje, majd amikor már majdnem ott voltak, elszöktek! Mit tehetett a békés tömeg? Kereste őket a székházban! Ezután kis csetepaté alakult ki, mert néhány beépített libsi ki akarta fosztani a székházat! A tömeg ezt nem engedhette, ezért eltették a stúdiók, büfé, stb berendezéseit, hogy megőrizzék! Persze a libsik másképp adták elő! Sőt erőszakkal lezárták az Astoria környékét, hogy a békés ellenzék eltorlaszolja ezt a csomópontot. A Deákról még egy tank is indult, hogy felmentse az ellenzékieket, de a gaz ballibsik ürügyet keresve, nekiestek a békés, gyújtogató tömegnek! Szegény ellenéki kéviselőt meg nem voltak hajlandók csak háromszor figyelmeztetni, a végén őt is a békés tömeggel együtt oszlatták. A gaz Kuncze direkt leszólt, hogy kiemelten üssék őt! Utána a tömeg csak néhány állványt gyújtott fel, nem randalírozott, hanem védte magát az aggresszív állami erőszaktól. Láttuk, így történt! Persze másnap igyekeztek mindent eltüntetni, de minket nem tévesztettek meg! Még szerencse, hogy a felcsúti golyóálló Mercedese ügyesen kisiklott a rendőrök markából, mert mi lenne most velünk!? Rágondolni is jó!
Széles Gábor, Simicska Lajos, Tiborcz István, Mészáros Lőrinc, Garancsi István, Nyerges Zsolt, Habony Árpád, Andy Vajna. Ha nem nyolcan lennének, azt hinnénk, hogy ez a magyar oligarcha-válogatott összeállítása, de ha ide soroljuk a kiállítottakat (mint például Tarsoly Csaba) és…..
A Habony-művek ezúttal is hozta a kötelezőt: őrületes demagógiával sokkolják a keményen dolgozó magyar embereket azok a plakátok, melyek bizonyos értelemben folytatásai a migránsokat csicskáztató kampánynak. Hiába mondjuk el ezerrel az ősi bölcsességet, hogy a jó bornak nem…..
Tudatos Vásárló már egy ideje gyanakodva tekintett a Coca Colára mint az üdítőipar vezérhajójára. Jó egy éve még - bolttól és akcióktól függően - nagyjából 240-280 forintba került egy kétliteres palack, ám az utóbbi időben inkább 320-340 forintot kóstált a cukros nedű.…..
Különös természeti jelenségben volt része június elején azoknak, aki a kínai Ganjingzi Qu településen tartózkodtak ugyanis váratlanul békák ezrei potyogtak az emberekre. A béka eső Liaoning tartományban volt megfigyelhető, miután aznap reggel igen heves esőzések voltak. Mivel a…..
„A progresszió híveinek az emléknap kapcsán világosan kell fogalmaznia: Trianon azt a korszakot zárta le, amikor a magyar elit kiváltságtudata és kivagyisága, hatalmi nagyravágyása elnyomta a hazában élő nemzeti kisebbségeket, később akadályozta az asszimilációt és az…..
kamasoft50 2015.06.14 16:47:55
@Nemzetstratégia: Sajnos, áruló vezetőinket is mi választjuk, illetve eltűrjük! Nem csatlósként léptünk be a háborúba, hanem a mnarchia tagjaként. Ha most is a hadseregben bíznánk, mindenki ellenünk lenne, erőnk pedig, ebben a megosztott nemzetben, minimális.... nem beszélve a környező országok magyarjairól, akik vegyes házasságban élnek, és magyar mivoltukat gyerekekkel és nem hábogással bizonyítják. Túlélnek, így mi is! Az Unió nem sodródhat és nem sodorhat minket újabb vesztes háborúba, mert az az európai civilizáció végét jelentené! Meg kéne találni helyünket egy határok nélküli Európában, és akkor lehetne új nemzetiségi térkép, sok magyarral! Mert gyermeket csak a béke szülhet! Felbevelni meg csak egy prosperáló nemzet képes!
kamasoft50 2015.06.14 17:35:45
@Nemzetstratégia: A kiegyezés nem erőszakolt volt, tehát a másik uralkodó nemzet lettünk az osztrák mellett. 20+20% döntött a többi hatvan sorsáról is. A vegyes házasságot már a magyar királyok is gyakorolták... a török kiűzése után pedig szükségszerú volt az országot kintről betelepíteni olyan nemetiségiekkel, akik mobilisak voltak. Európa csónakjában mi is ott ülünk, s mi is döntünk ki kapaszkodhat a csónakunkba, nehéz dolgok ezek... a hajós nemzetek a megmondhatói, csak azért érezték biztonságban magukat a világ tengerein, mert baj esetén mentettek-mentették ők-őket. A vízben jobb lenni vagy a csónakban? Most nem Nemecsek véleménye dominál. ő ebbe halt bele!
kamasoft50 2015.06.14 19:09:43
@luftwaffe44: Igaz, előremutató volt! De, egy osztrák-cseh duális állam esetén, másképp gondolkodtunk volna a kettős hatalomról! Ha Romániának lehetett magyar miniszterelnök-helyettese, nem lehet ez követendő irány ebben a sokat szenvedett kelet-európai régióban? mert előre kéne már nézni, míg pofára nem esünk!
Magát és híveit biztosan sikerélményhez juttatta március 15-ei beszédével a miniszterelnök, csak az ország nagyobb részéről feledkezett el. Az őt hittel hallgatók fülének kedves, sőt lélekerősítő beszédet mondott Orbán Viktor március 15-én, Budapesten, a Nemzeti Múzeum…..
Az orosz elnök csak 17-én, kedden jön, de az aznapi korlátozások előkészületei már zajlanak – írja a vs.hu. Budapest 14 kerületében lesznek hosszabb-rövidebb ideig tartó lezárások csaknem 20 különböző útvonalon. Biztos, ami biztos, a csatornafedeleket is odahegesztették…..
Autóhitelét nyolc éve nyögi, az új otthonára felvett kölcsönt végtörlesztette: Görbe Nóra lakása odalett, meleg víz nélkül kezdenek új életet, írja a Bors vezető cikkében. A Linda című, legendás tévésorozat főszereplője a bulvárlapnak elmondta, autóhitele…..
Ilyen sem volt még: Edina és Laci, a villa egyik szerelmespárja fog megküzdeni a bennmaradásért hamarosan, hiszen úgy dugtak, ahogy nem szabad (nyugi, semmi extrém perverzió, simán csak elvonultak a kamerák elől), és ezt a szerkesztők azzal büntették, hogy egyikükre a kihívást…..
Orbán szerint az állam mindent megtehet, oda pottyant egy utat, ahová csak akar. Ennek szellemében oda nem épít, ahová nem akar. Akkor sem, ha korábban már többször is megígérte. 2013. áprilisában az Ormánságban, Kémesen ülésezett a kormány, ahol a Dunántúli Napló…..
Plan9 A regisztráció megszűnt 2013.03.22 10:56:10
Kedves látogató! Az oldalon a regisztráció átmenetileg szünetel! 2013.03.20. Üdv: plan9staff..
A bevezető és elkerülő szakaszok fizetőssé tétele, illetve a változtatás körül kialakult szerencsétlenkedés pontosan olyan, mint maga a Fidesz-kormányzás: pénzsóvár, kapkodó, dilettáns, agresszív, észérveket semmibe vevő, velejéig hazug. Dokumentáltuk már két posztban,…..
A tervezettől Semjén Zsolt azt várja, hogy a családok még több időt tudnak majd együtt tölteni. „Úgy gondoltuk, hogy a boltok bezárása és a házhozszállítás korlátozása nem elég, vasárnap még így is sok család azt tervezi, hogy nem marad otthon, hanem mászkál…..
„Fut Bécs felé Jellacsics, a gyáva, Seregének seregünk nyomába’…”   Petőfi Sándor: A vén zászlótartó – 1848. október 17-22.   1. A csapda - Minden ki fog derülni, ha Corleone meghal, kegyelmes uram! - Húznunk kell az időt, Keinszig! Úgyis mind azt tesszük,…..
“Na végre már drága miniszterelnöke tündérországnak elő tetszett kerülni. Már nagyon hiányozott ám amíg távol volt tőlünk, a szeretett népétől. Bizony mondom már éppen itt volt az ideje, hogy rendet tegyen a kételkedők fejében, hiszen maga az ország megmentője, minden…..