Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Én a hős

0 bejegyzést írt és 75 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Peter Falk 83 évesen, június 24-én halt meg Beverly Hills-i otthonában. Világhírűvé az a Columbo című sorozat tette, ami legalább olyan intézmény lett Magyarországon, mint a Derrick vagy a Dallas. Columbo ballonkabátja, kitaposott cipője és szivarja bevonult a hazai sorozatpanteonba…..
Olyan egyszerűnek tűnik. Tik-tak, mennek a másodpercek, aztán amikor a dátum megegyezik azzal, amit előre beállítottunk, szól a dallam, ébresztő. Ha a telefonos óraalkalmazásban bennfelejtett bugok számát nézzük, az Apple mindenképpen éremesélyes.Most már harmadik napja…..
Professzionális, Futóblog exkluzív (!) videónkat mutatnánk be a szeptember eleji félmaratonról, reméljük nektek is tetszik. (A videót nagy képernyőre is kirakhatjátok az ikonnal, televíziós minőségben készült.) Az anyag utolsó snittjén narancs felsőben ... csak nem az, akire…..
Én a hős 2010.09.13 22:08:11
@nasan: Óbudai Egyetem nincs a listában. :( Féltek tőlünk? :-)))
A Nike+ csomag az egyik legjobb kiegészítő volt annak idején az iPodhoz, meg is vettem a cipővel együtt: a talpba helyezett érzékelő rögzítette a sebességem, a megtett távolságot, az elégetett kalóriákat, ezeket az adatokat menet közben is visszahallgathattam, meg otthon is…..
Én a hős 2010.09.07 17:43:52
@rivera: Egész nap ezen agyaltunk a haverokkal. Köszönöm, mert így most már nem aggódom és én is megveszem! Nekem is 3G-m van és én is hiányoltam a listából. :)
"Vicces videó kevés szöveges körítéssel mert minek" rovatunk mai adásában kiderül, mi a legjobb harctéri taktika géppuskás terroristák ellen.   És ha már itt vagyunk, hősünk egy régebbi videójából az is kiderül, hogy a kommandós legjobb barátja az aimbot...
Nem aprózta el Paul Allen, csaknem az egész internetes bagázst beperelte szabadalomsértés miatt, szerinte az AOL, az Apple, az eBay, a Facebook, a Google, a Netflix, az Office Depot, az OfficeMax, a Staples, a Yahoo és a YouTube is olyan funkciókat használnak, amiket ő már több mint tíz…..
Noha iPhone-t nem kapunk a héten, a T-Mobile vigaszképp ingyenes magyar térképet ajánl a Navigon szoftveréhez. Íme a közlemény:Az App Store-ban elérhető Navigon select T-Mobile Edition navigációs szoftvercsomag számos kényelmi funkcióval és a NAVTEQ térképgyártó legfrissebb…..
i-Doki előző posztjában megkérdeztük titeket, miről olvasnátok legszívesebben a következő részben. Egyértelmű fölénnyel nyert a MacBook és MacBook Pro hibáinak felsorolása, így most megkapjátok a magatokét.Alapvetően az Apple gépei a meghibásodásokat tekintve semmivel sem…..
A héten már írtam arról, hogy egy új, olcsóbb modellt tervez piacra dobni az Apple, most újabb hírek érkeztek, amik már a gép méretéről is szólnak. Ezek szerint a 13,3 colos penge 11,6 colos lesz, ami logikusnak tűnik: évek óta mondom, hogy nagyon hiányzik a 12 colos PowerBook…..
Semmi hivatalos, az Apple este hétkor jelent csak be valamit az iPhone 4-gyel kapcsolatban, de nagyon úgy tűnik, hogy sikerült megoldani a mobil térerő-problémáját. Mint azt már bizonyára mindannyian tudjátok, az új készülék szuper kommunikációs eszköz, mindaddig, amíg meg nem…..
Én a hős 2010.07.16 09:37:13
@Csirke72: Nekem mindkettő van, N95 és iPhone is. Ahogy olvasom a hozzászólásod, életedben nem fogtál kezedben iPhone-t... talán N95-t sem.

Nem hibátlan, nem kultusztárgy az iPhone, de a nagyságrendekkel jobb mint az N95. Legközelebb olyanról alkoss véleményt, amit ismersz.

Nem bírom az Apple fanatikusokat, de az olyanokat sem, akik azt sem tudják mit beszélnek.

Bocs, biztos meleg miatt szakadt el a cérna.
Én a hős 2010.07.16 09:43:00
@Csirke72: Szerintem olvasgattad a bejegyzéseket a neten, de hogy nem használtad az tuti. :)

Én használtam wlan funkciót N95-ön, használtam modemnek, internetezésre, levelezésre, és persze telefonnak is. Mielőtt nagyon kiborulsz, menj be egy T-Pontba, ott ki van téve egy próba iPhone. Nyomkodd meg, próbáld ki, és meglátod miről beszélek.

Az N95 lassú, instabil, és körülményes. Nem csak az iPhone-hoz lépest, hanem minden mai okos-telefonhoz képest.

A példád volt rossz. :)
Zsófi otthagyta a CIB-et, mert a még az IEB-nél szerzett Visa Electron kártyája egyszercsak nem működött tovább online:Update 07.13: Kedves Homar, most hivott a bank es bocsanatot kert es visszaallitotta az internetes hasznalatot. Nagyon vicces ez a bank... koszonom homar a segitseget!…..
Nem egészen így képzelték, az biztos, mostanra mindennek az eladott darabszámokról meg az elégedett vásárlókról kéne szólnia, ezzel szemben néhány nappal a bemutató után még mindig az a kérdés, hogy az iPhone 4-gyel tulajdonképpen lehet-e egyáltalán telefonálni. A probléma a…..
A tegnap híre eredetileg az volt, hogy elkezdik árulni az iPhone 4-et, ennél azonban sokkal izgalmasabb lett az a hibajelenség, amire tucatnyi júzer hívta fel a figyelmünket: ha úgy fogjuk kezünkbe a mobilt, hogy kezünk a a keret bal alsó részét is megérinti (tehát átlagosan,…..
Az év elején elég felelőtlenül küldözgettem a leveleket, mert nem tudtam, hogy Jakab majd velem fog velőlük posztot íratni. Van egy sanda gyanúm, hogy valójában kizárólag ebből a megfontolásból lettem szerkesztő. Következzék tehát a gyászhír: Spongyabob is áldozatul…..
Megmondom őszintén, egyre terhesebb, amit az iTunes művel, amikor beindul a Sync: normálisan ennek úgy kéne kinéznie, hogy kapcsolódás után észrevétlenül, másodpercek alatt összesimul az iPhone-nal, ezzel szemben az alkalmazás minden alkalommal az előtérbe ugrik, beindul a…..
Bennfentes információk szerint az Apple vezetői sűrűn látogatják az AMD főhadiszállását, a pletykák szerint azért, mert az Apple a csipgyártó új processzorait vizsgálja a jövő Apple desktopjai és notebookjai számára.A lépés nem előzmény nélküli, érezhetően feszültebb a…..
Az Apple ma frissítette a MacBook Pro termékcsaládot, lássunk, mit nyomkodhatunk ezentúl.Ahogy várható volt, az Apple behozta a képbe a Core i5-ös és Core i7-es processzorokat, ráadásul új videokártyákat szerelt a gépekbe, kivégezve a 9400M és 9600M-eket.A 13 colos modellekben…..
Vajon mit mutatnak ma be? Egy almaízű wc-ülőkét? Egy Apple-mintázatú díszítősort? Egy qwertU-billentyűzetű Mac minit? Újabb izgalmak, újabb felkavaró pillanatok!Update: előrendelhető az iPad, az történt...
Én a hős 2010.03.12 14:33:54
Örök kérdés, de most a fiú volt fiatalabb, de összesen sem idősek. Számít e a korkülönbség vagy nem? Bárcsak soha nem beszéltünk volna arról a szar kocsiról!!!! Egy 24 éves csajszi vagyok, aki másfél évet töltött el egy kapcsolatban 21 éves â01Eálom pasijávalâ01D.…..
Az alábbiakban egy összetört édesanya levelét tesszük közzé, aki a tragikus körülmények között elhunyt fia ügyeit próbálta meg lezárni az OTP-ben.„Fiam 2009. április 21-én tragikus autóbalesetben elhunyt. Egy héttel később a menyasszonya és én a szükséges papírokkal…..
Az előző részben mindenki hazudott, a férjem csak szívjóságomból lakik velem, a barátommal nem dugunk, én meg szeretlek Dániel, szívbűl, nem pinábúl - ehhez hasonló tragikus események kellett ahhoz, hogy a régen sejthető döntő kialakuljon, azaz Editnéni, a "tantra vagy…..
Tudtad? Szőrőstalpú románok 2009.11.07 10:36:00
Biztos hallottátok már ti is a címben szereplő jelzőt román szomszédainkra. Sőt még olyat is hall az ember, hogy „ezek nem régen még embert ettek”. Lehet persze csúfolódni, de azért az vitathatatlan, hogy bizonyos dolgokban jóval előttünk járnak. Itt van például…..