Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Paluster

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Inda gépház Blog.hu problémák 2011.12.08 12:19:00
Előfordulhat, hogy egyes posztok, illetve hozzászólások nem jelennek meg publikálás vagy kommentelés után. A hibát a szervereink közötti szinkronizációs probléma okozza, javítjuk.Poszt, komment biztosan nem fog eltűnni, a mentés rendben működik.A hiba elhárításáig köszönjük…..
Paluster 2012.02.17 09:01:06
@apogany:
A Manidiner oldalon, mikor a blogokba megyek bele, felajánlja, hogy "lépj be" vagy "regisztrálj". Beírom a mail címem, a jelszavam és, mint Paluster kommentelhetek. Amikor a vélemény kategória valamelyik cikkét nyitom meg egy "felhasználó név" és "jelszó" kiírás fogad, majd lenn egy OK gomb. Beleírom ugyan azt a mail címet és jelszót, mire a hozzászóláson Veteran néven jelenik meg.
Ez lenne a konkrét problémám!
Paluster 2012.03.02 15:28:30
@apogany:
Gondoltam, ez a pár nap elég, hogy megnézd, mi a probléma, mert még mindig tart! Betettem a linkeket is! Persze, ha ajánlasz egy jó portált, ahová elmehetek innen blogolni, az se rossz!
  Furcsa elveket vall a szólásszabadságról a baloldal. Nagy-Britanniában egy szakszervezeti vezető, az ilyen témákban igen aktív Brendan Barber homofóbiával vádolja Lancashire katolikus iskoláit, mivel egy ottani katolikus hitvédőnek egy olyan füzetecskéjét terjesztik bennük,…..
Jackpot Harckocsi tojástartóból 2012.02.23 11:58:00
Hát ez be-tojás! 5016 darab tojástartó, 26 liter ragasztó, 10100 darab szög, 5013 darab fémkapocs, valamint 80 négyzetméter acéllemez kellett ahhoz, hogy Stuart Murdoch angol szobrászművész 512 óra alatt elkészítse ezt a tojástartó tankot. A Challenger 2-es brit harckocsi…..
Paluster 2012.02.23 15:54:34
  Az Európai Bizottság tegnapi döntése nagyon szigorú. Akkor is példátlan, ha egyelőre csak fenyegetés, és nem feltétlenül esik el miatta Magyarország kohéziós forrásoktól. A bizottsági döntésről szóló kormányzati megnyilatkozásból érdekes módon hiányzik az elmúlt…..
   Mivel az EP-vita idején az EU érintett intézményében jártam, így eddig nem volt alkalmam válaszolni egy, a múlt heti EP-vitáról írt posztomhoz fűzött kommentárra, amit Tallián Miklós jegyez. Álljon e sorok alatt az ő szövege.  „Hányszor kell még lassan…..
Paluster 2012.02.16 14:00:13
@tarackos:
1. Mi a bánatnak ugat az Eu bele a jegybanki törvénybe? Azt, hogy a jegybankot kivel, mivel vonják össze, vagy szedik szét lényegtelen. Mindkettőre van példa az Eu-ban. Azt pedig, hogy a jegybank elnöke esküdjön fel a magyar Alkotmányra, nagyon helyesnak tartom!

2. Hol van ebben az országban 10 millió szavazó? Sokan nem is szavaztak, akkor a kormány nem is képviselheti őket? Valami képviseleti demokráciáról nem hallottál még?
Paluster 2012.02.16 14:28:08
@tarackos:
1. Beleugathatnak, ha kimutatják tételesen, mit, illetve milyen rendelkezést sértettünk meg. Ezt mondta Orbán is, mondják meg konkrétan, mi a bajuk! Eddig csak az "elvekkel" volt bajuk! És mit tett Orbán rosszul? Jó lenne, ha kifejtenék, az Unió milyen szabályát sértették meg!

2. Az a 2.7 milla a döntő többség. Volt aki nem szavazott és volt aki másra voksolt. Így is 2/3 lett a Fidesznek! Lehet itt matekozni, de a törvény elég egyértelmű és bizony ők nyertek!
Paluster 2012.02.16 15:53:07
@bbjnick:
Tökéletesen egyetértek! Ilyen csürhe bandával, meg a hazai "liberálisainkkal" egyszerűen nem kell foglalkozni. Kunczét, aki a "megélhetési bűnözés" kifejezést meghonosította és pártolta a bűnt, miért nem eszi már a fene bűnpártolásért a börtönben? Az összes liberálisnak ott lenne a helye!
  Mivel a gazdasági válságnak vége, Hannes Swoboda képviselő is ráér az Echo TV műsorával foglalkozni. Az európai szocialisták zsír új frakcióvezetője napirend előtt arra kérte az Európai Parlament szocialista elnökét, hogy azonnal intézkedjen Bayer Zsolt kijelentései…..
  Mohácsi Viktória elhagyta az országot és politikai menedékjogot kér Kanadában, olvastam 3 napja. Egyből az Ilyen ország pedig nincs sorozatunk következő része jutott eszembe, de kiment a fejemből, nem lett belőle poszt. Aztán a hétvégi Népszabadságban találkoztam Tóth…..