Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kalmik

0 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
JóVáros Blog Csaxólok 2014.03.11 05:30:38
Csaxólok, Kedves Vezető Ballib Publicisták, Tamásgazsitól Hontandrison és Parakovácson át Bartusig, meg pár Bloggerig, hogy ostobaságot csináltok. Ha így folytatjátok, ott maradtok a semmi közepén. A Senki Földjén. Csaxólok, hogy kicsit leragadtatok. Pusztán azért írni, hogy…..
JóVáros Blog A Döntő Ütközet 2014.03.03 15:56:35
Ez a választás Március 15-én délután fog eldőlni. A Fortélyos Félelem Országában a sokszázezernyi bizonytalan elmegy az urnákhoz április 6-án, ha azt látja: sokan vagyunk, nincs mitől félni. Egyszerű ez. Ha sokan leszünk, nyerünk, ha meg kevesen, akkor vesztünk. Hát álljunk…..
Érdekes jelenség alakult ki Fletó tegnapi évértékelője alatt/után: az élő közvetítés megszakadása miatt az ATV faszbúkján kitört a forradalom, és Ferenc hívei verbálisan "seggbe dugdozást" helyeztek kilátásba, mire Somogyi Zoltán műsorvezető finoman szólva is…..
kalmik 2014.02.17 15:03:01
@holl gold:
Bolond lyukból bolond szél fúj.
kalmik 2014.02.17 15:09:45
@Kopó:
Nem nagy veszteség, eddig se sok vizet zavart. Az"igen,de"stílusból maradt még bőven az ATV-n.
kalmik 2014.02.17 15:20:34
@Orica Középföldi:
A Horn féle liberálisok még 2010 elején is keresték Orbán kegyét, de ő le se sz..ta őket.
no emisszió Perverz, mocskos elit 2014.02.06 07:13:39
Kedves olvasóim, Önök is észrevették, amit én látok? Hogy lassan már nem az a kérdés, ki támogatja Paksot, ki nem? Ki akar gyed extrát, ki nem? Ki akar vízlépcsőt, ki nem? És ki fogadja el a költségvetést, az egykulcsos adót,a Horthy-szobrot. A kérdés lassan az, vannak-e,…..
JóVáros Blog Sima Ügy 2014.02.09 08:35:59
Hacsak ki nem derül Gyurcsányról, hogy Ő áll a ruandai vérengzések mögött, ami ugye azért nem valószínű, akkor innentől a Demokratikus Koalíció útja sima diadalmenet. Vesztenivalója nincs, tulajdonképpen nem kell már semmi mást csinálnia, mint amit amúgy is tesz: kampányolni,…..
Honnan jön ez a hihetetlen mennyiségű, tömegű, alaktalan masszányi ostoba? Azok, akik pontosan "emlékeznek", milyen rettenetes üldöztetésben volt részük a "komenizmusban", akik kicsiny bibliával a hónuk alatt igyekeztek szaporán vasárnap állítólag a templomba, s akiknek az…..
kalmik 2014.01.05 19:30:56
@Brúsz Pringstein:
Csakhogy nagyon nem mindegy kik jönnek és kik mennek Tőlünk sajnos az innovatív, yállalkozó szellemű fiatalok, orvosok, egészségügyisek menekülnek mondhatnám tömegesen. És kik jönnek?
kalmik 2014.01.05 19:42:39
@bigmac:
Arról nem beszélve, hogy intelligens ember nem kommunistázik, mert tudja, hogy nem volt kommunizmus, kommunista is csak nagyon ritkán, az sem pejoratív értelemben.
kalmik 2014.01.05 19:49:24
@maxval, a gondolkodni igyekvő bircа:
Pedig a butasággal dicsekedni nem okos dolog. Ugyanis Marxot még Amerikában a legjobb egyetemeken is tanítják.
Sokan keresik, kutatják, hogyan fog megbukni az Orbán-rezsim. A közvéleménykutatások szerint vezet a Fidesz, bár én óvatosan fogadnám el e felmérések eredményeit. Egy olyan országban, ahol a megkérdezettek több, mint fele nem mond semmit, vagy bizonytalannak vallja magát, esetleg…..
kalmik 2013.12.23 22:06:26
@lajos0:
Olvassátok el Debreczeni József A fideszes rablógazdaság című könyvét, abból megtudjátok ki mennyit lopott. A szocik sem voltak angyalok, de Orbánékhoz képest majdnem. Hagyóról is egymás után bizonyosodik be, az ügyészség vádjainak tarthatatlansága. Hol van ez a felcsúti polgármester mesés közel 7 milliárdos meggazdagodásához három év alatt. És ő még csak a legkisebbek egyike.
JóVáros Blog Láncreakció 2013.12.22 11:34:16
A Demokratikus Koalíció szavazóbázisa elérte a kritikus tömeget. És bár a láncreakció legimertebb formája az atombomba, de az élet minden területén működik. A kémiától a politikáig. Hasznos törvényszerűség, tessenek jól irányítani. Azt nem tudom, hogy Gyurcsánynak a…..
JóVáros Blog Közöny 2013.12.19 05:58:01
Itten már rég forradalomnak kéne lenni, nemdebár. Amit Orbánék művelnek, az messze túl van azon, amit egy demokráciában egy bármekkora többség megtehet anélkül, hogy menekülnie kelljen az ellopott javaival együtt valami Alsó Afrikai diktátorhoz. De mégsincs forradalom. Sőt.…..
kalmik 2013.12.22 21:09:38
@08.szabogabor:
Hol lelhető fel a fenti idézet, ami tőlem nem származhat. Uganis én mindég a megállapodás, az együttműködés híve voltam és maradtam.
kalmik 2013.12.23 17:21:35
@08.szabogabor:
Most végképp nem tudom, hogy az értő olvasással, vagy a korrektséggel áll hadilábon Szabó úr? Az idézetből is kiderül, összefogás vagy acsarkodás? Melyik a pejoratív tagja a választéknak? Az acsarkodás, nemde? Most is ezt vallom: acsarkodás helyett össszefogást! Vissza helyezve az idézetet az eredeti szöveg környezetbe, azt javaslom, hogy demonstráción derüljön ki, melyiknek van nagyobb támogatottsága. Okt. 23-án ugyan nem volt külön tüntetés, de így is kiderült, hogy a választók az összfogást akarják. Igen, összefogás minden demokratikus erővel, legyen az liberális, balolbali, vagy mérsékelt konzervatív.
Azon kevesek közé tartozom, akik Wittner Máriát már 56 viharos napjaiból ismerik, és egyenesen a Corvin közből. Akkori tapasztalataim szerint, nyugodt lélekkel állíthatom, a politikailag megfelelni akaró Dániel Péter legalább annyira primitív, mint a szintén megfelelni akaró, csak…..
Nehéz mit mondani egy olyan poszt előtt, aminek szinte minden szavával egyetért az ember, így nem is nagyon tehetek mást, mint hogy őszinte szívvel ajánlom mindenkinek: olvassa végig és (bár nem vagyok naiv, de nem adom fel) próbáljunk meg értelmes beszélgetést folytatni Z.…..
kalmik 2013.08.25 12:51:04
@pimpalini: A génturmix már az őshazákban elkezdődött, ugyanis vándorlásaink során számos néppel keveredtünk,és ez folytatódott a Kárpát medencében is.Nem csak a tragédiák során, de a minden napi életben is. Hittérítők, zsoldosok, mesteremberek, vegyes házasságok. A magyarnak mondott nemesség jelentős része a környező szláv nemzetekből kerültek ki. Nemzeti büszkeségeink nagy hányada szintén a környező nemzetek fiai. Ha megvakarjuk a magyar vezeték neveket, alattuk több rétegben is idegen nevek kerülnek elő. A Horthy korszakban állami alkalmazásban állóknak kötelező volt a nevük magyarosítása. Úgy hogy kedves barátom sügősen nézz utána, hogyan hívták felmenőidet.
         A magyar rulett az, amikor két párbajpisztollyal egy lépésről fejbe lövik egymást a felek háromra. Most már bizonyosság is van a nagy sejtés mögött, hogy az ellenzéki erők összefogásán munkálkodó alakok reménytelenül ostobák és…..
Kövezzenek meg érte, de várható volt, hogy valamelyik politikusnál elszakad a cérna a közvéleménykutatásokkal kapcsolatban. Közeledik a választás, fokozódik az indulat. Nem elegáns egy efféle munkával foglalkozó céget gyakorlatilag lehazugozni.  Magam sem gondolom…..
kalmik 2013.04.01 17:21:48
@leponex: Nem vall valami nagy kreativitásra, ha még mindég csak itt tartasz. 2006-ban a fejedbe tömték, azóta tele van vele annyira, hogy mást már fel sem tudsz fogni. Azt persze nem kívánom, hogy meg is értsd a beszéd lényegét, mert ennyi idő alatt átlagos IQ-val már eljutottál volna a megértésig.
Gréczyblog Sólyom és Kövér 2012.12.23 09:28:25
Kövér László - vélhetően értesülve az Alkotmánybíróság döntéséről - beüzent Sólyom Lászlónak. Azt mondja a szókimondó, náciknak dísztemetést rendező, az ellenzéket semmibe vevő fideszes házelnök, hogy az általuk korábban köztársasági elnökké megválasztott…..
kalmik 2012.12.23 22:12:06
@fülesboci: Akkor miért vagy itt, miért fárasztod magadat? Csomagolhatnád az ajándékokat, pucolhatnád a cipődet a holnapi éjféli misére. Megmondom miért vagy még is itt. Mert ti, akik szeretetről prédikáltok, tele vagytok gyűlölettel, és alig várjátok, hogy fröcsöghessetek. Én azért nektek is kívánok lelki békét az ünnepekre, legyen szép a karácsonyotok.
kalmik 2012.12.23 22:21:34
@Frederick: Ez a szöveg tipikus példája a frusztrált, gyűlölködő politikai analfabéta hőzöngésének. Nyugi! Készülj az ünnepre.
Hoffmann Rózsa hazudik a tandíj ügyében. Azt mondja, az államtitkár asszony, hogy Gyurcsány akart tandíjat, amit ő vezet be, az nem az. Nem zavarja, hogy ha egy diáknak fizetnie kell a tanulásért, az tandíj, akkor is, ha másnak nevezik. Ha már a mostani ámokfutás kapcsán is…..
kalmik 2012.12.11 11:06:39
@HanSolo90: Gyurcsányt Orbán szintjére lehúzni akarók úgy viselkednek, mint akik a szalon spicces embert akarják az idült alkoholista szintjére lerángatni. Nem arról van szó, hogy Gyurcsány hibátlan lenne, mert minden politikus, sőt minden ember hibázik időnként, de egyenlőség jelet tenni a két politikus közé szimpla rossz indulatú hazugság.
Átható csatornaszagot és halk ima hangját hordja a szél a Lendvay utca felől. Mintha egy elfekvő osztályon az ágytálcsere szabotálásával sztrájkolnának a nővérek, nyitott ablakokkal enyhítve a mindent átható szagot,  és a fekvőbetegek imádkoznának a túlélésért. Pedig…..
kalmik 2012.11.09 12:05:42
@Kókadt-szegfű: Kizárt dolognak tartom, hogy nem értesültél arról, hogy Bajnai az összes pert megnyerte azok ellen akik hozzád hasonlóan rosszindulatúan rágalmazták. Így az erre vonatkozó állításaid sem egyebek, mint hitvány hazugságok. Mért van szükséged saját magad lejáratására? Ennyire fontosnak tartod a gyáva diktátor hatalomban tartását?
Nincs ekezetem, sorry... Ez itt egy Fricz Tamas interju. Fricz a kovetkezot talalta mondani. Tehát biztos, hogy úgy nem szabad, hogy járási hivatalokba bemenni meg ilyesmi, sőt még azt sem mondom, hogy a polgármesteri hivatalba, és ott aláírni egy papírt. Nem. Levelet kell kapni…..
kalmik 2012.10.04 08:39:18
@babakék: A magyar értelmiség ott van ahol az ''elmúlt nyóc évben'' volt. Csigaházába bezárkózva, a valóságtól függetlenítve magát marha okosat kiabálnak ki.
Hamar rosszkedvűek lettek a demokratikus ellenzéki összefogás hívei. Ami a DK-s éhségsztrájk lezárásaként megrendezett sokezres tüntetés után oly egyszerűnek tűnt, most ismét bonyolulttá vált. Az Orbán-rezsim alatt nyomorodó, szenvedő magyarok tömegei legszívesebben azt…..
Gréczyblog Út Ceglédig 2012.08.20 09:03:53
Tegnap szélsőjobb horda szállta meg Ceglédet. A rendőrség körbevette a megtámadott romák házait. A cigányok menekülnek. Apartheid Magyarországon - 2012-ben. Ide vezetett, hogy... - Orbán Viktor felkarolta a szélsőjobbot - hogy polgári körében nevelgette Vona Gábort - hogy…..
kalmik 2012.08.20 22:11:49
@/manens: Minden a terv szerint alakul. A lakosságot legatyásítani, a cigányságot konfliktusba kergetni, hogy elviselhetetlen legyen az élet, zavargásokat provokálni, és jöhet a rendkívüli állapot. Nem kell választásokat tartani, a kormánynak szabad keze van bármilyen intézkedés foganatosítására. Ebben pedig a Nagy Testvér igen csak kreatív tud lenni.
kalmik 2012.08.20 22:20:59
@araneae: A rasszizmus szégyenteljes dolog, de úgy látszik neked nincs szégyen érzeted.
kalmik 2012.08.20 22:32:29
@anda0308: A vállalkozók meg elcsalják az áfát, az adót, ez is a mi pénzünk, A magyar bankrablók kirabolják a bankjainkat, hidegvérrel kivégeznek embereket( pl. Móron ), és sorolhatnám a nem cigányok által elkövetett súlyos és kevésbé súlyos bűncselekményeket, melyeknél az okozott kár sokszorosa a romák által okozottaknál.
Információdömpinget zúdított ránk a Fényességes. Többször újra kell olvasni, meg kell nézni, mit az Üvegtigrist, mert egyszerre nem jön át az összes poén. Mindenki leragadt a "félázsiai származékok"-on és a "kigondolnunk más típusú politikai rendszereket"-en, pedig vannak…..
Gréczyblog Rovancs - IMF előtt 2012.07.16 08:00:00
Miközben Simicska Lajos bérminiszterelnöke zavart, háborodott tekintettel győzelmi jelentést fújt, majd könyörgőre fogta, hogy írjon már neki vissza valaki konzultációsan, nem árt megnézni, milyen állapotban van az ország valójában.  A kép több, mint lehangoló. Magyarország…..
kalmik 2012.07.16 16:29:08
@lajos0: Ez a válaszod egy totális csúsztatás , finoman szólva. Ki beszél itt Svájcról, vagy bármely más országról? Rólunk van szó, nekünk lenne-e jobb az EU-n kívül?
Gréczyblog Rákosi '47, Orbán '12 2012.06.12 06:46:00
A Kedves Olvasó alább részleteket olvashat Rákosi Mátyás 1947-es, a pécsi bányászok előtt elmondott beszédéből. A többit Önökre/Rátok bízom...   A HÁROMÉVES TERVÉRT A PÉCSI BÁNYÁSZOKHOZ Kedves Elvtársak, pécsvidéki bányászok! Kedves elvtársak! A Magyar Kommunista…..
kalmik 2012.06.13 12:11:24
@Az igazi sztrovacsek: A személyi kultuszhoz nem elég a rajongók tábora, fogadó készség is szükségeltetik. Az is kell hozzá, hogy adott esetben a fiatal politikus kegyesen elfogadja egy idős hölgy kézcsókját. Orbán láthatóan felette áll rajongóinak, elkülönülve tőlük. Gyurcsány közöttük van, érezteti a viszont szeretetet. Ezzel együtt időnként kéri a túlzások mellőzését.
kalmik 2012.06.13 12:23:32
@Scagnetti: Gyurcsány idején csak szerinted, a Fidesz szerint és néhány ultra liberális szerint haladt rossz irányba az ország. Elég csak a nemzetközi megítélésre gondolni.
Hír lett a Magyar Nemzet-online-on, hogy kitettem egy archív képet, amely 1990 nyarán készült. Nem tudom, mitől ennyire izgalmas ez a fotográfia, de elsőként az Orbán Viktortól nem távoli Four Four Two című focis magazin írt egy jegyzetet a privát emlékemről, amely aztán a…..
kalmik 2012.05.14 11:41:27
@SZARHÁZI MOCSKOS LIBERÁLIS TETŰK !!: A STÍLUS MAGA AZ EMBER! Akinek mocskos a szája, annak az élete is mocskos. Szánalmas vagy.