Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lebo

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több mint tíz évvel az első Amerikai pite után elkészült a sorozat legújabb darabja, A találkozó. Több okból kifolyólag is van létjogosultsága a filmnek, leginkább azért, mert az utolsó nézhető pite a sorozat harmadik darabja, Az esküvő volt, majd azt követte két rész,…..
Sacha Baron Cohen, aki olyan emlékezetes karaktereket keltett már életre mint Ali G, Borat vagy Brüno, újabb identitást öltött magára, Haffaz Aladdin admirális generális személyében, hogy ezúttal is sokkolja a világot.   Az admirális generális Wadiya véreskezű diktátora,…..
Az Almost Famous, a Jerry Maguire és a Vanilla Sky író-rendezőjének Cameron Crowe-nak új filmje egy kedves családi mozi, ami habár nem tud igazán sokat, mégsem haragszunk érte. Benjamin Mee (Matt Damon) felesége elvesztése után úgy dönt, hogy új életet kezd: felmond…..
Várakozásommal ellentétben is csak maximum egy közepes mozi tudott kikerekedni a Fehér pokol című filmből. A direktori székben a A szupercsapat (2010), a Füstölgő ászok (2006) és a Narkó (2002) című filmek rendezője, Joe Carnahan ült. Az isten háta mögött, egy…..
A Védhetetlen című akció-thrillert a svéd Daniel Espinosa jegyzi, akinek első filmje, a 2010-ben elkészült Instant dohány (Snabba Cash) volt a beugrója Hollywoodba. Espinosa szigorúan betartja a hollywoodi iskola kiszámítható nyelvezetét és szabályrendszerét, amitől a film elég…..
Ha a közelmúltból kellene olyan filmet mondanom, ami nem blockbuster, nem robbantanak benne, nincsenek üldözések, lövöldözések és mégis (vagy pont a felsoroltak hiánya miatt) tapintani lehet benne a feszültséget, akkor erősen vakarnám a kobakomat és talán felidézném Polanski…..
Amerikai pláne Fogadom (The Vow) 2012.02.17 10:16:00
Az emlékezet elvesztése már számos film alapötletéül szolgált. Nyúltak már a témához akciófilm-thriller készítők (Emlékmás, Utánunk a tűzözön, A Bourne-rejtély, Mementó, Ismeretlen férfi) de romantikus-szerelmes filmek is születtek már erre alapozva (Aludj csak, én…..
Sokunk nagy örömére, Roman Polanskia svájci házi-őrizetben sem tétlenkedett, filmvászonra vitte Yasmina Resa azonos című színdarabját, melyet a filmmel párhuzamosan a Vígszínházban is megtekinthetünk. Polanski jelen esetben nem csinált mást, mint hogy az unalmas, ötlettelen…..
Elvárások nélkül ültem be a filmre, anélkül hogy bármit is hallottam, vagy olvastam volna róla. Utólag azt gondolom, hogy az elmúlt hónapok legjobban sikerült mozijához volt szerencsém. A főcím egyből a vászonra szögez minden tekintetet. Kezdésnek andalító zene szól, egy…..
A trailer alapján is maximum középszerű mozira számítottam, és a film csakugyan nem okozott csalódást. A sztori annyira átlátszó, hogy egy kicsit meg is sértődtem. A hihetetlenül egyedi történet szerint Nick Cassidy (Sam Worthington) elítélt - ráadásul ex-zsaru- megszökik a…..