Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bonzsúr mádám

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mostan tüntetés lesz a választási eredmény ellen szombaton. Lesznek tízezren. Ez jó. Csak hát nem tüntizni kell, hanem választást nyerni. De addig ez a pozitív lehetőség nem fog bekövetkezni, amíg a tüntizgetők nem mernek szembenézni a valósággal. Márpedig nem mernek. Helyette hisztiznek, sértegetik…..
Nehéz követni mindazt, ami az MSZP-ben zajlik. Molnár Gyula pártelnök december 1-jén bejelentette, hogy a kampányban Kunhalmi Ágnes lesz a szocialisták "arca", tegnap meg már azt javasolta, fogadják el Karácsony Gergely ajánlkozását a miniszterelnök-jelölti posztra. Az MSZP olyanra készül, amire…..
bonzsúr mádám 2017.12.11 09:50:45
@nemecsekerno_007: egyetértek, h posztkádári, de az utolsó ilyen a figyesz!
Jajjistenem, miért!? Na jó, ne álszenteskedjünk! Kin köszörülnénk vitriolba mártogatott nyelvünket mostanában, ha nem lenne itt velünk: Babett, akinek színpad az egész világ, ahol ő a főszereplő! Dalma, aki szemből szereti és közben fenyegető hangon édesemezik. Boglárka, aki önnönmagát 21. századi…..
Hosszú Facebook-posztban tálat ki az X-Faktorban kiesett énekes, Nagy Szimonetta, akit a zsűri négy nemmel küldött el színpadról múlt héten. Magától a műsortól egyébként mi nem voltunk elragadtatva, bár az RTL Klub próbálta megújítani a zenei showt- a hetedik évadra azonban ez már menthetetlenül…..
bonzsúr mádám 2017.09.13 15:06:29
@szociál: Király Viktor apukája ebben a műfajban dolgozik és ő VIP... nem "hosztesz".
Azok után, hogy Frei vagy Deutsch Tamás is kifejezetten jó választásnak bizonyult Friderikusznál, a TV2 feltétlenül jó ötletnek tartotta Berki Krisztiánnal zárni az Összezárva Friderikusszal első szezonját. Berkitől elég merész döntés volt bemenni a műsorba, hiszen a Rubint…..
bonzsúr mádám 2015.11.30 16:07:48
@Puffancs Mirtill: Én pont ellentétesen látom. Berki és Rubint Réka ugyanolyan gyökerek, csak Berki tudja magáról és még rá is dolgozik, meg is fizetik érte, míg RR nem látja, nem érti. Nekem Fridi volt kellemetlen a mű sértődéssel és kötekedéssel. Nem vagyok Berki fan, de Fridi gyenge volt szerintem. Különben meg pont azért szeretik a nők, meg érdeklődnek iránta az emberek, mert kimondja, hogy pl. Móunika hízó. Ez az igazság. Akinek van egy kis esze az meg látja, hogy az élete látszat, de a média szerepléseit jól felépíti, az tény. Az Éden Hotelt szerintem jól hozta, mert nem nyalt a benn lévő agyhalottaknak, hanem a maga szintjén alázta őket - amit pont Fridi szeretett volna vele megtenni - sikertelenül...
Újabb hét, régi Gólem, szürke póló, short, pálmafa, rettentő tornacipő, új csaj jön, a neve Orsi, két pár megy vele randizni, és feladata lesz. A nap nyertese Közellenség, akit nem herélnek ki, pedig igény lenne rá. Na, csapjunk a lecsóba. Az ébresztés képsorai mindig…..
bonzsúr mádám 2015.05.05 12:22:19
bonzsúr mádám 2015.05.05 12:21:38
Miközben egyesek már-már megnyugodtak és az ügy szerencsés zárlataként tekintették, hogy a TV2 is beismerte hibáját erőszak-ügyben, a csatorna kedden adásba engedte a korábban megalázott lány, Nóri újabb, végső megalázását. A vele összezárt Gábor molesztálása után a…..
bonzsúr mádám 2015.04.30 14:13:45
@Shoyu: Általad leírtakkal maximálisan egyetértek.Hogyan kell az olyat értelmezni, mikor pl. a jakuzziban a nő azt mondja, hogy utállak, közben pedig a lába közé veszi a csávót??? Rohadtul elég volt ebből az erőszak szövegből... Következő adásban láttátok a Mariann nevű lányt? Na ha nem akarsz dugni valakivel, azt úgy kell elküldeni, nem pedig levenni a nadrágot, befeküdni, láb közé venni a csávót, aztán meg sajnáltatni magadat! Bunkó paraszt a Gábor nevű, de azért ne csináljuk már azt, mintha ő tehetne mindenről és egy áldozat ez a csaj. Áldozat az életben, mert ennyi esze van! Ha beállok egy "boxoló" elé, leköpöm vigyorgva, erre kiveri az összes fogamat, akkor ki az áldozat, kit kell elítélni? Nem volt dugás, mert volt egy csomó választási lehetősége és lelépési útja a csajnak. Miért nem ugrott ki az ágyból és ment ki a szobából????????????????
bonzsúr mádám 2015.04.30 14:56:32
Ezek a mondatok egy teljes kiforgatásai mindennek, amit láthat az ember, ha valamennyire is nézi ezt a műsort:

Így válik abszolút logikussá az is, hogy a tegnapi kiszavazáson egytől egyig a lányra szavaztak, és amikor már látszott, hogy kiesik, és nincs tétje a voksoknak, a hátra lévő “férfiak” szintén őt választották.
Nem, már hetek óta csak egy hajszálon múlt, h bennmaradt ez a lány.

Ahelyett, hogy némi gerincességet mutattak volna, és nem a földön fekvőt alázzák meg még jobban, ők a gyávaságot, a pondróságot választották.
Ebben a műsorban nem a gerincesség, hanem a kombinálás és túlélés a lényeg. Nem keell bemenni, ha nem bírod.

Volt más lehetőség is, mindig van: Nóri bizonyította, aki nem tűrte, hogy akarata ellenére szexre kényszerítsék,
Ja a jakuzziban is kényszerítve vette lába közé a srácot, mondta folyamatosan, h az ilyen szemetek az esetei és mászott be bugyiban mellé az ágyba.

nem egyezett bele, miközben érezhette, hogy neki itt most tűrnie kellene a műsor logikája szerint.
Nem kellett tűrnie, le kellett volna onnan lépnie és nem is aludnia csávó mellett.

Ez az egész sztori csak szarkavarás és pont az jár a legrosszabbul, akinek a nevében eljárnak. Különben meg nem lehet az ilyen lányt megmenteni... hosszú és sértő lenne, amit írni lehetne róla, de maxra pörgeetve ezt az ügyet, csak rosszabb és rosszabb helyzetbe hozzák, akik "állítólag" őérte kiabálnak.
bonzsúr mádám 2015.04.30 15:28:24
@Orltran: Egyetértek! :) De attól még, hogy tisztában vagyok a jogaimmal nem keresem a bajt! :)
  Én aztán kurvára nem értek a kortárs férfidivathoz, fekete póló és farmer kombóval viszont még nem tévedtem akkorár soha, sehol, mint Gólem ezzel a zöld, aprókockás inggel, aminek a gallérrésze alaposan el van szabva vagy baszva, kinek hogy, hátborzongató adást ígér, meg…..
Tragédia! Az ország egyik legszebb színésznőjének titulált Gregor Bernadett besokallt a Fókusz egyik riportjától, amiben képesek voltak egykori kapcsolatairól is beszélni, és megsértődött, mint egy hisztis tinipicsa, és mostani faszijával együtt kiszállt a műsorból. A…..
bonzsúr mádám 2014.03.14 10:26:02
AnyaMama "Szoptatós apák" 2014.03.09 06:55:00
Már nem egyszer volt téma a blogon a nyilvános szoptatás, most egy fotóprojekt erejéig visszatérünk a témához, ami így nőnap kapcsán is kap egy kis pikáns csavart. Hector Cruz saját csecsemője és felesége tapasztalatai kapcsán indította el a „Project Brestfedinget” vagyis a…..
A kapus agya egy kicsit elborult. A bolgár csúcsderbin hat piros és 13 sárga lapnál állt meg a számláló, a szurkolók bontották a rendet és a rend őreit, a meccs vége dulakodásba fulladt, egyszóval zajlott minden a hagyományos Levszki-CSKA barátság megszokott medrében.…..
Én azt hittem, hogy már mindent láttam, amit a tévében el lehet képzelni azt követően, hogy Alekosz feleséget keresett az RTL Klubon, majd a TV2 Összeesküvők című műsorában egy anyának konkrétan megmutatták, hogyan pocsíkolja meg a fia az arajelöltjét, de a japán tévések…..
bonzsúr mádám 2013.11.12 23:30:10
A comment:com hitvallásának, ha úgy tetszik, küldetésének egyik markáns eleme, hogy saját szerény eszközeivel igyekszik segíteni a médiadzsungelben eltévelyedett szerencsétleneken. Jó, ez legyen mondjuk az új, emberközelibb, 2.0-s c:c hitvallása, de nehogy az legyen már, hogy mi…..
bonzsúr mádám 2012.11.01 23:32:33
  Ki ne tudná, hogy ma este van a Super Bowl? A legdrágább és legötletesebb reklámok övezik a felhajtást és a Madonna rajongók figyelme, akik talán soha nem is néznének meg egy meccset sem. De ma! Mindkét csapat vérmérsékletének megfelelően szólítja fel szurkolóit a…..
bonzsúr mádám 2012.02.06 10:21:31
@victor vacendak: :) remélem Brady-re írtad... :)