Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hoel

0 bejegyzést írt és 869 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Mt blog!   Egy multi cégnél, középvezetőként dolgozom. Érdeklődnék, hogy a beleegyezésem nélkül a saját magán mobiltelefon számomat, kiírhatják az üzem bejáratánál? Cégen belül van egy "gyorshívásos" rendszer, ez alapján bármikor el tudnak érni.…..
  Van egy sztorija a magyar egészségügy helyzetéről? Megváratták, félrekezelték, megalázták, vagy ellenkezőleg, csupa jót tapasztalt? Küldje el történetét a praxisblog@yahoo.com címre, vagy használja megújult kórházértékelőnket!     Nem vádolok senkit és…..
Tisztelt Praxis, 16 éves fiamat sikerült majdnem elveszítenünk, köszönhetően annak a megnyilvánulásnak, amivel a mentők álltak hozzánk. Mindez tavaly nyáron történt. A fiam a délutáni focizásból már úgy jött haza, hogy borzasztó sápadt volt és hányingerre panaszkodott,…..
hoel 2011.06.01 17:19:01
@Terézágyú: Vállalom amit véleményként leirtam. A szivinfarktusnak van valami oka ( érrendszeri eltérés, szívizom eltérés, más egyéb betegség). Nem hiszem el, hogy egy amúgy makkegészséges 16 éves fiú minden előzetes jel nélkül infarktust kap. Ezért írtam, hogy ez a poszt ebben a formában valszeg kamu. Valami nyilván történt, lehet hogy az ellátórendszer sem volt a topon, de ebben a formában ez nem lehet igaz.
hoel 2011.06.01 17:31:49
@Terézágyú: Nagyon nem mind1 hogy mi volt valójában a fiúval, ez a történet lényege. A többi a körítés.
Édesanyám 85 évesen saját lakásában élt. Szellemileg teljesen friss volt, keresztrejtvényfejtéssel, olvasással és TV nézéssel kötötte le magát. A mozgás nehezen ment számára, fájtak az izületei. Mi, a gyerekei (én a lánya és a bátyám) segítettünk neki az élethez…..
Tisztelt Praxis blog! Nagyon pipa vagyok, gondoltam beszámolok önöknek a velem történtekről, okulásul azoknak, akik szintén naivak és figyelmetlenek, mint jómagam. Történt, hogy a jogsim lejárt és bár nem vezetek napi rendszerességgel, úgy döntöttem, mégis meghosszabbítom. Az…..
Tisztelt MHTerror!   A munkaadóm azzal az ötlettel állt elő, hogy jövő héttől az összes dolgozónak minden reggel le kell adnia a mobiltelefonját. Már egy széfet is beszereltetett, szóval elég komolyan gondolja a dolgot. Arra hivatkozik, hogy néhányan munkaidőben a telefonjukon…..
hoel 2011.04.05 11:54:25
@Atesh: Az " ilyenek" akik rámutatnak arra, hogy egy buta vezetői döntés miért buta? Valóban, ha vezető vagyok nem hozok olyan döntéseket, amit 50 nél magasabb IQ val bárki ki tud játszani. Ostoba ember ne menjen vezetőnek mert átkúrják. De tényleg! csak erre akartam felhivni a figyelmet. ( ui: soha még nem rúgtak ki sehonnan pedig nem vagyok mai csirke)
A magyar kisnyugdíjasok problémáit már senkinek nem kell bemutatni, ennek ellenére sokan talán elképzelni sem tudják, hogy miként lehet kijönni - ellátástól függően - napi egy-kétezer forintból. Az élelmiszerek folyamatosan drágulnak, a rezsi a fűtés miatt különösen…..
Praxis Orvoshoz soha többé 2011.02.13 06:00:00
Az orvosok bizony sokat tudnak hibázni. Megérthető, hiszen emberek. Nekem is megvan az oka, hogy nem járok orvoshoz. Semmilyen körülmények között sem.  Néhány példa: - Gyerekorvoshoz vittek egyszer, mert tele voltam piros kiütésekkel. Miután rájött, hogy valószínűleg az…..
Tavaly április 24-én bevitte a mentő anyukámat a Dél pesti Kórházba.Másnap mikor bementünk meglátogatni az orvosnak fogalma sem volt hogy mi a baja ezért csak infúziót kapott.26-án délután telefonáltak hogy meghalt, és hozzátette a kezelőorvosa hogy reméli számítottunk rá.…..
Praxis Elmaradt a tervezett műtét 2011.01.11 06:00:00
Tisztelt Praxisblog!   Az én történetem konkrétan ma történt, így jelenleg nem látok a felháborodástól.   Anyámat (64) térdízületi kopásával 3-4 évvel ezelőtt már operálta az Uzsoki utcai kórház jó hírű sebésze, aki a mai nap főszereplője is. Mivel azóta csak…..
hoel 2011.01.11 14:29:32
@Mária: Beszéltél az orvossal? Nalátod, ez hamar ment!
hoel 2011.01.11 14:54:04
@Mária: Hát igen. Ezt lehetne megelőzni azzal, hogy az aggódó és jelenleg kissé indulatos leány bekisérte volna édesanyját a mütétre. Vagy legalább a mütét tervezett időpontja körül " kéznél van" és kommunikálni tud az orvossal.
Egyáltalán nem értek egyet a beteg kidobásával az osztályról. Viszont erre irtam, hogy ez nagyon nem rutineljárás ebben a formában.
És , ugyan nem vagyunk egyformák, de jogosnak érzett felháborodásában se jelentgessünk fel senkit szerintem a tények részletes megismerése nélkül.
Tisztelt Praxis Blog ! Két hét elteltével most jutottam oda hogy leírjam, mi történt november 2-án hajnalban.Lányom 33 évesen első babáját várta, akkor a 34 hétben. 6 hete szigorúan feküdt már, mert már a 12 hetes terhességi UH-on hátul mélyen, majd a későbbi UH-okon elöl…..
hoel 2010.11.21 17:52:55
@Leroi: A mentők ismeretében: egy úton lévő szállitókocsit irányitottak oda, hogy nézze meg, mi a szitu. Ők sose sietnek, odakanyarodtak, 30 perc. Segitséget hivtak, akkor ki tudja mi volt, de mire kiért az esetkocsi eltelt hosszabb idő. A ROKO meg bent állt az állomáson. Ez is egy lehetséges verzió.
Praxis Dohányoznak a rendelőben 2010.10.23 06:00:00
Kedves Praxis! Közelebb vagyok már a negyvenhez, mint a harminchoz, de nagyon ritkán volt dolgom háziorvossal. Ha nagyon kellett, elmentem magánrendelőbe, vagy orvos ismerősöm által ajánlott szakrendelésre, stb. Betegállományban még életemben nem voltam - olyan munkahelyem van, ahol…..
Háttérben a KolontáriakA Fidesz államosít! Taps! A Fidesz letartóztat! Taps!Most már csak azt mondja meg valaki, hogy ez hogyan előzi meg a jövendő problémákat. Nem csak a mocskos kommunisták, hanem senki nem figyelt ezekre a bombákra az elmúlt 20 évben. Ezek a tározók minden…..
hoel 2010.10.12 07:51:26
@öööööööööööööööööööö: Pontosan!@bierkamp: Nagyon pontosan. De úgy látszik Magyarországnak a Kádár rendszer kell ismét( persze nagyobb pénzekkel, még korruptabban) Csak aztán a nagy államositási sietságben össze ne keverjék B. Zoltánt B Zoltánnal.( Bakonyit a Bakondival)
hoel 2010.10.12 10:55:46
@Pettyes Szfinx: Sajnos nekem is hánynom kell.( lehet, hogy járvány van?) nekem attól, attól 1) a miniszterelnök már előre, vizsglat nélkül " tudja" ki a bünös és érdekes, pont azt le is tartóztatják.( nem tudom hallottál e már Rákosiról és Rajkról, de ha nem, nézzél utána) 2) kinéznek egy igen jól prosperáló magánkézben lévő céget és 5 perc alatt módositják a törvényt amivel ismét állami kézbe vehetik.( szted mi lesz a sorsa ennek a cégnek 2-3-4 év mulva? Ha érdekel, én már most megmondom)3) Amit irsz, hogy hát" megszavazta a parlament", nade kik a magyar parlament? persze , akiket az ország választott magának egyszemélyben a FIDESZ. Ha akarnak mindent államositanak, ha akarnak bárkit bűnösnek kiáltanak ki és mindezt a nép nevében. Mivel én már láttam/ átéltem hasonlót tényleg HÁNYNOM kell.
A Mal Zrt. államosítása csak az első lesz a sorban. A történet a '90-es évek homályos privatizációival létrejött hazai nagytulajdonosi körének a megzabolázásáról, átalakítására szól. (Fotó: Mohai Balázs/MTI) Talán sokan nem is sejtik, hogy milyen horderejű változások…..
hoel 2010.10.12 10:32:15
@asola: Annyira lesz véletlen, amennyire már most megjósolható, hogy igy lesz. Sok az éhes hiéna és kevés az elosztható vagyon. Erről szól a sztori és nem másról. A többi habverés körülötte valamint parasztvakitás.
Veszélyeztetett terhes voltam. Volt egy kisfiam, most kislányt vártunk. Elég problémásan indult a terhesség, vérzés, nyitott méhszáj, stb. Kórházban is voltam közben, majd betegállományban. Szinte végig nyitott volt a méhszáj, nagyon oda kellett figyelni. 7 és fél hónapos…..
Varánusz Fullasztó közöny 2010.10.04 08:00:00
A választópolgárok több, mint fele üzent tegnap valamit a politikai elitnek. Kormányunk és Orbán Viktor szerint: jóváhagyják a kormány eddigi politikáját. Az MSZP szerint meg pont az ellenkezőjét tették azzal, hogy nem szavaztak. Szerintem meg felesleges turkálni az…..
Modorosblog A Mi házunk 2010.08.30 07:00:00
-Na, hát Ő lenne az.-Óriási, nagyon tetszik, fantörpikus... Szuper környéken van, harminckettőért errefelé ez ingyen van. A kilátás is gyönyörű: Omszki-tó, falu közel, de mégis csendes, minden. És nincsenek indiánok.-Dáviddal mi is így gondoljuk. Körbenéztünk, de itt…..
hoel 2010.08.31 11:36:40
@zombizan: Nálad a pont. Bár lehet, hogy én egyenlőre nem kussolok.
hoel 2010.08.31 12:19:22
@Styxx: Sztem pedig ez a Moszkva tér. Vagy a Körút. És negyed 1 van.( a.m)
hoel 2010.09.01 09:10:31
@rdi: Olvass vissza( ha van türelmed, nekem már nem lenne), én a cigányozástól is kiakadtam.( könnyitésképpen ld fábrys hivatkozásomat.)
Sziasztok kedves olvasók! Elmesélem szomorú történetemet, hogy mással sose forduljon elő ilyen. Sajnos gyógyszerszedés miatt terhességmegszakítást javasoltak, párommal nagyon őrlődtünk a döntésen, mert nagyon szerettünk volna már babát, de az orvosok tanácsát megfogadtuk. Az…..
Mogács Dániel, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt 7. kerületi polgármesterjelöltje jogász, közgazdász, szociológus, reaktorfizikus, agysebész, matematikus, reflexológus és tisztán látó.A Hírcsárda írása. Mogács 1950-ben, 1974-ben, 1982-ben és 1990-ben született, így…..
hoel 2010.08.16 15:06:28
Sziasztok! Én egy 21 éves ápoló hallgató vagyok, jövőre diplomázom. Dolgoztam már segédápolóként onkológián, intenzív osztályon, krónikus belgyógyászaton (értsd: elfekvő), sebészeteken. Az egyetemet nappali tagozaton végzem, emellett félállásban dolgozom, általában…..
hoel 2010.07.18 19:11:34
@Droidfigyelő: Majd ha " emberségre" és szimpátiára adják a kenyeret a közértben, akkor lesz realitás ilyennek maradni. El tudod képzelni, hogy valaki" füteni és enni adni nem tudok a gyerekeimenk de az elveimhez ragaszkodom" stilusban éli az életét? Én nem nagyon.
Mivel ezen a héten Hamlet írja a nagycsöcsös ajánlókat, kénytelen vagyok más úthoz folyamodni, hogy betehessem a foci vb legjobb pasiját. Kassai Viktor magyar játékvezető és két asszisztense volt a Ma reggel vendége, és ez az interjú két szempontból is figyelemre méltó. Az…..
hoel 2010.07.14 18:49:23
Modorosblog A Koránkelő 2010.06.24 06:00:00
Bármilyen éjszaka = MENŐ. Egy tökéletes, tabudöntögető cikk. Lehet, hogy én írtam? Talán itt ébredtem rá először, hogy kialakult és tökéletesen működő életritmusom nem valamiféle szégyellnivaló renyheség, számkivetettség jele, hanem valójában egy egyre…..