Regisztráció Blogot indítok
Adatok
luiss

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot   Mindenkinek boldog új évet kívánunk, a mai naptól ismét naponta jelentkezünk friss…..
luiss 2016.01.10 11:00:28
@anonymand: Igen!Biztos ez a megoldás.
Tisztelt Munkahelyi Terror blog!   Egy kérdéssel szeretnék önökhöz, illetve olvasóikhoz fordulni, megköszönném, ha válaszolnának. 8 esztendeje dolgozok a munkahelyemen,eddig minden rendben is volt, a fizetéseket időben kapjuk, a kollégák is rendesek.    A problémánk…..
luiss 2012.02.05 22:37:20
@papabear: És ez a gonosz passziv szemlélet amivel te rendelkezel,ez mi miatt van?Neked is biztos van valami hibád,szenvedélyed,ami miatt estleg mellettem fogsz lógni,vagy kivégző osztag elött állni,csak még most szerkesztik a rád váró,büntető paragrafusokat.Üdvözöllek!
luiss 2012.02.05 22:14:02
@Bockó: Nincs kedvem és nem is akarok leszokni!35-40 éve dohányzom.Ellenben nincs és soha nem is volt semmilyen gépjármüvem,aminek a büzét,gázát már 52 éve szivom.Akik esetleg netán nem dohányoznak és mégis sujos betegségekben halnak meg,csecsemök,gyerekek,felnöttek,őregek,öket kire kell rá verni?Hallottam olyanrol,nem ivott,nem dohányzott és mégis tüdörákban hunyt el.Tényleg szarok a nemdohányzókra,de a dohányosokra is!
luiss 2012.02.05 22:24:39
@alfagumi: Igen szerintem is most a dohányzás a legnagyobb probléma,ebben a szétzüllesztett,máladozó országban.A dohányosok tettek mindent tőnkre.