Regisztráció Blogot indítok
Adatok
parafa56

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ködpiszkáló BUÉK 2017! 2016.12.30 14:27:39
Idén is készítettünk egy kommentált válogatást a ködpiszkálóra mutató keresőszavakból. A viccesebbeket lent olvashatjátok - ezúttal többnyire Tóth Barbara kommentjeivel. Boldog új évet kívánunk mindenkinek! a kávé jó a melleknek — nem, tehát ha ágyba viszi a feleségének a kávét, lehetőleg ne…..
parafa56 2017.01.05 14:09:54
Nehezen megmagyarázható okokból a guargumi sokakban félelmet kelt, és sokan kifejezetten csak guargumimentes élelmiszereket fogyasztanak. A tényekre koncentrálva utánajártunk, hogy honnan eredhet a guargumi kedvezőtlen megítélése. A guargumit, más néven guarmézgát a guarbab (Cyamopsis…..
EZ VAN Lymphoedema kezelés 2010.05.21 08:04:37
Most péntek van, hétfőn Pünkösd (aminek a jelentőségére nem emlékszem, pedig Nagyiék biztosan elmondták nekem, úgyhogy valahogyan fel kell idéznem... megnéztem, ja, hogy ja, a Szentlélek eljövetelét ünneplik, s tartunk ezért munkaszüneti napot, gratulálok), így kedden, a hét…..
EZ VAN Csak előjegyzésre 2010.10.25 18:53:34
Ma voltam a Szt. István kórház Lymphoedema ambulanciáján. Hiszen -mint kiderült- az évek óta figyelemmel kísért és csodálattal jegyzett buci-lábam nemcsak, hogy okos-erős-különleges-nyomorult, de még nyiroködémás is. Meg is kaptam rá az első kezelést májusban az OORI…..
Melyik nő ne hallott volna a szétválasztó diétáról, a norbi update diétáról,v ércsoport diétáról, az Atkins diétáról? Mindnek megvannak a követői, akik esküsznek a módszerre. Mi is próbáltunk már különböző diétákat, le is fogytunk tőle elég rendesen, de ahogy…..
Érvek az állami tulajdonú légitársaság fenntartása mellett:  ...ennyi.Semmi szükség állami fodrászszalonra, csemegeüzletre vagy golfpályára, ugyanis ezeket a szolgáltatásokat a piac képes nyújtani a fogyasztói igényekhez igazodva. Ugyanígy nincs szükség állami…..