Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tizenneegy

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eloszor is Boldog Uj Evet volt es leendo olvasoimnak:) Uj ev, uj remenyek:) Sajnos a  mult ev vegen tobb betegseg is volt a csaladban, odahaza. Edesapamnak volt egy nagyobb mutetje, es parom edesapja is korhazba kerult december vegen.  Mivel a csaladot igy jobban tamogatni kell majd, arra az…..
tizenneegy 2012.02.05 14:30:27
@tildy:): @esmein: Nézd, én nem tudom miben vállalkozol, vagy mit csinálsz, de az biztos, hogy olyan induló vállalkozásról még nem hallottam, amibe ne férne bele egy lightos félállás, vagy legalább heti 2x eljárni mondjuk pincérkedni, amíg nem indul be, hogy azért mégse süljön le a pofámról a bőr, hogy a csajom teszi a számba a kaját.

Szóval ilyenről még nem hallottam, olyanról viszont, aki folyamatosan "projekteken dolgozik", "vállalkozik", a hagymázas lehetetlen ötleit próbálja megvalósítani, közben meg kényelmesen eléldegél a másik vérén, mert nincs kedve reggel 7-kor kikelni az ágyból melózni menni, na olyat már többször is láttam (és érdekes módon mindig a csaj tartotta el a csávót, ki érti ezt).

Szóval nem csoda, hogy alapból a második variáció ugrik be, ha ilyesmit hallok. Persze aztán lehet, hogy tévedek és pont te vagy a csillogó gyémánt a szarkupacban...

Ezzel együtt, ha elmennél dolgozni, ketten havi 2 rugót simán félretehetnétek, az a következő három év alatt 72.000 font, azaz kb. 25 millió forint lenne, amivel úgy lehetne hazamenni, hogy van ház, valami jobb használt autó, gondotok többet semmire nincs az életben. Szóval szerintem kár álmokat kergetni, inkább meg köll fogni a szerszám végét. Ha olyan nagy ötleted van és akkora a lelkesedésed, azt meló mellett is meg tudod valósítani. Londonban lehet éjszaka dolgozni, hétvégén dolgozni, nappal dolgozni, van teljes állás, félállás, hétvégi állás, projektmunka, szóval tuti van valami, ami nem ütközik az vállalkozásra szánt időddel - csak az akaratodon múlik.

Ha jól gondolom elég fiatalok vagytok, tildy valszeg fog még jóval többet is keresni ennél, 50K minimum lesz, ami csak tovább rövíditi majd a célok eléréséhez szükséges időt. Szerintem ez a ti lehetőségetek és nagyon nagy kár lenne elszalasztani.

A "megbeszéljük" jellegű hozzászólásokat meg nyugodtan megtarthatod magadnak, nagyon gyerekes.