Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nyufó

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy olvasónk vette észre, hogy a 40 milliós játszma tegnapi adásában volt egy olyan kérdés, amire a lehetséges négy válasz egyike sem igazán adott helyes megoldást. A kérdés az volt, hogy mit készít a tímár, a válaszok között a két egyértelmű marhaság mellett pedig a szűr…..
comment:com A Tv2-höz menne Vágó 2009.03.19 11:31:00
A Blikk információi szerint Vágó István a Tv2-höz igazol már ősztől. A bulvárlap szerint Vágó alighogy szakított az RTL Klubbal, máris szerződést írt alá a konkurenciával, és ősszel már új műsorral is jelentkezik a Tv2-n. Vágó hivatalosan eddig csak annyit ismert el, hogy…..
Nemrég lehoztunk egy levelet Csenki Attila humoristától, amiben elmesélte, hogyan kamuzott ótvaros nagyokat a Best magazinnak (hogy pontosan miért, az nem derült ki), azok meg bekajálták az egészet, fotósoppolt tesótól a roma protokollzenész nagyfaterig, aki az egykori…..
Ezt is megértük, az év utolsó ajánlója következik egy olyan estére, ami hagyományosan nem a tévézésről, hanem a berúgásról szól, meg a rohadt trombitákól és az állatokat (meg minket) az őrületbe kergető petárdákról. Ha valaki hozánk hasonlóan nem a kötelező jókedv,…..
Amikor szombat este Medveczky Ilona ismét feltűnt a Szombat esti láz című, egyébként egész nézhető esztrádműsor zsűrijében (ami tökéletes példája annak, hogyan NEM kell elcseszni egy bevált formátumot) azonnal sejtettük, hogy nincs az az isten, hogy megússzuk az estét…..
A felnőtteknek szóló jóságok után lássuk mit hozott az október a gyerekeknek. Mivel a mesedvd-ken gyakorlatilag sosincsenek extrák és felirat, sőt néhány kivételtől eltekintve (Barbie-sorozat, Rupert-sorozat, Jamie és a csodalámpa, Pimpa, Micimackó) eredeti hang sem a részletes…..
A Vacsoracsata és a Hal a tortán egyre kevésbé érdekesek, de az RTL-nek mégis sikerült elérnie, hogy egy pillanatra fölkapjuk a fejünket. A Blikkből és az RTL-es Reflektorból megtudhattuk, hogy a Tv2-től nem olyan régen elbocsátott/önként távozott Sváby Andrást sikerült…..
Azzal mindenki tisztában volt a Kiválasztott nevű szórakoztató gagyiműsor bemutatója előtt, hogy azért az egész országot nem lehet ezzel a kanálhajlítgatós trükkel haknizó faszival megvezetni. Éppen ezért reméljük, hogy aki mégis leült a képernyők elé (és volt belőle…..
Állítólag tüntető ováció fogadta Sas Józsefet a Mikroszkópszínpadon, amiért felfügesztett börtönre ítélték, vagy talán, mert mégsem kapott Kossuth-díjat. A Vasárnapi Bors szerint sokan be sem fértek a színházba, a közönség állva tapsolt, a politikai csasztuskák…..
Ha kíváncsiak vagyunk, hogy tíz év múlva milyen díszletek és inzertek között fog büntetni a Nap-Kelte, akkor feltétlenül nézzünk bele a Reggeli jam-be. Már a felütés is vicces, a műsorvezető minden adás elején kábé mintha a konyhából jelentkezne be, mögötte kis ablak,…..
Most már szinte biztos, hogy megszűnik a Legyen Ön is milliomos. Az RTL Klub ugyan egy ideig titkolta, Vágó István pedig csak annyit mondott a bulvársajtóban, hogy már akár idén új, saját fejlesztésű vetélkedőt indíthat a csatornán, de több olvasónk is jelezte, hogy hiába…..
comment:com Orbán fenékre csap 2008.03.05 13:52:00
Azért jó gyerekekkel dolgoztatni, mert olcsók, sok nézőt vonzanak, és nem gondolják, hogy a sminkes, a világosító, meg a vágó munkájához is jobban értenének. Mint mondjuk Havas Henrik. Kölyökkutyákkal még ennél is olcsóbban ki lehetne jönni, egész nap elrágódnak egy marék…..
A tavaszi nagytakarításban áldozatul esett sorozatok sorsáról nem szívesen nyilatkozik a Tv2. A rajongók joggal őrjöngenek minden lehetséges fórumon, és arra vannak kárhoztatva, hogy minden nap megnézzék a tévéműsort, hátha feltűnik egy-egy. Nos örömmel jelenthetjük be, hogy…..
Fókusz, RTL Klub, napi kérdés: Ön szerint lehetséges, hogy valaki pusztán a tekintetével gyógyítson? UPDATE: a horvát gyógyító eredetileg közgazdász volt, azóta inkább csak néz. Mereven. És áramlik belőle az energia, amit csak "felmenve, meditációba' " lehet érezni,…..
A legkisebb Ugrifülesről szóló cikkünk első részéből megtudhatták olvasóink, hogyan született a sorozat, miért volt más, mint a Mirr-murr, és hogy a színészek rögtönzéseikkel mennyit tettek hozzá a bábfilmhez. Cikkünk második részében a továbbra is a…..
A Heti hetes és Körmendi János emléke című posztunkra reagálva sok olvasónk felvetette, hogy lehet, hogy megemlékeztek az elhunyt művészről, de ezt a részt kivágták a műsorból. Mi meg utánajártunk, megkérdeztük. Kérdéseinkre Ónodi György, a műsor főszerkesztője…..
Akárhogy számolom, nem jön ki. Mert ugye január 31 napos, február 28, utána március 31, ujjak és ujjközök, ahogy az oviban tanították, kivéve persze júliust és augusztust, mert ugye Augustusnak is ugyanolyan hosszú hónap járt, mint nevelőapjának, Julius Caesarnak. De hát ezzel…..
Az Index információi szerint megbukott az Okosabb vagy, mint egy 5.-es? című műsor a Tv2-n. Úgy tudjuk, hogy a gyártó cég a november 30-ai forgatást lefújta, a behívott játékosokkal pedig közölte, hogy a Tv2 leállította a műsor gyártását, így ők már nem vehetnek részt a…..
Frei Tamás elfáradt. Nem bírja már a sok utazást, Bangkokból Budapestre, aztán még arra sincs ideje, hogy kimossa a rózsaszín ingjeit, meg kiszidolozza a nyakkendőtűit, máris irány New York, vagy Los Angeles. London, felhős idő, Berlin, szitáló eső. Jetlag, a repülőgépen…..
Az esetlen és több sebből vérző Papp Gergő - Tornóczky Anita páros után ezen a héten Árpa Attilát tette próbára a Mokka kegyetlen húsdarálója, ami úgy csócsálja a műsorvezetőket, mint majom a perecet. Árpa Klaudiával van párban, aki már régi motoros, úgyhogy őt most…..
Megint megújult a Mokka, nem volt más választása. A díszletnek jót is tett a változás, mert a régi pont olyan volt, mintha a Napkelte kidobált díszletelemeire csaptak volna le egy jó kis lomtalanításon. Az új Mokka-díszlet világosabb, híradósabb, hírműsorosabb lett, a…..
Mondjuk az RTL Klub mintha kicsi elkésett volna, a Megasztár, a Megatánc, meg a Társulat után nem nagyon maradt olyan titokban éneklő elektroműszerész, meg musical iskolába járó szemránckrém-ügynök, akit még ne fedeztek volna még fel. Vagy aki legalább ne próbálta volna meg.De…..