Regisztráció Blogot indítok
Adatok
taknyos zsiráf

0 bejegyzést írt és 73 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Extreme Digital és az idő nem barátok (és nemcsak azért, mert a cég olyanokat bír írni, hogy "Rendelésed átadtuk a Futárszolgálatnak, melyet 2000.01.01. szállít ki."), Tibor pedig egy hete nem tud mosni emiatt. Mi - minden visszafogottsága ellenére - a hónap egyik legkeményebb…..
taknyos zsiráf 2015.05.15 20:06:35
Hogy mit kell nézni? Az első képen tulajdonkképp a semmit, a másodikon viszont a halványan kirajzolódó Stockphoto feliratot, aminek nagyon nem kéne ott lennie. Szia Homár! Csatolt képeken megtekinthető a Metro Nagyker. sajátmárkás fültisztítő pálka csomagolása (régi vs.…..
taknyos zsiráf 2015.03.31 14:47:18
Gabriellának tablet helyett egy Zac Efron dvd-t küldött a romániai székhelyű, de Magyarországon is aktív eMag. Az eset még karácsony környékén történt, de levélírónk hiába jelezte a problámát a cégnek, az elmúlt 3 hónapban nem sikerült sem a tabletet megszereznie, sem a…..
taknyos zsiráf 2015.03.30 16:54:46
Barátomnak, csak ezt, mert másom nincs... Megint csórtam. És megint képet. Van egy barátom aki most sír. Gyászol egy hosszú, szép, sokszor nehéz kapcsolatot. Meghalt Bertája, a barátja, a testvére, a kutyája. Már jócskán éjszakába hajlott az idő, mikor pár napja csörgött a…..
taknyos zsiráf 2015.03.23 22:02:10
És nem, ez nem egy Örkény egyperces első mondata, hanem állítólag az áramszolgáltató hivatalos levele. Mégis mit gondolhatott az, aki ezt fogalmazta, kinyomtatta, aláírta? (a képet innen kölcsönöztük) Kedves Homár! Sajnos kénytelen vagyok végigcsinálni egy haláleset…..
Barátságos vendéglátás, roskadozó bőségtál, gyógyító levegő és a Föld szívcsakrája - ezeket szerette volna Sándor a dobogókői vendéglőben magáévá tenni a múlt héten - akciósan, 46% kedvezménnyel. Ehelyett úgy tűnik kapott macskát, rizst, 1 db combot meg egy…..
Eszter levele nosztalgikus hangulatú leírással indít. Szinte látjuk a bajuszos, szalmakalapos nagypapát, ahogy kockás kigombolt ingben napról-napra lehetővé teszi csöpp unokái számára a homokozóban való létezést. Aztán amikor teljesen elandalodunk, és el is felejtjük,…..
taknyos zsiráf 2014.06.30 05:49:05
Egy rosszul írt betű, egy aljas átfirkálás, egy megszűnt és egy sosem volt település neve, na meg egy tökéletesen eltévedt utcatábla. Palotabarát, a BPXV bloggere ismét remek válogatást küldött az Urbanistára, saját fotókkal és ismertetőkkel. Át is adom neki a szót,…..
Az USA-ban szinte államonként eltér a Rezesováéhoz hasonló törvénysértések büntetőjogi értelmezése. Az alábbi ítélet november 12-én, az arkansasi Hope városában született. John David Coe részegen hajtott bele a Nevil család autójába, ami az ütközés következtében…..
taknyos zsiráf 2013.11.24 21:19:47
@Scirocco: szerintem nem tudod aznap melyik családtagod vezette a kocsit, mert többen is használjátok!
családtag ellen pedig nem vagy köteles terhelő vallomást tenni!
na ezt kell írni arra a levélre válaszként, amit majd a sündörség szabsértési osztálytól kapsz ha nem csengeted be a közteres sarcot! vágod?
Nyár óta már a legnaivabb internetezők is tudják, hogy bármilyen online kommunikációt le tudnak hallgatni valahol. A tévénézőknek azonban lehet, hogy elsőre nem a megfigyelés ugrik be arról a szürke kábelről/wifi-antennáról ami a készülékükből kilóg. Az LG egyik új…..
Naiv ügyfél megérdeklődte a Cordon Electronicsnál, mennyibe kerülne okosórája összetört kijelzőjének a cseréje, amire a válasz az volt, hogy 2500 forint bevizsgálási díj után megmondják: Pár hónapja vettem egy Sony SmartWatch modellt. Ez egy bluetoothos, okos karóra, mely…..
Vannak bizonyos napok, amikor a nép a helyett, hogy idióták beszédjeivel foglalkozna, inkább kiszabadul a természetbe. Szarik a Birkamenetre, meg a hetven felé húzó nagy ellenállókra, tudja hogy lófasz lesz itt, nem változás. Ki akar kapcsolódni, eltölteni egy napot úgy ember…..
A UPC biztosra megy, hogy már ne gondolják meg magukat az új ügyfelek, ha már egyszer egy hónap alatt bekötötték nekik az internetet. A 8 napos lemondási idő után írták csak, hogy él a szolgáltatás, illetve, hogy lemondható let volna: Én tényleg szeretem a UPC-t mert gyors meg…..
Van a Kerepesi úton egy kis panelház tövében egy hatalmas vasmacska. A buszból saccolva olyan három méter lehet. Ott van már vagy 25-30 éve, legalábbis én bennem még él, hogy egyszer csak odakerült. Nem szobor, még a Köztérképen sem szerepel, pedig az ilyen kortárs alkotásokról…..
taknyos zsiráf 2013.09.27 20:07:24
Ennyire nem lehet tekintettel lenni a másik emberre? Ennyire nem törődik még az orvos sem azzal, hogy kint már rosszul van egy betege? Egy szép reggel... Indulás egy kórházba. ”Csak” beutalókért… Szokásos. Nekem már az. Elindulunk, szép reggel van…hűvös, jól eső idő,…..
Naiv evezőpadtulajdonos egész nyáron várt a fitneszgep-szerviz.hu visszahívására, aztán a napokban feladta és ő kereste meg őket, immár sokadszorra, hogy ugyan jöjjenek már ki. Nyár elején mindig a következő hétre ígérték magukat, aztán másfél hónap után feladta a harcot,…..
Tiszteletem! Nem olyan régen olvastam egy levelet melyben egy Úr elpanaszolta  hogy feleségét aki postai dolgozó milyen inzultusok érik.Én egyet értek vele hogy mindezt nem kellene hagyni, de ezek az emberek rajtam vezetik le feszkóikat, én takarítom utánuk a koszt  szó…..
Miért gyűlöljük Alföldit és a liberálisokat az István, a király kapcsán? Alföldi Istvánt, a keresztény Magyarország megteremtőjét többször igen negatív színben tüntette fel. További magyarázat nem szükséges. Alföldi Koppányt, a független Magyarország harcosát…..
Újabb két Dumaszínházas távozik a műsorból azok után, hogy nemrégiben kilépett az egyik legismertebb stand-upos, Bödőcs Tibor. Most Lorán Barnabás „Trabarna" és Rekop György távozik a színházból, kimondatlanul mind a kettőjüknek valószínűleg a társulatvezető Litkay…..
taknyos zsiráf 2013.07.17 19:58:27
Elképesztő, hogy miket tapasztaltunk! Betegek meztelenül az ágyuk mellett állnak, és szerencsétlen öregek várják, hogy kész legyen pl. az ágyhúzásuk. Mindez nyitott kórterem ajtónál - talán ez az a dolog, ami könnyen megoldható lenne egy kis odafigyeléssel. Mi van az emberi…..
Március 15-én este a Facebook-on egymás alatt jelent meg a következő két poszt. Az elsőben Orbán Viktor miniszterelnök mindenkit megnyugtatott a Kossuth-díj átadója utáni díszvacsorán:„Azért érkeztem megkésve, mert bizonyára tudják, hogy rendkívüli időjárási állapotok…..
taknyos zsiráf 2013.03.17 10:07:27
Pézsma Mégis, kinek a gárdája? 2013.03.08 05:14:02
A Haha egy valamit biztosan elér a tiltakozó akcióival: védekezésre kényszeríti a Fideszt, amely forgolódás közben óvatlanul is egyre többet mutat meg rendszerének eddig árnyékban tartott részeiből. A Fidesz székház tegnapi „elfoglalása” a Hahás hagyományokat követte:…..
Arra az időre, amire megtanítják őket olvasni. Drágáim: amikor ezt a levelet írom, még ebben a magyarországban az akárkinek is szabad levelet írni. Azért hangsúlyozom ezt, mert lehet, hogy mire odaértek, hogy ezt a levelet olvashassátok, már nem lesz olyan nemzetközi helyzet, hogy…..
Az elmúlt pár részhez nem volt energiám, hogy lehogyvoltozzam, mert annyira semmi nem történt, hogy az már a BK eddigi izgalmas (nem!) cselekményén is túltett. Továbbra is a szart rágják, Atikám és Juli, jajistenem. Miklós ismét Nóránál aludt, de most csak a kanapén. Novák…..