Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Serkill

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valami lehet mostanában a levegőben, hiszen szerkesztőségünk azon tagjai is olthatatlan vágyat éreznek, hogy véleményt nyilvánítsanak "Puskás-ügyben", akik nem tartoznak a Honvéd szimpatizánsai körébe. Sajnos fogalmunk sincs, mi lehet ennek az oka, csak sejteni véljük, hogy a…..
Dinamó Műhely Ha itt hibázol… 2013.12.19 15:04:27
Egyszer volt, hol nem volt, volt egy nagyon szegény leány. Nehéz élete volt, nem tudott jobbat, elment egy időre pornózni. Később egy tehetségkutató versenyen kiderült tehetsége, és láss csodát: az X-faktor dobogóján végzett. Ez még nem egy igazi tündérmese, de a magyar…..
Rémesen vicces, vagy csak komolyan ijesztő az, ami a mai Borsban olvasható a Krokodil nevű, igen szemét drogról, amit ha szed az ember, a beszakadás mellé még egy laza húsrohadást is kap, mintegy mellékesen. A lap online kiadásának cikke azzal a címmel jelent meg, hogy Szörnyű…..
Serkill 2013.12.11 21:43:54
@komplikato: Ki mondta hogy nem terjed? Ha elolvastad volna linket nem írnál ekkorra baromságokat. Vagy elolvastad, csak az értelmezés nem megy? Pedig van video is ha lusta vagy elolvasni.
Az, hogy az ember furcsa elfalazott dolgokat talál egy használt ingatlanban, nem éppen mindennapos, de azért nem példa nélküli. Ott van mindjárt a cinkotai asszonyirtó esete, ahol a felújításkor döbbentek rá, hogy az előző lakó hét bádoghordóba forrasztott női holttestet…..
Meghosszabbította a köztévé Fábry Sándor szerződését - tudta meg a Blikk. A showman jövőre 20 adást készít az m1-nek, 440 millió forint + Áfáért. A Fábry show-t gyártó Trisó Produkciós Kft. tulajdonosa, Fábry Sándor az alapszerződésben meghatározott, eddigi juttatást…..
A hong kongi Kowloon Walled City helyén ma már egy park áll, de húsz évvel ezelőtt még 40-50 ezren lakták a nagyjából 0.026 négyzetkilométeres területet. Ezzel a világ legnépesebb területének számított, ráadásul úgy, hogy mindenféle szakember vagy tervezés nélkül duzzadt…..
Serkill 2013.09.19 23:02:25
Attól, hogy ön szép, még nem következik, hogy ön okos.Egyesével kell visszautasítanom azt a sok butaságot és baromságot, amit ön itt elmondott az elmúlt öt percben.Én ott voltam másokkal egyetemben, (…), amikor lépések tömkelegét tette meg Orbán Viktor a nagybányai…..
Nem véletlen az a második rész a címben, hiszen januárban már olvashattatok egy ilyen jellegű posztot, akkor abban FroG és danialves 15 darab, 2013-ban megjelenő filmet szedett össze. Ugyan azok közül még nagyon keveset láthattunk a mozikban, azóta több olyan alkotás is a…..
Már lenyugodtak a kedélyek, eltelt néhány nap Orbán Ráhel esküvőjének szenzációs bejelentése óta. Így adott a lehetőség, hogy higgadtan és tárgyilagosan elemezzük a történteket. Hiába sorakoznak a legelismertebb humánértelmiségi koponyák a baloldal mellett, ez a…..
Már az is önmagában undorító, hogy 8, 9 vagy 10 éves gyerekekkel politizál bárki, de az felettébb hányingerkeltő, hogy iskolában nyíltan buziznak és mocskolódnak a szélsőjobboldali szittyák nemzetmentés címszóval. Az már csak hab a tortán, hogy az előadó rossz magyar…..
Serkill 2013.06.30 23:18:15
Serkill 2013.06.30 23:33:08
@Harris Dwight:
Tehát azok a gyerekek akiket nem érdekel a politika, ugyan olyan zárt osztályra valók mint a polgármester?
Farkasházy Tivadar láthatóan nem tud különbséget tenni magán- és közélet között. A szárszói találkozót szervező álhumorista sajtóellenes megnyilvánulásairól már írtam, nem is akartam tovább ragozni ezt a témát, de a Heti Hetes-celeb HVG.hu-nak írott levele mellett…..
1972. Június 18-án - napra pontosan 41 éve - a The Washington Post főoldalán közölte le, hogy betörők egy csoportját érték tetten a washingtoni Watergate irodakomplexumban, miközben a Demokrata Párt országos bizottságának a főhadiszállásán helyeztek el lehallgató…..
Serkill 2013.06.19 12:23:19
Tele van vele az összes híradó: ott van mindenütt, megtekint, tanácsot oszt, vezényel, irányít, vízügyi szakinformációkat olvas fel, kolbászt ebédel és a gát árnyékában kávézik: nincs árvízi hír Orbán nélkül. Micsoda ellenpontja ez a márciusi hókáosznak. Csapataink…..
Serkill 2013.06.10 15:24:25
@Pascal:
Azért lett átalakítva az egész rendszer, hogy az általad említett problémákat orvosolják. Akkor most vagy rosszul alakították át a rendszert, vagy nem a megfelelő emberek vannak kinevezve. Akkor mi lenne ha nem lenne Orbán itthon?
Churchill-t meg nézd meg a Wikipédián hogy ki is valójába, és akkor rá fogsz jönni hogy egy picikét konyított is ahhoz amibe beleszólt.
A kormánytöbbség a múlt héten mindenfajta hozzászólás vagy magyarázat nélkül szavazta le, hogy az országgyűlés napirendre vegye Schiffer Andrásnak a rendszerváltás előtti ügynökök listáit és jelentéseit nyilvánosságra hozó törvényjavaslatát. Az államszocializmus…..
Serkill 2012.03.02 17:53:45
Snake Spontán Viktor 2012.02.06 05:33:00
Megállt a fing a levegőben az Aszódi úti hajléktalanszállón, ahová vasárnapi aggódás gyanánt személyesen Orbán Viktor kukkantott be, megmelengetve kicsit Volkswagen kisbuszban elgémberedett tagjait. A Blikk szenzációs híre szerint Orbán látogatása teljesen spontánul volt…..
Serkill 2012.02.06 19:56:36
@exkalibur: Hiába 170 ezer a jakója, ha egy sutyerák ölti magára egyből PVC-nek néz ki. Berki Krisztián tanyasi féltestvére az új stylist vagy mi?