Regisztráció Blogot indítok
Adatok
F4rki

39 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár a technika ördöge megpróbált kibabrálni velünk, de csak megküzdöttünk vele (nem úgy, mint Reich a goal line szituációkkal...) és felkerült podcastünk következő epizódja. Megpróbáltuk megfejteni, hogy hol a hiba a Colts idei játékában, valamint kiveséztük a Rams elleni találkozót…..
Kezdődik a szezon, így mi is visszatértünk egy rendhagyó szezon előzetessel, valamint kibeszéltük az első heti mérkőzést is. Podcastünket megtalálhatjátok az alábbi…..
Egy hosszabb kihagyás után visszatértünk erre a platformra, hogy itt folytassuk a blogolás. Természetesen folytatjuk podcastünket is, valamint elindítottuk discord szerverünket is, amire az alábbi linken csatlakozhattok: https://discord.gg/jKwxqtRnEM..
Az oldal elköltözött, mostantól a COLTS.HU címen értek el minket!..
Kihirdették a 2013-as All-Pro kereteket, amelyben karrierje során először Robert Mathis is helyett kapott. Íme a teljes csapat: 1. számú csapat: QB: Peyton Manning (Broncos) RB: Jamaal Charles (Chiefs), LeSean McCoy (Eagles) FB: Mike Tolbert (Panthers) WR: Calvin Johnson (Lions), Josh…..
A mai napon több játékos mozgás is történt a Colts keretében. Larry Asante S sérülése miatt kikerült az 53-as keretből, a megüresedett "pozícióra" Da’Rick Rogers WR került fel a gyakorló csapatból. Rogers helyére Josh Lenz WR érkezett a Practice…..
A 10. héten a St, Louis Rams együttesével játszik csapatunk. A mérkőzést kihagyja sérülés miatt Delano Howell S, Josh Gordy CB, Greg Toler CB, Weslye Saunders TE, Khaled Holmes OL, Josh Chapman NT, Cam Johnson LB. A Rams részéről biztosan nem játszik: Brady Quinn, Daryl…..
A csapat a szabályoknak megfelelően 53 fősre szűkítette a keretet. A következő játékosok váltak a szűkítés áldozatává: OLB-Daniel AdongoS-Larry AsanteC-Thomas AustinCB-Marshay GreenDE-Lawrence GuyQB-Chandler HarnishFB-Robert HughesT-Ben IjalanaTE-Dominique JonesWR-Jeremy…..
Kéthavi egyeztetés után Orbán Viktor bejelentette, hogy az Elctronic Arts játékszoftverébe frissítésként kerül be az új MB1-es csapat. „Büszke vagyok rá, hogy ezt sikerült tető alá hozni. Ez az eddigi legnagyobb diplomáciai sikerünk. Jelenleg a tárgyalások második…..
Az Indianapolis Colts aláírt az idei Draft első körében kiválasztott defensive end Bjoern Werner-el. A játékosbörze 24. választottja 7.896.398 dolláros szerződést kötött amiből 6.414.617 dollár a garantált kereset. Werner 346.000 dollár kerettagsági bónuszra jogosult, ha a…..
Előszezon (magyar idő szerint): Pre W1. vs. Buffalo Bills (08.11. Vasárnap, 19:30) L 20-44Pre W2. @ New York Giants (08.19. Hétfő, 01:00) W 20-12Pre W3. vs. Cleveland Browns (08.25. Vasárnap, 01:00) W 27-6Pre W4. @ Cincinnati Bengals (08.29. Péntek, 01:00)…..
2013.04.11 ℧ Leigazolta a csapat Josh McNary korábbi Army LB-t. 2013.04.02 ℧ Darrius Heyward-Bey WR Indianapolisba igazolt. A Lions helyett a Coltsot választó elkapó egy éves szerződése szerint 3 millió dollárt fog keresni. 2013.03.29 ℧ Csere: Megszereztük Stanley Havili-t…..
Eldőlt, hogy a Stanford egyetemről érkező Pep Hamilton lesz a csapat új Offensive Coordinatora. Hamilton számára nem lesz ismeretlen az NFL, hiszen a 38 éves szakember korábban a Jets, a Bears és a 49ers együttesénél is megfordult. Az új edző személye azért is lehet jó választás,…..
A mai napon eldőlt, hogy távozik a csapattól Bruce Arians és 4+1 évig az Arizona Cardinals vezetőedzője lesz. Arians idén ideiglenesen a vezetőedzői posztot is betöltötte a Coltsnál (Pagano betegsége miatt), és ez idő alatt 12 meccsből 9 győzelmet ért el a csapat. Szintén…..
Lábsérülés miatt véget ért Jerraud Powers idei szezonja. Powers idén mind a 8 mérkőzésén kezdő volt (a Jaguars ellen nem játszott), ezeken 45 szerelést, 7 passz védekezést és 1 interceptiont jegyzett. A hírek szerint Darius Butler veheti át az egykori Auburn CB…..
Olvasgatom a különböző szakoldalakat a hétvégi Titans meccsről. A képlet egyszerűnek tűnik: Megfogjuk Chris Johnsont és nyertünk. Nos szerintem ez esetben pont nem ez lesz a lényeg.(Egyébként Chris Johnson "mosolya" lidérces álmaim legsötétebb bugyraiban szokott…..
Az Indianapolis Colts vezetőedzője, Chuck Pagano pár hetet kénytelen lesz kihagyni hiszen leukémiával diagnosztizálták. Pagano az utóbbi időben rendszeresen fáradtságra panaszkodott és ezért a bye weeken vérvizsgálatot csináltatott. Előreláthatólag négy-hat hetet lesz távol.…..
A tegnapi napon megtörtén a végső keretszűkítés így kiderült kik azok a játékosok, akik felkerültek az 53 fős rosterre. Íme: QB: Andrew Luck, Drew Stanton, Chandler Harnish RB: Donald Brown, Vick Ballard, Delone Carter, Mewelde Moore WR: Reggie Wayne, Austin Collie, T.Y. Hilton,…..
Aláírta a szerződését T. Y. Hilton az idei drafton 3. körben (92. ként) kiválasztott WR. A Florida International egyetemről érkező 22 éves elkapó a 7. draftolt játékos aki aláír. Hilton 50 egyetemi mérkőzéséből 37 meccsen kezdőként lépett pályára. Egyetemi karrierje során…..
Egy játékoscsere keretén belül megszerezte a csapat Cassius Vaughn CB-t a Broncostól. Ellenértékként Chris Gronkowski FB költözik Denverbe. Vaughn 24 éves 180 cm magas és 88 kg. Tavaly 9 meccsen játszott (3-szor kezdőként) 20 szerelés, 4 passzvédekezés és 1 interception…..
Aláírta a szerződését Josh Chapman #61 az Alabama Egyetemről érkező DT. Az 5. körben draftolt 22 éves játékos 25 mérkőzésen kezdett 54 egyetemi összecsapásából, ezeken 88 szerelést, 2,5 sacket, 13,5 mínusz yardos szerelést és 4 passzvédekezést mutatott be. További hír,…..
Aláírta a szerződését Justin Anderson a drafton 7. körben választott OG. A Georgia egyetemről érkező támadó falember az 5. újonc aki aláír Ballard, Brazill, Fugger és Harnish után. Anderson utolsó évében csapata mind a 14 meccsén kezdő volt, összesen 26 mérkőzésen kezdett…..
Aláírta szerződését a csapattal négy draftolt játékos is: az 5. körben választott Vick Ballard RB, a 6. körös LaVon Brazill WR, a 7. körben draftolt Tim Fugger LB és Mr. Irrelevant azaz Chandler Harnish QB. Roster szerint Ballard #33, Brazill #15, Fugger #58, Harnish pedig a #8-as…..
A draft után 17 játékos csatlakozott a bő kerethez, köztük 15 draftolatlan játékos. Név szerint: James Aiono, DE (Utah) Chigbo Anunoby, DT (Morehouse) Steven Baker, OT (East Carolina) Cameron Chism, DB (Maryland) Kevin Eagan, DE (Endicott College) Antonio Fenelus,…..