Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Való

63 bejegyzést írt és 172 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha mindenkinek sikerült feldolgozni, hogy nem lesz többé Flappy Bird, akkor mutatunk nektek, néhány kevésbé hypolt játékot, melyeknek talán sikerül betölteni azt a hatalmas űrt, amit az idegszálaink között ingatagon egyensúlyozó madár hagyott.  King of Opera: Az…..
Való 2014.02.09 20:25:46
@Darkcomet: Javítottam, köszönjük a hasznos észrevételt! Ajánlottá vált akkor egyébként, és akkor figyeltem fel rá. :)
Nincs rendszeres alkalmazásajánló rovatunk, valószínűleg nem is lesz, főleg nem rendszeres, nem dobálózunk mindenféle összehangzó nAPPokkal, nevekkel, mozaikszavakkal, de most bemutatunk 4 viszonylag új és ingyenesen letölthető appot, melyekről úgy gondoljuk, hogy érdemes lehet…..
Való 2014.02.01 22:21:29
@JoomlaSpecialista.hu: Köszi szépen! :) Picit el is érzékeny ültem, mióta szerkesztő vagyok itt az Androliben azóta még soha nem kaptam ilyen dícséretet, hogy jó egy cikk. Viccen kívül! :))
Való 2014.02.03 22:13:13
@Demeterf: Köszi! :) Több oka van, hogy nincs rendszeresen ilyen cikk, ami több alkalmazást ajánl egyszerre. Egyrészt ha kijön, valami tényleg szuper, arról külön cikket szoktunk írni. Persze vannak olyan hetek, amikor kb. egy említésre méltó alkalmazás sem jelenik meg, nemhogy négy. Most hirtelen 4 is jött, szóval ilyen cikkek akkor várhatók legközelebb, ha megint ilyen sok alkalmazás lesz egyszerre.

A másik dolog pedig, hogy nem az igazi, ha ígérünk egy napot pl szerda, és szerdáig semmi nem jön, aztán úgy kell összekaparnunk pár alkalmazást, frissítést stb. Hogy legyen legalább egy rendes cikkhez méltó terjedelme.

Viszont tényleg szívesen várunk levélben, facebookon, g+-on, kommentben stb. olyan alkalmazásokat, amelyekről úgy gondoljátok, hogy nagyon hasznosak, de kevesen ismerik, vagy még nem olvastatok róla itt vagy máshol cikket, mi sem veszünk észre mindent. :)
A Google frissítette mára virradóra, a sokak által (oktalanul)gyűlölt, Play Szolgáltatások alkalmazást. Rengetegen azt sem tudják, hogy mire is jó ez, a magát automatikusan a telefonunkra "trollkodó" applikáció, ami a készülékünk memóriájából - veszi magának a bátorságot! -…..
Való 2014.01.12 23:06:33
@cky2k: És, ha az egyiken, mondjuk a táblagépen kikapcsolnád a funkciót? :)
Való 2014.01.21 21:48:53
@Szentkereszti Patrik: Hogy tudtad véletlenül törölni? Rootolva van a telefon? Esetleg CyanogenModot raktál rá? Vagy mi történt konkrétan?
Való 2014.01.23 23:38:25
@Szentkereszti Patrik: Szervízbe vele szerintem. Ha semmiképp sem megy, akkor szólj megadom az mail címem aztán segítek. :)
A Chrome böngésző folyamatosan fejlődik, asztali és mobil oprendszereken egyaránt! Kezdjük is mindjárt az Androidos verzióval, aminek a legnagyobb újítása, hogy bekapcsolhatunk egy adattömörítési módszert, ami lecsökkenti a böngészővel folytatott internetezés…..
Való 2014.01.18 14:54:04
@GePLovaGX: Én egyetértek abban, hogy az Opera ebben a legjobb és már nagyon, nagyon régóta csinálják ezt a tömörítéses dolgot, szóval baromi jók lehetnek benne. :) DE szerintem a Chrome fejlesztése most a Google-nél a legjelentéktelenebb dolog. Így is egy remek böngésző, prímán együttműködik az asztali platformmal. Nyilván más helyre összpontosítják mostanában a fejlesztések nagy részét.

Valamint idézném még egy Facebookos kommentünket:

"Igen, bár hozzá tartozik az igazsághoz, hogy ennek a funkciónak a Magyarországhoz hasonló országokban van csak nagyobb jelentősége, ahol nem vágnak az emberhez több gigányi felhasználható adatforgalmat pár ezer forintnyi valuta és hűségszerződés ellenében.
Reméljük pár éven belül nálunk is kiéleződik annyira a verseny, hogy nem kell ez alapján böngészőt választanunk."
Való 2014.01.18 15:19:41
@GePLovaGX: Igen, teljesítmény igények tekintetében lenne hová fejlődni, bár én ezt a melegedést konkrétan nem tapasztaltam(Note2 használata mellett), viszont közép kategóriás készülékeken láttam már sok lagot Chrome felhasználónál.
Való 2014.01.18 17:40:09
@Darkcomet: :) Szerintem van egy kicsi félreértés, és túl is kaptad talán azokat, a dolgokat, amiket írtam. SEHOL nem állítottam, hogy ezt kellene bárkinek is használni. Azt meg végképp nem, hogy nincs nála jobb böngésző a piacon. Én spec ezt hasznalom, de ezer másikat is használtam már. Írtam is régen még mikor az Androlibhez kerültem egy nagy böngésző tesztet, ahol akkor a Maxthon nyert. Lehet most is az nyerne, vagy valami egész más. NÁLAM (berögzült a Chrome használat) és mégegyszer mondom ez abszolút szubjektív. Lehet ez az én igénytelenségem, szegénységi bizonyítványom stb. de megszoktam, használom kényelmes, gyors, ram stb adatokat nem figyeltem, nyilván igazad van fogalmam sincs. Viszont továbbra is azt használom mert azt szoktam meg abban vannak az adataim.
Csak hírt adtam a frissítésekről, ha gondolod olvasd át mégegyszer a cikket, hszeket, sehol nem tettem olyan kijelentést hogy a Chrome lenne a legjobb. Nem is buzditottam senkit annak használatára, vagy ha mégis úgy jött le Neked, hogy igen, szándékomban nem állt.

A "térítést" én meghagyom azoknak akiknek lelki kielégülést okoz. (almások, wpsek, hc droidosok, fradisták, beatsesek, keresztények, sithek, mordoristák, fideszesek, mszpsek, jobbikosok meg a fütyim tudja milyen hívő létezik még a világon. :)
Los ojos Julia, vagyis Júlia szemei. A cím felidézheti bennünk a romantikus pillanatot, amikor Rómeó először belenézett Júlia szemébe és azonnal beleszeretett…  Na, itt egyáltalán nem erről van szó, vagyis vannak rá utalások, de bár ne lennének (erről majd később). Ez…..
Igencsak sokat váratott magára (valószínűleg a Note 3 megjelenése miatt), de a Samsung végre kiadta az első teszt verziót a Note 2-re szánt 4.3-as Android frissítéséből.  Lassan két napja tesztelem a ROM-ot és kicsit felemásak az érzéseim vele kapcsolatban, de nézzük a…..
Adott öt, negyvenes éveit taposó férfi, akik a középiskolában hatalmas ivócimborák voltak. Egyikük Gary King (Simon Pegg) a Király, vagy ha úgy tetszik a „farkasfalka” vezetője, aki túlkorosan sem tud elszakadni a középiskolai élményeitől, még mindig visszavágyik a…..
Ha játékfejlesztésről van szó okostelefonokra, már megszokhattuk a képtelen ötleteket. Arra már fel sem kapjuk a fejünket, hogy ha madarakat kell lőni egy gigantikus csúzliból disznókra, netán krokodilt fürdetni, vagy épp békát etetnünk édességgel. És, ha mondjuk tehén fejés…..
A napokban került megrendezésre Berlinben az IFA kiállítás, ahol a Samsung bemutatta Note készülékeinek a legújabb generációját. Azoknak, akik tőlünk eltérően nem kütyümániások elárulom, hogy ez az a készülékcsalád, melynek tagjai mindig hatalmas kijelzővel vannak szerelve,…..
A Google Play letölthető alkalmazásainak száma nem is olyan régen érte el az egymilliót, és azóta is folyamatosan bővül a kínálat. Nagyon régen elmúltak már azok az idők, amikor egy óra alkalmazásnak külön bejegyzést szenteltünk, ha csak nem tudott felmutatni valami igazán…..
Való 2013.09.08 14:23:00
@retekblog: Igen, ezt sajna nem vettem észre. Nem szoktam saját zenét beállítani ébresztőnek, mert:
- ha szeretem a zenét akkor előbb-utóbb megutálom
- ha nem szeretem, akkor még rosszabb tőle a reggel :D
Szóval én mindig az adott hangokból választok valami óra prüttyögést. :)
Kinek hogy. :)
A Google Maps májusban, a Google I/O-n beígért, felfrissített változata végre (a bétaváltozatos böngészős kiadás után) megjelent Androidra is - pontosabban a Play Áruházban elkezdődött az update fokozatos kigördítése. Ennek megfelelően a türelmesebbek pár napon (héten?)…..
A Samsung ma elérhetővé tette a Galaxy S 3 felhasználók számára, a készülékre szánt 4.2.2-es Android verziószámmal ellátott legújabb frissítését. Amit egyébként pont május végéré, június elejére ígértek, tehát megtörve a szokásokat a korábbi időpontot sikerült…..
Való 2013.05.22 11:10:43
@Fikk a Nick: Ez teljesen nyilvánvaló, hogy nem OTA és nem Kies rom-ről frissíthető ROM-ról van szó. Nem is állítottam, hogy az, akkor nem írtam volna hogy ODIN-al lehet rá frissíteni.

Hivatalosnak nagyon is hivatalos, mivel a Samsung készítette, és a telefon sem Unofficial ROM-nak érzékeli, ergo OFFICIAL...
Való 2013.05.22 11:18:01
@Peppone Botazzi: Kb. egy hete írta a SamMobile twitterre, hogy lesz 4.2 SGS2-re hivatalosan, viszont valószínűleg ez lesz az utolsó hivatalos frissítés és mint látod nem számíthatunk túl nagy volumenűre.
Kicsit késve ugyan, de jelentem: A Galaxy S 2 tulajok legnagyobb örömére megérkezett a hivatalos frissítés, Jelly Bean 4.1.2-es verzióval. Kies ápdéttel ne is próbálkozzatok, mert még egyik szolgáltatóhoz, sem jutott el a csomag és a független változathoz sem. Eddig ott tartanak a…..
Való 2013.03.14 23:15:37
@Csatika: Rég volt már, írd le a fájlok pontos nevét aztán majd megmondom mi hova kell. :)
Való 2013.04.03 22:25:06
@Márk Zalai: Ez így édes kevés, küldj legalább egy print screent. Elvileg, ahogy nézem a kapcsolat létesítésénél van valami hiba, nem tudja felvinni az adatokat.

Nekem ilyen akkor volt, amikor PC-ről csináltam és az előlapi USB-be csatlakoztattam a telefont. Nem vagyok nagy hardver szakértő, de gondolom az usb kapcsolat onnan olyan mértékű jelvesztésssel jár(hat), amit már nem enged a szoftver. (Javítson ki valaki, vagy világosítson fel, ha jártasabb a témában és olvassa.)

Szóval próbáld meg hátra bedugni egy olyan elsődleges USB-be, ahova az egér és billentyűzet kell. Vagy adj több infót, ha nem ez volt a probléma.
Való 2013.04.04 13:53:30
@Márk Zalai: Örülök, hogy sikerült. :)
Kb. 10 perce érkezett hozzánk ez a komolytalan igen érdekes és megkapó sajtólevél: Tisztelt Szerkesztőség! A 2014-es választásokhoz közeledve a Political Capital mobilalkalmazásokat fejleszt, amelyekkel a politika iránt érdeklődők naprakészen követhetik a kampány…..
Lehetséges felhasználói felület (UI) képek szivárogtak ki. Egyszerű kinézet a... ha gonosz kívánok lenni, azt mondanám, az egyszerű felhasználóknak... Persze, nem akarok még csak gonoszkodni se, nemhogy gúnyosan mosolyogni a látottakon, hiszen az egyszerűség néha sokkal jobb,…..
Való 2013.04.04 08:50:56
@Mérges 1234: Ezt szerintem te sem gondoltad komolyan. :)
A lényeg a címből kiderül, alább az LG sajtóközleményét olvashatjátok: BUDAPEST, 2013. március 26. – Az LG Electronics Magyarországon is elérhetővé tette az Android operációs rendszer Jelly Bean (JB) 4.1.2-es verzióra történő frissítését az LG Optimus L9 okostelefon…..
Való 2013.03.29 09:45:17
@Szetei Gergő: Ha nagyon nem tudsz várni telepíts fel egy másik országba szánt verziót, persze az európai régióból, mert abban lesz magyar nyelv. A Samsung sajnos nagyon-nagyon nehezen terjeszti országra, illetve szolgáltatókra lebontva a frissítéseit. Szvsz nem érdemes arra várni, hogy OTA updatelj...
Kaptunk a héten két  trailert a Gameloft hamarosan megjelenő játékairól, előbbi az elég népszerű Dungeon Hunter sorozat 4. részét mutatja be, míg utóbbi az Iron Man 3 hype-ot meglovagoló Jetpack Joyride Iron Man Edition szerű próbálkozás. Ti melyiket várjátok…..
Akik követik a tech híreket bizonyára nagyon jól tudják, hogy az Android operációs rendszert  a telefonokon és táblagépeken túl, rengeteg különleges készüléken használják. Ilyen egyedinek mondható eszközök közé tartozik majd a MiiPC, amely ugyan még csak koncepció, de…..
Új dizájnnal támad az Evernote 5.0-ás változata! Aki nem ismerné a szóban forgó alkalmazást, annak tudnia kell, hogy egy nagyon hasznos és igényes jegyzetelő programról van szó, amely ingyenes és prémium változatban is elérhető. Szinte mindent tud, amit egy ilyen alkalmazástól…..
A SamMobile ma nagyon jó hírekkel szolgált a Galaxy S 3 (U:és Galaxy S 2) tulajdonosoknak, hivatalosan bejelentették a telefonhoz készült Jelly Bean ROM-ot, amelyet néhány napon belül OTA (Kies/Wifi) frissíthetnek, nem hivatalosan (itt) pedig, akár már ma Odin-al.  Azt, hogy…..
Való 2013.02.24 13:59:36
@troby: S3 vagy S2? Mivel S2-be nem raktak multiview funkciót. S3-ban pedig nyomvatartod a vissza kapacitív gombot és előjön baloldalt a sáv.
Való 2013.03.11 15:51:28
@Verbovszkyné Kiss Barbara: Az összes 4.x feletti szoftvernél így az S3 mini esetében is, úgy van beállítva, hogy ne mozogjon a háttér jobbra, balra, csak fixen álljon.

Erre csak az jelenthet megoldást, ha letöltesz egy másik - pl. nova, apex, go, hd, stb... - launchert. Az úgy kezeli, hogy mozogjon.
Lassacskán hazánkban is megveti lábát a Twitter, felhasználói bázis szempontjából. Tudjátok, ez az a ‘szósölnetvörk, ahova az emberek azt is ki írják, hogy lementek a közértbe venni egy energiaitalt, aztán feltöltenek róla egy képet Instagramra is. Ergo egy mikroblog. Persze…..
"Alapvetően az a célunk, hogy a világ információit rendszerezzük és általánosan elérhetővé illetve használhatóvá tegyük."  Mondta egyszer Larry Page a Google egyik alapítója. A cég azóta is napról napra olyan dolgokat tesz mindenki számára elérhetővé, amelyek…..
Magyarországon 1989 óta beszélhetünk mobiltelefonálásról és bár már 24 éve létezik itthon ez a lehetőség, mégis sokan csak jóval később kapcsolódtak be az infósztráda ezen szegmensébe. Azóta mindenkinél eltelt jó pár év és a szolgáltatói csereberék mellett a…..
Való 2013.02.01 23:46:40
@The Engineer: Ha egyszer szinkronizáltad a Google fiókoddal(GMAIL címtár), akkor onnantól kezdve, csak az új Facebook ismerőseidet kell még hozzárakni, mert a Google menti az egész contact listet, mindegy honnan jön.
Való 2013.02.02 17:35:02
@HgGina: TE, vagy az Élet Királya! ;)