Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hafe712

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Könnyű lenne ma Kósáról írni, de akad nála fontosabb. Lajosunkról régóta azt tartjuk, hogy egy elképesztően ostoba paprikajancsi, mostantól csak ugyanez a köbön, a másik komoly agysebész, Tállai mester szellemi színvonala. Az a jó bennük, hogy ők többet hisznek magukról, ezért szeretnek pofázni és…..
hafe712 2018.03.14 18:46:55
@exterminador: Bocs, de ha tényleg lenne elszámoltatás, a sittről nemigen tudnának egy év múlva visszatérni!
Néhány óra leforgása alatt is erős mezőny gyűlt össze a kormányzati arrogancia megnyilvánulásaiból a törvényhozás hétfő délutáni munkája során. Kigyűjtöttem.Rétvári Bence igazságügyi államtitkár bírja ezt mondani egy napirend előtti felszólalásra válaszolva: "Ami a…..
Semjén Zsolt a trafikbotrány megvédése után most a rezsicsökkentés és az amiatti aláírásgyűjtés mellett állt ki nagy vehemenciával. Ugyanis Molnár Csaba DK-s képviselő megkérdezte, hogy milyen lépéseket szándékozik tenni a Miniszterelnök Úr abban az ügyben, hogy a…..
Kevés unszimpatikusabb kormányt hord a hátán a föld mint a Fidesz-KDNP koalíció, azonban jobb lenne, ha Rui Tavares először otthon nézne körül. A gazdasági válságot politikai válsággal cukrozzák Portugáliában. A pénzügyminiszter és a külügyminiszter sem bízik abban, hogy…..
Már az is jó lenne, ha a szervezett alvilág csak összefonódna a felvilággal, arról nem volt szó, hogy el is foglalja. Kell-e örülnünk annak, hogy a maffiaállam egyszerű közkatonái is konchoz jutnak? Mong Attila heti lapszemléje. Ritkaság, hogy az elsősorban rendszerszintű…..
Egy teljes évtizedig tartott ugyan, de a Fidesz elérte célját: kettős állampolgárságot és szavazati jogot adott a határon túli magyaroknak. Az egész folyamatra jellemző, hogy minden egyes lépésnél tagadták a következőt. A 2001-ben elfogadott státustörvény után azt…..
hafe712 2013.04.02 14:58:21
@én már a fény gyermeke vagyok: maximálisan egyetértek veled! Az ilyen mocskokkal, mint Tücsök1, vagy niktamere, nem érdemes foglalkozni. Ezeknek már narancslé van a mosott agyuk helyén.
Érdekes megközelítésben taglalta az Orbán-rezsim nagyon remélt végkifejletének lehetséges verzióját Herényi Károly az ATV-n, az Egyenes beszédben.Én magam is felvetettem már, hogy vajon mitől fog bukni Orbán Viktor, konkrétan mi lesz az, amitől elveszíti a 2010-es…..
Soha nem látott mértékben özönlötték el a budapesti aluljárókat a hajléktalanok. Az egésznek bosszúíze van...Orbán Viktor megmondta: nem életszerű az Alkotmánybíróság döntése, amely megsemmisítette a közterületeken életvitelszerűen élők büntethetőségét - noha ő az…..
hafe712 2013.01.12 13:09:49
@esefe: Remélem, még életedben megtudod, milyen is hajléktalannak lenni. Te narancsos orbánimádó köcsög.
A Fidesz frakcióvezetője szerint a szocialista hagyatékként ránk maradt választói regisztráció elsöprésével az elmúlt nyolc év sötét árnya is felemelkedhet Magyarországról. A Gyurcsány Ferenc által még 2008-ban megszavaztatott és csak 2014-ben életbe lépő törvény…..
Újra felbukkant egy bezzegkonzervatív blogger a magyar blogoszférában, a közösségi oldalak alapján sorra adóznak előtte tisztelettel az SZDSZ-árvák. HaFr nagy buzgalommal fejti meg, milyen a magyar konzervativizmus – pontosabban, hogy szerinte milyennek kellene lennie; miközben a…..
Újabb "hivatalos" levél érkezik minden magyar állampolgárnak. Minden önkormányzat összegyűjti, hogy katasztrófahelyzetben kiket lehet mozgósítani a településen.Itt már nincs szarozás, ez nem a Nemzeti Konzultáció, nem megy a kukába levél, a haza védelme szent dolog: a…..
Varánusz Viktorkához! 2012.03.15 05:19:00
 Oh Viktorkánk, hadd nézzünk szemedbe! Oly sokáig vártunk rád epedve! Annyi éven által, mint kísértet, Bolygott lelkünk az országban érted. Kerestünk mi égen-földön téged Egyetlenegy igaz istenséget, Te vagy örök, a Milla csak bálvány, Mely leroskad, egy ideig állván.…..
Érdekes jelenség rajzolódik ki a Fidesz kommunikációjában. Az odáig rendben is lenne, hogy diktátorék reagálgatnak az ellenzék sajtótájékoztatóira nyócévezni egy kcsit, de az, hogy Gyurcsány Ferenc az egyetlen, akinek minden mondatára ugranak, az igazán röhejes.Ahogy a…..