Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Quaternion

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
IDDQD E3 csibék: Christine 2010.06.16 16:29:00
- Heló, te mit csinálsz itt? - Demózom a Nintendo 3DS-t, kipróbálod? - Aha, köszi. Szoktál amúgy Nintendo játékokkal játszani? - Igen, a pasimnak van egy Wii-je, a barátaimmal néha játszom azon egy kis Wii Sportsot. - És mit csinálsz, amikor éppen nem E3-on villogsz miniszoknyában?…..
A science-fiction műfajra (is) szakosodott Syfy, (született The Sci-Fi Channel) 2011-es programjában feltűnhet a Three Inches című sorozat is, aminek duplarészes pilotját már be is rendelte a csatorna a gyártó Fox-tól. Szuperhősös sorozatról van szó, amiben egy lúzer egy szép napon…..
Mivel a magunk részéről kevesebb műfajt rühellünk jobban a musicalnél, ezért örömmel adjuk közzé játékos kérdés formában a fülünkbe jutott következő kulisszapletykát. A megoldás nem nehéz, a többit a vizuális fantáziátokra bízzuk.Ki az a harminc felé közeledő, jól…..
Esküszünk, hogy most egy időre leállunk a jobbnál jobb Szomszédok-darabok előrángatásával, befejezésként viszont most bemutatnánk az aduászt. Egy csomóan a hülye bagázsból elmennek a DISCO-ba, ahol rövd tiltakozás után maga Etus is ropni kezdi a lemezlovas zenéjére. Mert egy…..
Mi a kakiszex "menete"?  Ez változó, magyarországon nincs nagy hagyománya ezért csak egy laza hasraszarás a divat idehaza. Általában úgy szokott egy kapcsolatban kialakulni hogy valamelyik félre egy hasmenéses napon tör rá a vágy és elcseppen vagy elgurul az első…..