Regisztráció Blogot indítok
Adatok
telekino

6 bejegyzést írt és 3430 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ünnepek alkalmából személyes hangvételű, szentimentális levelet küldtem a barátaimnak. És a „barát" szót ez esetben igen tágan értelmeztem. Barátnak tekintettem mindazokat, akik így vagy úgy, de hozzájárultak ahhoz, hogy „túléljem" ezt az évet. Volt köztük olyan,…..
telekino 2015.08.02 20:23:04
A rendező, aki a Cápával robbantott először, majd sikereket ért el sci-fi filmek terén, emellett letette a névjegyét a kaland, és az életrajzi műfajban is. Steven Spielberg nevét az is ismeri, aki nem látott tőle filmeket, hiszen az egyik legnagyobb rendező, aki valaha…..
no emisszió Érinthetetlenek 2013.10.08 12:48:59
Nem tudom, igazat mond-e a Fenyő-gyilkosság perének - egyébként eskü alatt igazmondásra kötelezett - koronatanúja, Radnai László, amikor azt állítja: ajándéknak szánták Fenyő halálát Gyárfás Tamásnak. Nem tudom és - gondolom többmillió honfitársammal egyetemben - rá sem…..
A semmitmondó "nemzetpolitikai" szájtépések maratoni fesztiváljának, a Bálványosi Nyári Szabadegyetemnek a sajtósai annyira nyeregben érzik magukat, hogy már a regisztrációs menüben irritáló fölényességgel vágják az arcunkba, mi fán is terem a valódi…..
A múlt héten a Miniszterelnökség "Magyarország lakosságának tájékoztatása érdekében előre nem látható okból és rendkívüli sürgősséggel” hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárást írt ki, mivel "kiemelt fontossággal bír az állampolgárok időbeni…..
Matolcsy bejelentette ma reggel, hogy tervezik betömni a 400 milliárdos hiányt a 2013-as költségvetésben.Persze betöm 3 lyukat, de 5 új lyuk keletkezik, amire majd újabb csomagot kell készíteni, ami betöm pár lyukat, de néhány újabbat is okoz és így tovább, és így tovább…..
A Bors információi szerint két rádióadó is harcba szállt az ittasan randalírozó, bulikból kidobott villalakóért. Matt Ákos, a még el se indult netrádió, a radiodrive marketingigazgatója pont egy Detoxikáló című, buli utáni másnapossággal foglalkozó, vasárnapi műsorba…..
telekino 2012.08.25 13:21:41
sorok között Gyula és a kartell 2012.08.13 18:22:20
A nap szégyene egyértelműen Budai Gyula, aki minden kétséget eloszlatott Magyarország jogállami viszonyaival kapcsolatban. Feltéve, hogy él még itt valaki akinek maradtak illúziói. „Igen, kartelleztünk, a magyar termelők érdekében. Két év alatt 11 ezer hektárról 5 ezer…..
Michael Knight Maffiakormányzás 2012.08.13 13:02:00
Meghökkentően őszinte kormányzati beismerésekkel indul a hét - és hogy őszinte legyek, egy kicsit félek is tőle, hogy mi jön még. Persze egyik beismerésből sem hiányzott a szokásos kormányzati cinizmus. Sőt. Kezdődött a nap az agrártárca államtitkárának veretes…..
Schobert Update kövérgyerekvoltamdelefogytam Norbert, a fittneszguruság élő szobra egy screenshot tanúsága szerint a Facebookon kutyázta a magyar olimpiai küldöttséget, hogyaszongya: Amúgy feltennék egy kérdést Nektek (sic): Szerintetek miért égünk ekkorát a Londoni Olimpián…..
telekino 2012.08.02 10:07:22
@Leadfoot: Azért az kemény volt!!!Sikerült azt is átszőni politikával,amit qrvára nem kéne
telekino 2012.08.02 10:10:40
@fehérzorro: Azért ne gondoljuk már,hogy norbitól ez tudatos viselkedés...csak kitört belőle az igazi énje.mondjuk az meglepő volt és tetszett,hogy a bejegyzésére kommentelők kb 90%-a elküldte a sunyiba a "fitneszguru"-t
Visszaéltek R. Kárpáti Péter, nevével, harsogja a mai Blikk. A Barátok köztből nemrég kidobott színésznél betelt a pohár, ügyvédhez fordult, mert nem hajlandó tovább eltűrni, hogy a nevével toborozzanak diákokat az egyik IX. kerületi médiaiskolába. A színész korábban már…..
Vastagbőr A legújabb csomag 2012.07.02 14:52:00
Tegnap este láttam a HírTv-ben, ahogy Matolcsy arról beszél, hogy "valamikor 2020 és 2030 közöttre Magyarország megkétszerezze, vagyis kb 200 milliárdra növelje a GDP-t". Jót nevettem a 10-20 éves időtartamon, és a hőségnek tudtam be az egészet, de ma azért megnéztem, miről is…..
Az alábbi ügy az  NNH és egy jogos észrevételeket felvető ügyvéd tanulságos levelezéséről szól. A Hatóság tájékoztatása szerint a médiaigazgatásra vonatkozó jogszabályok arra vonatkozóan nem tartalmaznak előírásokat, hogy a műsorokban nyilatkozó személyekre…..
telekino 2012.07.01 21:46:08
Bizony, nagy hír, hogy elérhető immáron (hétfő reggel 8.48 óta...) a hivatalosan ma rajtoló m3D műsora. Ugyanakkor kaptunk mi is egy levelet, amely némi kritikával illeti a csatornát, az előzményeket. Szerkesztve közöljük Tóth Gergely szakmabéli észrevételét, a vélemény nem…..
  A Médiatanács napirendjén nemrégiben szerepelt egy ügy, amivel kapcsolatban most az Önök véleményét kérdezzünk. Egy országos kereskedelmi rádió reggeli élő adása a kihaló vagy veszélyeztetett állatfajokról szólt, meglehetősen vitatható formában. A műsorral kapcsolatban…..
  Jó hír a smucig Ryanair utasainak, hogy a Budapest Airport megkegyelmezett nekik, és nem kell aluminizált kohászruhát szerezniük, ha repülni akarnak. A cég napok alatt felismerte a Pulitzer-várományos fotótémát, ahogy a hagyományosan 30-45 perces szabad ég alatt várakozás…..
Blohin mester agyfaszt kapott, Kassai kettőt hibázott, a végeredmény jó lett. Kassaié az Eb bíróhibája. Körbenéztünk, mit mondanak a drukkerek a twitteren, szerte Európában.  Kassai ténykedése nemcsak a laikusokat, de a játékvezetői szakmát is keményen felkavarta. Andy…..
A Trónok harcának csöcsfaktora a Spartacus és a Magic City mellett messze a legmagasabb a tévében látható sorozatokat illetően, vetkőzik benne boldog-boldogtalan, ha kell, ha nem. Namármost a készítők nem minden jelenetet bíztak a vetkőzést tekintve amatőrökre, azaz színészekre…..
telekino 2012.05.31 15:00:52
Mint kiűzött király országa széléről, Visszapillant a ő a föld pereméről, Visszanéz még egyszer Mérges tekintettel, S mire elér a szeme a tulsó határra, Leesik fejéről sose volt koronája.(via)Nem tudunk változtatni a földbérleti rendszeren - üzent vissza Orbán a…..
telekino 2012.05.15 13:54:22
Hamarosan rajtol a Parks and Recreation című, elképesztően vicces sitcom a Comedy Central műsorán, és a csatorna azt szeretné, ha a comment:com olvasói adnának címet a sorozatnak. A feladat tehát adott, a határidő szombat este 8, a javaslatokat kommentekben várjuk. A három…..
telekino 2011.02.16 14:12:39
telekino 2011.02.18 19:04:52
comment:com Élő Oscar az HBO-n 2011.02.18 15:00:00
Az HBO szakkommentátor és szinkrontolmács segítségével élőben közvetíti a magyar idő szerint február 28-i Oscar-gálát és az azt megelőző vörös szőnyeges bevonulást.A szakkommentátor szerepét egy neves filmes újságíró, a VOX magazin főszerkesztője, Dudás Viktor tölti…..
A magyar tévésorozat az olyan, amiben Csűrös Karola és Usztics Mátyás céglogókkal gazdagon díszített kezeslábasban beszélget arról, hogy milyen régen is volt a háromhatvanas kenyér. Aztán a lassú dialógus egy pontján mindketten a kamerába néznek, Usztics azt mondja, hogy kéne…..
telekino 2011.02.15 23:06:32
Tőlünk, autósoktól elvárják – és nem egyszer kényszerítenek -, hogy ésszel, takarékosan és minél kevesebbet közlekedjünk, ideje bizonyítania a nép választott képviselőinek.Tessék spórolni, erre jó a Skoda Superb.Mai cikkünk blogposztja...
A tavalyi NFL-döntő nézettsége egy 1983 óta fennálló rekordot adott át a múltnak: akkor került sor ugyanis a M.A.S.H. című sitcom fináléjára, amit 106 millió néző látott élőben az USA-ban. Ezt a rekordot a tavalyi Saints-Colts meccs félmillió nézővel múlta felül, amihez…..
telekino 2011.02.06 23:22:12
@Fidel!: anno még amikor a hajnali meccsek eredeti kommentárral mentek bennmaradt pár reklám
A Super Bowl alatt sugárzott reklámok marketingértéke meglehetősen magas: hárommillió dollárért cserébe százmilliós nézettség, ráadásul a nagydöntő alatt az emberek kifejezetten szeretnek reklámokat nézni, így nem fenyeget az a veszély, hogy átkapcsolnak róla valami másra.…..
telekino 2011.02.06 18:58:54