Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kari12345

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
John McClane Oroszországba utazik, hogy kiszabadítsa elrabolt fiát. Mindeközben egy visszavonult tábornok merényletet tervez az amerikai elnök ellen, aki Moszkvába érkezik látogatóba. John McClane természetesen akcióba lép és újra drágán adja az életét. Február…..
kari12345 2012.10.26 18:05:26
Sylvester Stallone a 80-as évek akciófilmjei előtt kívánt tisztelegni a The Expendables-szel, műve sikert aratott. Bejelentette a folytatást, de a forgatókönyvet Ken Kaufmanra és Richard Wenkre bízta, a rendezői székbe Simon Westet ültette. Leszerződtette Jean-Claude Van Damme-ot,…..
Filmdroid Bad Ass poszter 2012.04.10 20:23:26
Danny Trejo ismét főszerepben, ez azért ritkán szokott előfordulni. Természetesen egy kemény fickót alakít, aki hirtelen hőssé válik a köznép szemében, mikor rendre tesz néhány bűnözőt. Ám legjobb barátját kicsinálják, a rendőrség nem sok eredményt tud felmutatni, ezért…..
Jean-Claude Van Damme kopaszon és  Scott Adkins csurom véresen: Közeleg a Tökéletes katona 4, elvileg 3D-ben. Az ezt követő képek az Expendables 2 forgatásáról futottak be.  Sylvester Stallone nagyon magyaráz valamit Van Damme-nak, majd Dolph Lundgrennek mutogatja az…..