Regisztráció Blogot indítok
Adatok
toth gyula

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha lett volna időm, én írom meg, hogy mennyire kurvajó volt az Ötven milliós játszmában tegnap Pápai Joci, a felesége, Anita, és Majka triója. (Ha Majka és Joci nem kap egy közös műsort, a TV2 nagy ziccert hagy ki, most szólunk.) Végigröhögtem a műsort, és kifejezetten jól szórakoztam rajta, és szó…..
Az 50 milliós játszma az a vetélkedőműsor, aminek elméletileg nem kellene működnie. Megvan ugyanis az ilyen műsoroknak a pszichológiája, ami nagyjából azon alapul, hogy a játékost és a nézőt is az hajtja, hogy látja, ahogy gyarapodik a lóvé, amit a végén el lehet vinni, és ott van a nagy elbukja-nem…..
  A műsorvezető a Bors szerint néhány hónapos szünetet tart, fiával szeretné tölteni az időt, hogy "feltöltődve vághasson neki A Dal című produkciónak, amelynek egyik műsorvezetője lesz jövőre, de a forgatása már idén decemberben elindul".  Tatár Csilla most még részt vett a Magyarország,…..
Lehet ütni nyugodtan, de én szeretem a Nagy Duett-Sztárban sztár típusú műsorokat, mert szórakoztatónak tartom, ahogy profi énekesek csinálnak hülyét magukból, illetve amatőrök tesznek meg mindent azért, hogy túléljék azt a két és fél percet a színpadon, amiben számukra (elméletileg) tök idegen…..
toth gyula 2016.04.25 11:39:30
@Gyevi bíró:Alapjában a műsor tetszett csak a férfi műsorvezetőt viselem el nehézen, azt az ózdi tahó parasztgyereket, na meg a Berkit, szerintem egyiksem odavaló!! Én azt ajánlanám nekik, hogy műsor után kérjenek kilsőkörleti takarítást! Azzal talán megbírkóznának!!!