Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kapi

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha fiú, vegyünk neki Barbie-babát, ha Chicago Bears-szurkoló, kapjon Green Bay Packers mezt, ha pedig négyéves, adjunk neki dezodort vagy fogkrémet, aztán kenjünk mindent a Télapóra. Jimmy Kimmel az ABC egyik esti talkshow-jának műsorvezetője tavaly hirdette meg azt az akcióját,…..
Kapi 2012.01.06 22:12:33
@trolololol: Ja, és akkor is jót nevetnek együtt, ha harminc év múlva az lesz a feladat egy tv-showban, hogy szívasd meg az öreg szüleidet: haha, milyen viccesen nyammog a vén hülye a műfogsora nélkül, már megint behugyozott stb. Csuda mókás világban élünk.
Kapi 2012.01.06 23:39:38
@méregzsák: Pontosan így van. Maradandó károsodásról vagy életreszóló traumáról én sem beszéltem, de az is tök felesleges, hogy öt percig rosszul érezze magát egy gyerek, ha ebből nem származik semmi haszon. Abban is igazad van, hogy egy normálisan működő családban ez nem okoz maradandó sérülést, viszont ahol ez előfordul, azt én eleve nem nevezném normálisan működő családnak.
Kapi 2012.01.06 23:50:10
@tea fan: Ez a szó, hogy "hiszti", nem segít a lényeg megértésében. Lehet, hogy ezek eltúlzott, részben őszintétlen, kontrollvesztett reakciók, és valószínűleg ezek többségükben nem igazán kiegyensúlyozott gyerekek. De a szituációkkal messze ez a legkisebb baj. A reakciókat a szülők tervszerűen és tudatosan váltották ki, majd megosztották a nagyközönséggel: a gyerekek másnap úgy mennek be az iskolába vagy oviba stb., hogy mindenki látta őket ebben az állapotban. Ilyen szemétséget az ember a legádázabb ellenségével csinál, nem a saját gyerekével.
Az Apple állítólag már minden nagy kiadóval megegyezett, tehát a stream-szolgáltatás hivatalos bejelentését is várhatjuk jövő héten.Ezzel egyidőben felröppentek a pletykák, hogy a szolgáltatás, vagy annak egy része fizetős lesz. Eleinte még ingyen kínálja az Apple a teljes…..
Kapi 2011.06.03 11:09:34
@Dervenkál Egon: Nyilván számíthatunk egy dropbox-szerűségre fotóalbumokkal, kontaktokkal, hordozható dokumentumokkal stb. (ami az iDisk/MobilMe utódja lenne), másrészt valami zene és video streaming szolgáltatásra. Mármost az utóbbiba aligha engednek be, ha előbb nem engedtek be az iTunesba. (Miért lenne nekik buli, hogy a torrentezett/CD-n, DVD-n megvett zenéinket/filmjeinket streameljük?) Ha a teljes verziót megkapnánk, az logikusan az iTunes megnyitását is jelentené. Ha lebutított verziót kapunk, nem tudjuk, milyen lesz az árazás. De az is lehet, hogy tök más a koncepció. Hétfőn kiderül.
Pár nappal ezelőtt az Index már spoilerezett kicsit, most eljött az idő, hogy hivatalosan is megerősíthessük: a blog.hu mától mobilsablonnal is elérhető!  Ezentúl, ha kedvenc blogodat mobilon nézed, akkor a telefonokra optimalizált verzióval fogsz találkozni. Csak a lényeg:…..
Kapi 2011.01.04 15:44:51
@cadix: @devDavid: Köszi, tényleg, csak teljes nézetben olyan bolhabajsznyi, hogy nem vettem észre.
Start! Mostantól lehet lerántani az iPhone - iPod touch - iPad új operációs rendszerét, az iOS4-et. Próbálgassátok, írjátok meg a véleményeteket, különös tekintettel az alábbiakra:- Magyar nyelv és helyesírás-ellenőrés.- Multitasking, természetesen, csak 3GS-es kollégáknak-…..
Kapi 2010.06.21 23:53:48
@Fransisco Miranda: Köszi, tényleg.
Másik: a Mail állítólag engedné az attachmenteket külső alkalmazással (gondolom pl. quickoffice) megnyitni. De csak belső preview vagy cancel között lehet választani. Más tapasztalat?
Kapi 2010.06.22 00:00:02
@_Toto_: Ez vicc akar lenni? Ezeket mind tudta eddig is.
Ez egy vitaposzt lesz - talán először a blog történetében. Sajnálatos módon válság van, nekünk meg termelni kell a GDP-t, és mint azt megfigyelhettétek, időnként kimarad egy - egy frissülés. Igyekszünk, hogy ez ne így legyen. Mi a f.. van? Ma egy hajmeresztő interjút olvastam…..
Postafordulta nélkül szupergyorsan megérkezett Sir Morik válasza az angol-magyar rendelési incidensre. A Homár nem érti, hogyan kerekedhetett ebből egyáltalán bármilyen ügy, nem tökmindegy milyen nyelven rendel a vendég, amíg fizet? Ezek szerint nem: Szeretném a másik fél…..
Mondom a dögmelegben tényleg nem történik semmi, így a Magyar Távirati Irodának is ki kell csapni a pinakártyát  (A poszt címét is tőlük kölcsönöztük, nem magunk találtuk ám ki). Hogy aszondja „Az amerikai fiatalok 4 százaléka hajlandó interneten szexképet küldeni…..
w Nemigen 2007.07.13 05:00:00
Percre pontosan érkezik a civil kurázsi, ilyen ország vagyunk mi, öntudatos, kreatív és mégis fegyelmezett polgárok hazája. Kálmán László beletrafált a tizenhat óra nullanullába, beattacsolta népszavazási kérdéseit, és mindezt pont olyan függetlenül és önállóan, mint ahogy…..
ezen a Brian Setzer-koncertfelvételen? És ha igen mit is jelent ez? Brian Setzert mindenesetre imádjuk, el is kezdtük növeszteni a fejpáncélunkról csöngő szőrszerű kitinszálakat és vettünk egy doboz hajolajat...
w Ölni és élni hagyni 2007.02.23 05:00:00
Felszínre bucskázott a móri komplikációk nyomán a halálbüntetés-vita. Az ellene - illetve  visszaállítása ellen - érvelők most ugyemegmondtam arckifejezéssel jegyzik meg, hogy ha nem törölték volna el, akkor az ártatlan Kaiser már nem élne, pedig nem is ő volt. Árnyalja…..
w Isten fasza 2006.12.27 01:24:00
Gyerekként sokat kuncogtam azon, hogy ezek a gonosz rómaiak, akik felszögelték szegény Jézust a keresztre, azért voltak olyan tapintatosak, hogy egy törölközőt a derekára csavarjanak. Karácsonykor kissé sajátos aktualitással került ki az Indexre, vezető anyagba ez az írás, mely…..
w Csináld magad: Tuctuc Jammer 2006.11.22 17:00:00
A kétkerekű köcsögök után forduljunk rá egy másik típusra, konstruktívan. Arra, amelyik a buszon, az orvosi váróban, vagy akárhol emberek közt bömbölteti a walkmanjét, discmanjét, MP3-lejátszóját. Nagyon jól tudja, hogy kihallatszik a füléből, de hát pont leszarja ő, hogy…..
w ...és úristen az égben 2006.11.19 22:38:00
Meglepő, hogy buzi- meg cölibátustémában megy az önfeledt valláserkölcsi vita ezerrel, a náci ufók meg a rakománykultusz bezzeg le van szarva. Szinte. Azért meglepő, mert nagyon is összefüggnek ezek a dolgok. Könnyű kiröhögni azokat, akik szerint Hitler a Holdon él. Még…..
Kapi 2006.11.19 23:59:37
"aki Szt Antalt pumpolja, illetve beszopja az evangéliumot betűről betűre, az nem járt jobban, mint a polinéziai bennszülött a repülővel." Így igaz. Viszont a polinéziai bennszülöttet se kell b@sztatni, mert ki tudja, hogy mi, akik a rációban, tudományban, szabadpiacban, mifenében hiszünk, jobban járunk-e. Mert a vakhit és a kiröhögés között azért vannak még lehetőségek, pl. tisztelet, tapintat, ilyenek. (Most persze nem konkrétan Semlyén Zsoltra, ifj. Hegedüsre vagy az amerikai TV-pásztorokra gondolok.)
w Hideg napok 2006.11.18 10:14:00
Ezt a pénzt két módon teremtheti elő az állam. Az egyik, hogy úgynevezett "gázár" címén beszedi az elfogyasztott gáz beszerzési árát. A másik, hogy parkosítási hozzájárulás vagy ingatlanadó név alatt gyűjti be azt a pénzt. Az utóbbi elég idióta egy megoldás. ..
Szombaton megjelent posztunkra reagált az egyik érintett, Farkasházy Tivadar: 1268 leütés. Lassan ennyiszer üt le az index, egy éve a születésnapi Faludy-est miatt, pedig kizárólag a család kéréseit teljesítettem, akkor nem válaszoltam, nehogy bármily izgalmat okozzak a költőnek.…..
Néha már émelygés fog el, amikor Stahl Judit becézgetni kezdi a marhafelsált, kéjesen sikongat egy-egy vastagabb cukkíni láttán, vagy egyszerűen csak behunyt szemmel hosszan nyögi, hogy „besamelmártás”. Jamie Oliver meg egyenesen az idegeimre megy, ahogy juj de cuki azon a…..