Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Betiszk

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Betiszk-suliblog Sulinap Cs. D. 2012.04.20 11:00:00
                                          …..
Betiszk-suliblog Petra a sulibulin 2012.03.23 14:31:00
A suli buli   Legutóbbi közös élményünk a suli-buli, így hát elmesélem, hogy nekem milyen volt, hogyan folyt az előkészület, milyen bonyodalmak és mennyi élmény történt március 14-én, amikor is a Morrison’s 2-be mentünk VOLNA bulizni, de… A szervezést két…..
Betiszk-suliblog Viki a kiadóban 2012.03.09 14:09:00
Múlt hét pénteken a Ringier kiadóban jártunk az osztályommal. Örültünk, hogy végre egy külsős programban veszünk részt és nem ülünk egész nap a gép előtt. :) Ami elsőként feltűnt nekünk az a sok jó pasi, akik a kiadóban vártak valamire, mint utólag megtudtuk fotózásra…..
Blikk A Blikk szerkesztőségét látogattuk meg március 2-án. Nagyon érdekesnek találtam, izgalmas volt, élveztem az egész programot. Beszéltünk a főszerkesztő helyettessel, a Blikk marketingman-jével. A bemutatás után körbevezettek minket a szerkesztőségben, elmondták, hogy…..
Betiszk-suliblog Timi az Educatio-n 2012.02.10 13:57:00
Educatio Jó volt látni, amikor megérkeztem a Stadionokhoz, hogy mennyi diák, tanár és szülők várják, hogy megnyissa kapuit az Educatio kiállítás. Először meg is ijedtem, hogyan  fogunk bejutni mint kiállítók, aztán egy hátsó bejárathoz küldtek, és egy karszalaggal…..
Mindennek a kezdete….. Mikor a főiskola küldte az értesítőt ( nem hivatalosat, SMS-ben), hogy egyik helyre sem vettek fel, kicsit szíven ütött a hír, de bármi legyen, az élet megy tovább. Mivel nem vettek fel, a BETISZK-be jelentkeztem a nyáron, Marketing- és reklámügyintéző…..
Betiszk-suliblog Dávid írta 2012.02.10 09:08:00
BETISZK Az én sulim! Középiskolás voltam…az érettségi és a továbbtanulás előtt állva. Gondolkodtam…mi legyek, ha egyszer tényleg nagy leszek?Tűzoltó? Katona? Esetleg vadakat terelő juhász? Ezek elcsépeld dolgok.Úgy gondoltam valamit kezdenem kell az életemmel, valami olyat…..