Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fattyla

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A helyzet sajnos az, hogy nem csak karban nem tudjuk tartani a gépeket de sokszor fel sem fogjuk, hogy megvenni a legkönnyebb. Aztán a feketeleves. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
fattyla 2013.06.12 08:43:27
@Never: Lehet hogy igaz, lehet hogy nem a Renault-os kezdes, de ha igaz is, minden emberben ott motoszkál a kisördög, es lehet, hogy mar 9 alkalommal segített valakin, es a 10-re azt mondta, hogy immar legyen eleg e hülyékből, ma szenvedjenek. Teljesen meglehet érteni, és ha nem vetted volna észre, akkor ez is kulcsfontosságú része a cikknek, éppugy mint Zsofi autója, mivel arra hívta fel a figyelmet, boldog-boldogtalan probálkozik az autóvezeteéssel.
Sorsszerűen ma, a 35. születésnapomon, Augusztus 30-án, a 30. Hangyász hétfőben jelenthetem be, hogy a projekt ebek harmincadjára jutott. Ahogy többször is ígértem itt korábban, az nem volt kérdés, hogy ezen a napon elhozom-e a Datsunt az Adorján-Hexer Művektől, csak az volt a…..
fattyla 2012.08.30 09:39:34
Kedves olvasóink, hosszasan magyarázhatnánk, honnan jött az ötlet, és milyen egyéb ötletek jöttek még, de akkor sosem lenne vége. A lényeg, hogy önök most egy kísérlet szem- illetve inkább fültanúi. Természetes, hogy nekem és a Karottának hiányzik a jó öreg rádiózás, de…..
fattyla 2012.02.03 17:34:59