Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sylver J.

13 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sylver J. versei Engedd meg... 2012.03.04 20:23:00
Engedd meg...Enged meg, hogy hozzád érjek,erre szívből kérlek téged,engedd, hogy tiéd legyek már.Úgy vágyom érintésedre,tested melegségére,de nem tudom bízzak e benned már.Kérlek, kérlek vigyázz én rám,törékeny vagyok mint egy virág,elhervadok hogyha eldobsz.Nem vagyok én…..
Sylver J. versei Én 2012.03.03 20:09:00
ÉnVérem a vörösbor,Szívem a vörösrózsa,Lelkem a zene, a tánc,Gondolatom te vagy...
Sylver J. versei Szeretnék 2012.03.03 20:05:00
SzeretnékSzeretnék madár lenni,apró veréb aki szabad és repül ahová kedve tartja,egy ágra, amire majdhó esik le.Szél repíti el egy új vidékre,ahol tiszta minden,ahol nincs múlt,ahol olvad az új környezet,alakul az élet.Virágzik a vidék,ahol kellemes illatok,borítanak…..
Sylver J. versei Búcsú 2012.03.02 21:30:00
BúcsúVan ami elmúlik.Van ami nem tart örökké.El kell válnunk még,akkor is ha fáj.Mert nincs tovább,nincs szenvedély, láz.Nem volt elég erős, aszeretet mi hozzád fűzött.Most már elérkezett az idő.El engedlek, bele törődöm.Talán jobb neked is,talán jobbat érdemelsz mint…..
Sylver J. versei Csak szólj! 2012.02.29 22:30:00
Csak szólj!Csak szólj nem kell semmi más.Csak egy szó és megállok.Ne menj el, a szívem téged kér,maradj még.Ha fölszállsz az égbe, veled repülök.Nincsen más csak a vágy,Nem kell más csak az, hogy szeress.Nyitott a szív, ne várd amíg bezárul.Fogj meg, ne engedj el.Bennem minden…..
Sylver J. versei Úgy mint... 2012.02.29 21:58:00
Úgy mint...Úgy vágyok rád mint,a föld a nap melegére,mint a kiszáradt föld,az eső áldására.Úgy mint a természet,a megújulásra, frissülésre.Úgy szeretlek, mint ahogyaz ég átöleli a földet.Mint ahogy az éjszaka nappalra vált.Mint ahogy más a boldogságot. ..
Emlékezz a halálraEmlékezz a halálra,milyen gyors és kegyetlen!Nincs biztosabb dolog nála,egy pillanat műve és mindennek,vége.Nincs kegyelem, nincs párdon,nincs bocsánat, az egyetlen dolog ami tuti biztos.Kíméletlen, kegyetlen,nincs visszaút, nincs olyan,hogy akarom vagy nem.Kérdés…..
Sylver J. versei A nagy 2012.02.21 19:43:00
A NAGYMikor, az emberek tapsviharba kezdenek,És elérkezik a mámorító őrület,Mert, oly jó hallgatni, csodával határos amit,Művel a művész és az őrjöngő kamaszok már,könnyeiket potyogtatják elvakultan bár,de örömtelin, nézik öt a nagyot;Kit elfeledni nem lehet,Őt kit…..
Sylver J. versei Nem tudom 2012.02.21 19:18:00
Nem tudom...I.Viselem sorsodat szívemben.Hogy, miért jegyzem tetteid?És, miért figyelem lépteid?Nem tudom...Ha dobban a szíved megérzem.Ha sérülések érnek, nekem is fájnak.Ha boldog vagy én is az vagyok.Hogy, miért? Nem tudom...Megértem, ha visszahúzodsz.Megértem, ha jó akarsz…..
SZERETNI VALAKIT...Szeretni valakit valamiért,oly gyönyörű mint a vízesés,olyan szép mint az ég,oly jó, hogy már szinte mámorító,olyan szép dolog mert körbeölel,mint a tavaszi szél...a szeretet,és bátorít.Ó szeresd akit lehet ésigazán szeresd akit szeretni kell! ..
SZERESS, HOGY SZERETHESSÜNKSzeress mindenkit legalább egy kicsit.Mert, az erőt ad, és lelkünknek csillogást.Bárkit szeretsz azt igazán szeresd.A szeretet körül vesz csak ép észre kell venni;Mert jó dolog szeretni. Mindig jó.Szeress, hogy szerethessünk együtt.Ezerszer…..
Szívből KívánomRagyogjon be téged,Ragyogjon kedvesen,Gyémántnak ezer sok színe.Legyen ezen a világon,Legyen neked a legtöbb szerencséd.S érjen téged,S érjen legtöbbször,Öröm mint inkább fájdalom.Lehet, hogy butaság,Lehet, hogy nem kellenének,Ezek a vágyak de nemMondhatok…..
Sylver J. versei Szabadság 2012.02.11 21:49:00
Szabadság Amikor napok napokba folynak,És nem törődsz az idővel.Meg éjszakák éjszakákba hág.Ez a SZABADSÁG.De sajnos e SZABADSÁG nem tart oly sokáig.Pedig az lenne jó, hogy évekből évekbe;Évtizedekből évtizedekbe vágtatna.Nem kellene semmit tenni és élnénk…..