Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mortein5

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nézzük, melyik bejelentések voltak a legnépszerűbbek az idén Budapesten. Népszerűség alatt mi most azt értjük, hogy az év folyamán eddig ezeket a bejelentéseket nézegették a legtöbbet a Jarokelo.hu oldal látogatói. Van itt minden: városképrontó hotelhomlokzat, járdára parkolás, kutyapártos…..
A közelmúltban született írásokból kiderülhetett, hogy a már csak fővárosként is ismert és híres Stockholmban nagyon sok látnivalót találhatunk, ha a mesék, a popkultúra vagy művészettörténeti értékek után kutatunk – s ezek mellett nem maradunk villamosok nélkül sem. A…..
Ma délelőtt mutatta be a BKK és a BKV a Száva kocsiszínben a "hosszú" CAF villamost. Az eredeti tervek szerint 37 CAF villamost szerzett volna be a BKK, ezt sikerült 47-re feltornázni. Még akár ennél is több lehet a végleges szám, ugyanis 77 villamosra van opciója a BKK-nak. Kétféle…..
Mortein5 2016.02.20 20:36:24
@Silbermann: Igazi magyar mentalitás. Csak a problémával foglalkozol. Mintha a Combinók bökkenőmetesen álltak volna csatasorba, ma meg már senki sem emlékszik rájuk, tökéletesen üzemelnek.
A Facebook tulajai figyelik ezt a bejegyzést, és ha megosztod üzenőfaladon, akkor te is részesedhetsz Mark Zuckerber (a Facebook részvények többségi tulajdonosa) vagyonából.Szinte hihetetlen. Én kiraktam és másnap jött a póstás, hogy valami Mark Zuckerber küldött nekem valamit.…..
Mortein5 2014.07.23 10:09:42
@bibcsi: Ennyi idiótát! Meg Bill Gates is osztogatja meg az Orbán meg a Gyurcsány! Ez adathalászat kedves gyerekek, osztogassátok csak legalább bekerültök valamilyen címlistába!
Metrósorozatunkat a legújabb (M4) és a legkorábbi (M1) után az 1950-es és 1960-as években épült 2-es metró történetével folytatjuk. Míg a két korábbi cikkünkben bemutatott vonalak értéke önmagában is nyilvánvalónak tűnik, addig a 2-es metró kapcsán felmerülhet a kérdés, hogy miben rejlik megőrzésre…..
Az Urbanista Blog odalán megjelent "Budapest legelőkelőbb helyén fekvő hajléktalan tanyája" című bejegyzését több olvasónktól is megkaptuk. Bár a Gellért-hegy teljes területe a Fővárosi Önkormányzat tulajdonához tartozik, látva a kialakult állapotokat…..
Térképfronton továbbra is csak a sikerpropaganda megy a BKK-nál. Sem a 2-es metrón, sem a 3-ason nincs változás ez ügyben - a földalattiról nem is beszélve. Ja de, "Az információs tábla hamarosan megújul" szöveggel keresztbe ragasztották a régi vonalhálózati nagytérképeket. Be…..
A nap kérdése: mikor jön végre a négyes metró? A nap válasza: 68 perc múlva. A nap képe pedig Tóth Bettié a Móriczról. Kösz! ..
Azt már meglehetősen régóta tudjuk, hogy lesz következő tagja a World of Subways sorozatnak. Bár a TML-Studios gárdája az utóbbi időben mintha inkább a buszokra feküdt volna rá, mi azért reménykedtünk benne, hogy titotkban azért gondolkodnak a metrós játékaik folytatásán is,…..
Kissé tanácstalanul, lélekben sokat tipródva ülök a számítógépem előtt és nem igazán tudom, hogy mit is írjak. Mármint azt tudom, hogy mi a véleményem a grafikáról, a hangokról, magáról az egész játékról, csak valahogy úgy érzem, nem én lettem megszólítva ezzel a…..
Na miről is lesz most szó? Igen, természetesen a modelloutlet című agyatlan baromságról és azokról az agyatlan barmokról akik rendeltek is. Hirtelenjében nem is tudok rájuk jobb kifejezést, akinek van agya az nem is járhat…..
Jómúltkorjában kezembe akadt egy British Railway Modelling című újság amit nem szoktam rendszeresen olvasgatni, viszont ha megy ki valamelyik ismerősöm Angliába akkor mindig megkérem, hogy hozzon belőle egyet. A Model Railt már évek óta olvasom, néha nem árt egy kicsit más stílus…..
Mortein5 2012.11.20 15:59:25
@bigboyX: Síntisztításra alkalmas szerkezetet valóban lehet pár száz forintból varázsolni. 8000 Forintos árat feleslegesnek tartom ilyesmire.
 Betanított internetes munkák kezdőknek isA jó pénzkereseti lehetőségek olyanok, mint a hegycsúcsok melyeket köd borít.Ott vannak, de Te mégsem látod őket!Segítünk meglátni!Két fiatal magyar vállalkozó egy őrült ötletet vett a vállára: feltett szándéka, hogy…..
Mortein5 2012.05.18 14:06:24
Megérkezett az első hír Nürnbergből, és a Roco a digitális rendszeréhez kapcsolódik. A bejelentés lényege, hogy mobil eszközökről lehet majd a vonatokat vezérelni az új dobozzal. A dolog lényege, hogy kapunk a pénzünkért egy dobozt, amit csatlakoztatni kell a meglévő Lokmouse…..