Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ansife

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idén május 3-án lesz egy éve hogy a lengyel nemzeti légitársaság, a LOT megnyitotta budapesti bázisát, és ezzel együtt újraindította Magyarország és az Egyesült Államok közötti közvetlen járatokat New York JFK és Chicago városa felé. Az egy éves évforduló kapcsán a lengyel Pasazer írt a járatokkal…..
Olvastam tavaly év végén egy cikket, ami arról szólt, hogy mi az a 14 gasztro trend, amelynek távoznia kell most már az életünkből 2019-ben. A cikk úgy kezdődik, hogy "ő ugyan a szeretet és a kedvesség nagykövete" - mondjuk itt engem elvesztett, és kritikai szemlélettel folytattam tovább az olvasást…..
ansife 2019.01.06 16:16:23
@Michel Djerzinski: nem értetted a posztot....szerintem. Nem azt írja, hogy ne legyenek új dolgok, hanem, hogy legyenek igényesek, mert önmagában a dívat nagyon kevés, ld. pl. kávézók, ha nem tudják az újhullámos kávékat tökéletesen megcsinálni, legalább ne játsszák meg magukat. Azért elgondolkodhatnál, hogy egy ilyen poszt, miért váltott ki belőled ilyen szélsőséges indulatokat....
  Él bennem egy idealizált világ képe, amelyben az emberek egytől egyig szabadok és józanok. Nem köti őket semmiféle külső korlát, sem belső kényszeresség. Csupa olyan dolgot tesznek, amelyek hasznosak, vagy élvezetesek. Esetleg: hasznosak, mert élvezetesek. Jómagam is igyekszem így élni, hiszen ez…..
Idén tavasszal végre bemutatja a Viasat 3 a Great British Bake Off magyar változatát. Még tavaly szeptemberben írtunk róla, hogy a csatorna Hajós András műsorvezetésével bemutatja az egyik legnépszerűbb formátumot, amit eddig valamiért még egyik tévécsatorna sem akart magyarítani.  Az eredeti…..
ansife 2018.03.06 13:50:29
@szociál: még mindig megy a Propaganda, csak jól eldugta a tv2
Bömbölő szirénákkal nyit a főcím, egy erdei autósüldözésbe csöppenünk. A menekülő tagok egy szőke csaj a kis csoki lányával, az apuka aki vezet, illetve csak vezetett,mert a következő pillanatban (szerintem teljesen ok nélkül) driftel is egyet a fák közé. Az autónak így búcsút is mondhatnak, papa…..
Ha valaki egy ötödik évadát kezdő, ún. szórakoztató showműsortól bármiféle radikális változást vár, az nem ismeri eléggé a kereskedelmi televíziózást. Ami egyszer bejött, és 30 százalék fölötti közönségarányt tud, abba markánsan belenyúlni öngyilkosság, és ezt a TV2 is pontosan tudja. Ezért is lett…..
comment:com No Nóri, yes cry 2017.03.31 10:55:05
RTL: 20,1%TV2: 5,9% Ezek a tegnap esti 18-49-es közönségarányok, azaz Ördög Nóra és cuki gyerekvetélkedője nélkül a TV2-nek csak a sírás marad. 18-59-ben picivel jobban állnak, 7,2 százalékos a közönségarányuk az RTL Klub 19,1 százalékával szemben. A Tények, ami a TV2 húzóműsora ugye, 18-49-ben a…..
Idén a magyar tévéipar (meg a média általában) drasztikusan átrendeződött politikailag, s amikor éppen nem hergelte a nézőt, akit komplett hülyének néz, akkor tartogatott néhány szórakoztató pillanatot is. Íme az év 10 legnagyobb tévés eseménye és híre. Lovász László beszélgetős műsora a…..
Elmondom, hogy mi bosszant engem nagyon, még mielőtt a sztoriba beleássuk magunkat. Ma Magyarországon vannak a hívószavak, amikre a slep gyűlik és habzó szájú inger kommentekkel reagál. Ilyenek a "valamilyen betegsétől szenvedő fiú" a "szegény vallás" és hasonló popularista kisebbségi komplexusban…..
 -SPOILERMENTES- Egy hónapon belül két hazai alkotás, ez nálam egyéni rekord, és ez a szám esetemben lefedi akár több év magyar-film fogyasztását. Nem vagyok büszke rá, mivel az utóbbi évek nagyon kellemes meglepetésekkel szolgáltak hazai fronton, és azt kell mondjam ez a tendencia azóta sem állt…..
Tegnap este, ünnepélyes keretek között kiosztották a Televíziós Újságírók Díját, immáron harmadjára. Az eseményt, vagy inkább kezdeményezést tavaly karolta fel a Játék határok nélkül feltámasztott verzióját készítő NuMuvee nevű gyártó cég (itt interjúztam velük), akik fantáziát látnak abban, hogy…..
Az a jó a márkázott tartalomban, hogy nem kell kínlódni a termékelhelyezéssel, a bújtatott reklámmal, a béna, a kamerába a lehető legváratlanabb pillanatokban belógatott szponzortermékekkel, mert az első perctől fogva világos, hogy mivel állunk szemben. Ilyen műsorból kismillió…..
A TV2 után az RTL Klub is megmutatta, mivel készülnek ősszel, de míg a nézettségi versenyt kvázi feladó TV2 mindezt egy gyors sajtótájékoztatóval és a csatorna sztárjainak bemutatásával tudta le, az RTL összevonta a bejelentést a csatorna 18. születésnapjával. Az ilyen…..
Kedden késő este startolt el a SuperTV2-n a Propaganda új évada. 23:00, értelmiségi főműsoridő ez, hiszen a programigazgatók úgy képzelik, hogy ekkor térünk haza mindenféle kulturális elfoglaltságunkból, a romkocsmákban merengéshez úgysem kell másnap korán kelni, úgyhogy…..
ansife 2013.10.31 12:44:21
@waterphone: Jövő héttől már korábban lesz, kedd este 10-kor adja a supertv2
A nap műbalhéja, egyben a külön a bulvármédiának gründolt hírek Hajdú Péter-kisplasztika-díjas mai indulója a Bors "Cseke Katinka miatt betiltották a piálást" című írása, amiből ugye egy ideggyenge alkoholista első blikkre simán azt hihetné, hogy ma reggeltől nem ihatja meg…..
Hogy milyen lehet jobboldali elkötelezettségű újságírónak lenni a jelenlegi helyzetben, élénk találgatások tárgyát képezi újságolvasók és nem elkötelezett (ún. hagyományos) újságírók közt egyaránt. Nem véletlen, hogy a közönség olyan sikamlós érdeklődéssel olvassa…..