Regisztráció Blogot indítok
Adatok
princessophia

0 bejegyzést írt és 162 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az állítólag szolgáltban lévő, de a kocsmában a levélírónkkal együtt italozgató rendőr rendőrködni kezdett, mert olyanja volt, de végül bunyó helyett csak egy kurvaanyázásra futotta. Toc1 a békés megoldások híve, ezért kiakadt azon, hogy ilyen agresszíven léptek fel vele…..
Volt ez a cikk Indexen, ami szerint a vásárlóknak nem érdemes önállóan perelni az őket megkárosító cégeket, a GVH viszont hivatalból csinálhat ilyet, "indíthat eljárást egy cég ellen, ha már határozatot hozott a jogsértésről, és megfelelően sok embert érint az…..
princessophia 2010.01.12 18:10:44
@K.Gabor: Jól van na.Ne húzd fel magad.
Szíved joga azt csinálni szabad idődben amit csak akarsz.:)
Nem értek az Xbox-hoz,ezért csak annyit fűznék a témához:
Ha tényleges megoldást akarsz a problémádra és ennyire komolyan veszed az itteni válaszokat, akkor biztos vagy benne, hogy jó helyre raktad be a kommentedet?
Tudod, itt a posztolót is szokták ...:)
Amúgy a perhez sok sikert.
Könnyed mikroblognézegetés közben találtam a képet, és azóta csak nézek magam elé bambán, mint az egyszeri fitneszedző, akire ráesett a mamuttöpörtyű. Az ötlet így, hogy valaki más megcsinálta, egészen magától értetődőnek tűnik, így nem marad más hátra, mint gratulálni…..
princessophia 2010.01.07 18:40:33
@Ferlategla: Az érintett csoportba tartozom, mármint hogy van rajtam egy kis felesleg, de még soha nem vettem Norbi update terméket.
Ez a paprikás izé meg különösen rondának tűnik, úgyhogy nem is fogok. Szerintem ha valaki fogyni akar ne ilyeneket egyen, hanem bármit,csak a megszokottnál egy kicsit kevesebbet és kész.Mindig kiakadok ettől a "40 kg fölötti nők már kövérek" szövegtől,de te és Répafej a szívemből szóltatok.A legtöbb nő igen is szép, és csinos és okos:)
Vagy nem.

Szia Hagyma! Az éven még nem is köszöntem:)
2010-ben legyen vége a magyaros panaszkultúrának! nem kell mindig rinyálni, egészséges libidójú ember a budapesti tömegközlekedés szétesésének is tud örülni, ha akar. És T. akar, mert egy csajjal préselték össze. Egy Boldog Ügyfél meglepő vallomása a 139-es buszról, az év…..
princessophia 2010.01.06 15:05:18
@figyelem:
Vártalak reggel hogy felveszel,de nem jöttél.
Amúgy az lehet az oka, hogy én Tokajban várakoztam, te meg valószínüleg nem erre jársz dolgozni:-)
A fenti videón egy amerikai Naiv Ügyfél lengeti meg a gitár formájában megjelenő Batz-papucsot. A Newark Airport C Terminálján vasárnap többezer embert tartottak bent órákon keresztül, mert egy biztonsági kamerán úgy látták, hogy egy férfi tiltott területre hatol be egy…..
A Homár komolyan meglepődne, ha jövőre a teljes magyar lakosság jelentős hányada nem állna át megélhetésszerű fantomszámlázásra, illetve csoportos pénzbehajtásra. Ezen kívül ugyanis nem sok értelmes biznisz marad. A Vateránál már rá is keményítettek a filléresítésre,…..
Egy rakás Homár-olvasónak támadt Budapest-Bukarest-érzése amiatt az apróság miatt, hogy a Google Calendar március 15-ét az 56-os forradalom kirobbanásának napjaként ünnepli. Na bumm, mondta volna erre Szabó bácsi.  ..
Egészen friss hír, a BKV bugyraiból érkező Tenczer kollégától: megvan a cég új überszlogenje, amit állítólag akár a járművek oldalán is viszontláthatunk, a rendőrségi "Szolgálunk és védünk" mintájára. A nagyközönség tippjeiből válogattak, az 500 ezer…..
princessophia 2009.03.11 19:43:39
Ez de sz@r!
Egyszer utaztam BKV-val, többet sohase fogok.
Önnek jár.
Na nekem nemigen!
A rák tudja már követni, hogy akkor most a fakoffolás után mit kell csinálni az újult erővel fantomtartozásokat követelő Intrum Justitiával. Ha nincs a közelben elköthető tank, be lehet adni ellenkövetelést a zaklatás miatt felmerült költségeiről és a Homár azon se lepődne…..
princessophia 2009.02.26 20:47:43
@ColT: Nem kifejezetten.:D
Viszont mióta errefelé böngészgetek, sokkal hatékonyabban intézem a szolgáltatókkal, bankokkal, meg mindenki mással kapcsolatos ügyeimet.
Pedig az igazán nekem tetsző javaslatokkal még nem is éltem.pl:ajtóletépés, baccpapucs, válaszlevél becsomagolva féltéglába, üvegajtón bedob és stb.
Szóval: a Homár nem káros:-)
Jkbuda levele szerint nem elég, hogy a Fibernet késett a beszereléssel és a javítással, hogy nem küldött ki szerződést, tehát elvileg nem is állnak kapcsolatban egymással, de a szakik még csak nem is a Fibernet hálózatára kötötték be őket. Tisztelt Fibernet Kommunikációs Zrt!…..
Pécs, mint leendő Európa Kulturális Fővárosa, parkolást drágít, új fizetős övezetet alakít ki és új területeket von be a forgalomcsillapított övezetbe. T.A. is egy ilyen környéken lakik, úgyhogy ha ezentúl szeretne kihajtani az utcájából, éves engedélyt kell vennie. Pécs…..
Zsófiék Prágától Pozsonyig feszülő hólyaggal, ám reménnyel telve utaztak a buszon, amin nem működött a mosdó. Még egy sört is vettek, hiszen megkapták az ígéretet, hogy Pozsonyban pihenőt tartanak, ahol mindenki elintézheti a dolgát, de erre végül csak a Népligetnél került…..
A Homár is rendszeresen kapja a Reader's Digest vonzó dizájnú borítékba csomagolt papírspamjait, de egy rövid postaláda-kuka útvonallal általában meg is oldja a problémát. U.T viszont nem ilyen béketűrő, már régebben megírta a kiadónak, hogy nem kéri a kiadványokat, sőt a…..
Peer Chi a fertődi szállására panaszkodott, most megérkezett a vendégház üzemeltetőjének válasza is. A vendég gondja a hideg volt, hogy nem jött be neki a reggeli és a honlapon jelzett ellenére nem volt ingyenes transzfer a pályaudvarra. Most lássuk a másik oldalt.Feltételezem,…..
A lenti levél szerint Peer Chi 7 hónapos terhesen egy langyosra fűtött szobában töltötte a szilvesztert, majd az új évet megfázva és egy klasszikus szívatódással indította: a Vendégház honlapján ingyenes transzfer szerepelt, amit viszont a helyszínen már csak térítés…..
Gabbró nem sikeres karácsonyozó: fingja sincs mi az, amit egy fehér dobozban kapott, ráadásul majdnem megvezették egy zacskó leértékelt gumimacival. Igazi mikrotörténetek nanotanulságokkal. Az ismeretlen ajándék pedig nyilvánvalóan Gyurcsány Ferenc "Klára és én" című…..
A Homár leveles ládája már most duzzad a karácsonyi fogyasztóvédelmi sztoriktól, és ez csak egyre súlyosabb lesz. L. is megpróbált ajándékot venni a fiának, és ha nem könyörgi ki a gyerek, hogy fölvehesse még szenteste előtt, ez is egy januári sztori lehetett volna. Széteső…..
Főleg a közös szórakozás a cél, de ezúttal nyereményünk is van. Vagyis az Indafotóval karöltva ezennel meghirdetem a Milyen hülyeséget kaptál karácsonyra? pályázatot. A feladat annyi, hogy fotózd le a furcsa/használhatatlan/már az ünnepek alatt darabokra esett/meglepő…..
Szégyenpad rovatunk stábja abban bízik, hogy bunkó autóstársaink némelyike egyben Homár-olvasó is, és ha szembesülnek a saját sötét oldalukkal, legalább magukban kicsit elpirulnak. Első versenyzőnkről ennyit írt -Zs-: Ezt a képet a póluscenter parkolójában lőttem,…..
A héten megejtettük az immár szokásosnak mondható, Nagy Karácsony Előtti Dekormustrát, azaz felmértük, hogy milyen apró-cseprő kis biszbaszokkal lehet manapság meghittebbé, ünnepibbé tenni közvetlen munkahelyi környezetünket, vagy durvább esetben otthonunkat. A Nagy Gazdasági…..
Minden idők legjobb sajtóközleménye és a világmindenség legjobb csatolt marketingfotója következik, öveket tessék bekötni, de főleg a nadrágszíjakat meghúzni. A terjedelmes dolgozatot az Országos Burgonya Szövetség és Terméktanács adta ki ma, a témája pedig a…..
A Homár nem érti, hogy annak ellenére nem döntöttek még be poénból egyetlen bankot sem az elégedetlen naiv ügyfelek az elmúlt évek szopatásaiért bosszúból, hogy naponta több panasz érkezik mindenféle pénzmozgató intézményre. Tékozló olvasónk az Unicreditbanknál próbálja…..
Bizony volt már nálunk Fibernetes poszt, akkor a szentendreiek szembesültek a szolgáltatás minőségével. Most bandilovics el sem jutott idági, ugyanis a szolgáltató nyár óta csak ígérni tudja a kábeltévét, bekötni nem, mert hol szerepel a rendszerben az igénye, hol nem.(Update:…..
A Homár Brüsszelben tölt pár napot, és talán sikerül találkoznia Meglena Kunevával. Ha összejön a randi,  a saátjaim mellett szívesen felteszem neki a Homár-olvasók legjobb kérdéseit. Rajta, tessék bátran kérdezni lent a kommentek között!  ..
Az OTP adatbázisának hibájából a naív ügyfél egy 2 éve nem aktuális címére kapja az elkészült bankkártyát. Az viszont már a postázás hibája, hogy nem ajánlva, hanem sima levélben, így az egyszeri postás, aki nem találja egyik postaládán sem a címzett nevét, szimplán…..