Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kukacka

0 bejegyzést írt és 1671 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyévesek lettünk januárban, amit megkésve ugyan, de egy csodálatos új dizájnnal ünnepelünk. Határtalanul boldogok vagyunk tőle, legyenek kedves olvasóink is, és jöjjenek minél gyakrabban a cuki képek hazájába, vagyis ide.Néhány részlet a dizájnról: az Index cuki dizájnere, a…..
A kiinduló ötlet nem tűnt rossznak. Ha már a konkurencia szlovák családregénnyel, megatáncos meseátiratokkal és kissé retardált pénzkeltető Familia Kft-vel támad, legyen a CIB Banknak is saját, a végtelenségig vagy még annál is tovább folytatható reklámsorozata. Persze jól el…..
Rozi a moziban Elhunyt Roy Scheider 2008.02.11 05:05:26
Életének 75 évében elhunyt a Cápa, a Klute, a Francia kapcsolat, a Marathon életre-halálra, a 2010 című filmek (csak hogy egy párat említsünk a szenzációs karrierből) és a SeaQuest DSV című tévésorozat sztárja, Roy Scheider. Pályafutása során 70 filmben játszott,…..
Mióta Clintonné harcba szállt az elnöki székért, azon gondolkozom, milyen érzés lesz majd neki abban az irodában dolgozni, ahol a férje szaxofonoztatta Lewinsky kisasszonyt. Persze jelen pillanatban még örülne, ha ilyen problémái lennének, hiszen az sem biztos, hogy…..
A Cukiság bloggal együttműködve minden nap mutatunk egy érdekes, nemkülönben kedves bajuszt az állatvilágból. Íme a mai...
Charlie Wilson háborúja rend. Mike Nichols, forg.könyv Aaron Sorkin  Kitűnő időzítés, hogy egyidőben adják a mozik ezt a két fimet... Az elsőben alig ötmillió dollárról milliárdosra dagasztják hőseink a titkos külügyi keretet, hogy originál, made in CCCP…..
kukacka 2008.02.09 08:49:23
Bizonyára emlékeztek még az korábbi cikkünkre melyben megesküdtünk, hogy ennél egyszerűbben nem lehet arra buzdítani polgártársainkat, hogy velünk csinátassák meg a kis honlapjukat. Hát kurvára DE! Van egy domén, amit valaki, valamikor lefoglalt magának, (lusta vagyok…..
A CBA reklámjai felérnek egy szellemi atomcsapással, ráadásul az üzletlánc egyik agysejtirtó kampányt küldi harcba a másik után, hogy így riassza el a vevőket a boltoknak még a környékéről is. Valahogy mégsem működhet megfelelően az elrettentés, mert mindig újabb és újabb…..
Sokan vitatják, hogy Nicolas Cage valóban szimpatikus lenne. Egyesek szerint ellenszenves. Itt viszont bajuszos, ami kivételes dinamikát kölcsönöz neki. Cage egyébként köztudottan rajongója (micsoda véletlen! persze) az időnként szakállas Elvisnek...
kukacka 2008.02.08 18:01:36
Mióta Bajuszom van, az üzleti életben sikeresebb vagyok! Az érettség és a komolyság tekintélyét tükrözi minden egyes tárgyalás alkalmával, - nem beszélve arról a korántsem elhanyagolható ténytől, hogy illik a sötét öltönyöm színéhez, csibészes vagyok "benne",…..
Vastagbőr Celeb blog - Bódi Sylvi 2008.02.07 13:30:00
Gomba mód elszaporodtak a celeb blogok, ami nem is baj, hiszen a plebs legalább egy-két mondat erejéig jót morgolódhat: "jaj,de...buta,csúnya,kurva,fasz. Minek van ez a tévében?" Nem nyújtanám hosszúra a bevezetőt, a Sylvi bejegyzései magukért beszélnek. 2007.december 30.…..
Mandiner blog A tíz legjobb műsor 2008.02.07 12:55:00
Néha megkapjuk, hogy mindent és mindenkit csak kritizálunk (ami nem igaz egyébként) ezért most pozitívak leszünk és dicsérni fogunk. Legalábbis én, mert egy szubjektív listát állítottam össze a tíz legjobb közéleti-kulturális műsorról. Merítés: tévék, rádiók.…..
A Kinder Bueno legújabb kampánya kapcsán egy hasonlóan ócska poén jutott eszembe:    - Valami van a szád szélén.   - Le van szarva.   - Ja, azt hittem, csokis.   Kinderék úgy tűnik, beszédes nevükkel (Gyerekek Jó) ellentétben már nem csak gyerekekhez…..
Az értekezletek agysorvasztó légköre elképesztő táptalaja a funciótlan trágárkodásnak. Komolyan, egy futball-lelátó sokkal kevesebbet hoz ki az emberből, mint egypár óra helyben ülés. A mádi borszálló levegőtlen szobájában elég volt azt hallanom, hogy "polbulvár",…..
Minél mélyebbre túrok a firkahalomba, annál nyilvánvalóbb, hogy az unalom a mocsok melegágya. Nyilván ezért dolgoztatják végkimerülésig a szerzeteseket. Én otthon hagytam a reverendámat, ezért a levegőtlen szerkesztőségi értekezleten az agyam kiszelektálta a fajsúlyos…..
Jó estét, a Homár egyik felének gondozásában, bátor szökelléssel elindult a Hajrá Svájc blog, ami az EB-ig hátralévő időben vidám, ütőképes, kemény, sárga, lyukacsos maggá próbálja összegyúrni a magyarul beszélő svájci drukkereket. Hogy miért érdemes Svájcnak…..
A teljesen kiürült stadionban szintetizálva egyszer csak szembetalálkoztam a lelátó svejci szektorában látott Asterix-szerű szellemmel, aki ezt huhogta felém, a bajszára mutogatva:a legnagyobb ficsor az volt ebben az arcszorzetben, hogy akkoriban meg sort ittam, es akkor kezdett itthon…..
Csibedugvány, amerikai hársfa, alábukik csőd. Elképesztő fogásokat kínál az a horvát tengerparti étlap, amit a Kárpát-medence legjobb horgászblogján, a Szálkán találtunk. A Homár törzsolvasó jól tudják, az újoncoknak meg most elmondjuk, hogy a "horvát étlap"…..
kukacka 2008.02.07 09:48:00
2006. július: A közigazgatási reform jegyében megszűnik a politikai és a közigazgatási államtitkári poszt. „A külön politikai államtitkári és a közigazgatási államtitkári állás megszüntetése nem a közigazgatási államtitkár elvesztését jelenti a minisztériumi…..