Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KosztümHős

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
KosztümHős 2012.03.01 08:00:05
@tengermélyérzésű mimóza: Ehh, az én "butt-omban" köszönöm nem vóót nothin', but csendesen megjegyezném, hogy igazán díjazom a humorod. :D
globalicum Kellemes hétvégét! 2012.02.17 18:00:00
KosztümHős 2012.02.29 00:51:59
Make:Valamit Baki (B.U.K.É.) 2012.01.01 19:11:00
Pali bácsi... KÉT KIB---TT MONDATOT KELLETT VOLNA CSAK FELOLVASNI. És nem, nem sikerült... hihetetlen...
KosztümHős 2012.02.29 00:25:51
:D
MI megdöbbenve észlelt egy QR-kódot a Fogarasi Tescóban, ami természetesen nem valamilyen termék információit osztotta meg vele, mint Dél-Koreában, hanem csak az áruház Facebook-oldalára vitte. A biztonsági őrök azonban jó szokás szerint minden telefonemelésre ugranak, nehogy…..
Tegnap megvolt a nagy Összefogás koncert, 100 zenész, 2 helyszínen, fergeteges hangulat, óriási buli, "fékezhetetlen tömeg"....Ízelítő, hogy miből is maradtunk ki, ez a 40 másodperc bőven elég is: A hvg.hu-n egy hosszabb is videó is megtekinthető. Sajnos az államadósságból…..
Katartikus eseményekről, összeomlásról és depresszióról, sírógörcsről, döbbenetről és elvesztett fejről szól ma a bulvársajtó, legalábbis a Blikk és a Bors online kiadásai. A celebek borzaszó órái szombaton este kezdődtek, ekkor ugye a Compact Disco nyerte meg a hazai…..
Subba A nap mondata 2012.02.12 20:39:00
"Te itt ne játsszad itt a mártírok útját!" /Seherezádé Kingához intézett intelme/..
Csak nem egy újabb sikeres állami termékbevezetéssel állunk szemben? A hirtelen felhúzott Széchenyi Pihenőkártya használata egyelőre csak saját felelősségre javasolt. Néhány hónap alatt bizonyára sikerül értesíteni az összes a programban részt vevő kártyaelfogadóhelyet,…..
Az Unicreditnek annyira jól megy - vagy már az államosításra készül? -, hogy naiv ügyfél egy nap kétszer is hiába várakozott, hogy betehessen 30 millió forintot.Miután a mosolygó esernyős biciklis nő és a lúzer pasi olyan meggyőzően reklámozták a 9%-os kamatukat,…..
KosztümHős 2012.02.07 15:50:58
KosztümHős 2012.02.07 17:27:43
Vastagbőr Minden forint számít 2012.02.07 11:01:00
Vajon hogy lehet az, hogy a munkánk megbecsülése a béka segge alatt van, és már az emberek nagyobb többsége kíván minket a pokolra a pártunkkal együtt? - vakarhatják a képviselők az imázsjavító brainstormingon a fejüket. "Egyszerűen senkik vagytok, hej, hej" - skandálhatná a…..
KosztümHős 2012.02.07 16:39:50
@Viktus: még három gyöngyszem, hogy csak a lényeget emeljük ki:

15.49 Mindenki megkapja a magáét

Orbán szerint sokan mondják, hogy Magyarország következmények nélküli ország, de az elmúlt két évben nem volt olyan nagy bűncselekmény, amiért ne kaptak volna büntetést, a kormány felvette a harcot az uszorásokkal szemben is, és már nem fordulhat elő, hogy bűnözőket a származásukkal mentegessenek - mondta.

15.35 2013-tól a szegényeknek is több marad

Végső soron csak kétféle adórendszer van: az egyik jutalmazza, a másik bünteti a munkát. Igazságos az Orbán szerint, hogy aki többet dolgozik, az többet fog keresni. Szerinte a középosztályt csak az egykulcsos adóval lehet védeni. "Tudom, sokan, főleg a szerényebb jövedelműek úgy érzik, kevesebb marad a zsebükben" - mondta Orbán, és elismerte, hogy ez most még így van. Azt mondta, az új adórendszer csak 2013 elején indul be teljes fordulatszámon, akkor már mindenki érezni fogja az előnyeit.

(már kampányol a következő 4 évre?)

5.26 Tartalék nélküli családokhoz kopogtat a kétségbeesés

Az eladósodás és a munkaellenes rendszer hozta magával Magyarország harmadik legnagyobb problémáját, a hónapról-hónapra élést, azt, hogy elfogytak a háztartások tartalékai - mondta. Ha nincs tartalék, és megugrik a fűtésszámla, vagy váratlan kiadások jönnek, kopogtat a kétségbeesés - mondta Orbán, aki szerint miközben az ország nagy része elszegényedett, sokan meggazdagodtak az országban. Példaként a magánnyugdíjpénztárakat és a BKV-t hozta.

Ez külön-külön is megér egy misét, de így együtt...!
KosztümHős 2012.02.07 16:52:33
Visszaterel a Start

febr. 7. 15:37

Orbán: Érdekegyeztetésre van szükség a középosztály és a leszakadók között, ami Orbán szerint lehetséges, hiszen a cél, hogy mindenki dolgozzon, ne pedig segélyekből éljen. Ennek egyik záloga a Start munkaprogram, amely kétszázezer embert terel vissza a munka világába. Vannak, akik tíz, sőt, húsz éve nem dolgoztak, itt nem lesajnálásra, hanem empátiára és szelíd hajthatatlanságra lesz szükség.

Kontra:

Olvasónk tapasztalatai a kormány közmunkaprogramjáról

Vásárosnaményi olvasónk írja:

Elmesélem, hogy telt a mai napom. Reggel felkeltem (4:30), elmentem "dolgozni" 5:40-kor. Már az ajtóban 20 cigány. Továbbmentem az úgynevezett "melegedőbe", ott megint vagy 30 cigány. Telt-múlt az idő, gyülekeztek az emberek. Egyszer hallom, hogy valami kisfőnök beszélget, és mondja, hogy összesen 200 ember van. Ebből összesen 15 fő volt magyar.
A cigányok elkezdtek pampogni, hogy a magyarok mit keresnek itt stb. Hogy mondjam, kicsit paráztam is, de aztán elcsendesült a dolog. Azt nem is szeretném részletezni, hogy milyen "illatfelhő" kísérte őket... 9-kor átmentünk a művelődési házba aláírni a papírokat... Elmagyarázták mindenkinek, hogy "brigádok" mennek, nem pedig összevissza. Erre a köcsög rétinigger mit csinál? Tolakszik... És ő mondja, hogy a "geci magyarok" tolakodnak... 9:30: vissza a koszfészekbe, amit ők melegedőnek neveznek... 10:00: balesetvédelmi oktatás, amit persze mi, magyarok kussban végighallgattunk, a cigányok nem... Ugyebár szó esett arról, hogy nem lehet inni stb... Erre mindenki ordibál, hogy ez szemétség, mi az, hogy nem lehet inni. Szóval elszabadult a pokol valamilyen szinten. 10:30-kor hazajöttem.
Azt még hozzátenném, hogy 8 óra munkáról van szó (havi 46 ezerért). Azért jöttem el, mert azt sem tudták megmondani, hogy ki mit fog tevékenykedni. Kicsit értetlenül állok, és azon gondolkodom, hogy vajon ezért tanultam-e. Vagy ennyit ér az érettségim? Persze akad olyan ismerős, aki természetesen máshol dolgozik, jobb, rendezett körülmények között... És amikor én megkérdeztem azt az illetőt, aki engem felvett, hogy miért is kerültem ide, az volt rá a válasz: mert csak itt volt hely.

Hát köszönöm szépen, én ebből nem kérek.

Kellemes.
KosztümHős 2012.02.07 16:58:55
@Ironfist: kepgep.hu/2012/02/07/main/Orbi.jpg

Ez egy lájtosabb pillanat. :)
Hamarosan indul a tehetségkutatót vadiúj zsűrivel és bentlakásos realityvel vegyítő új Megasztár, remélem megint lesz egy pulóveres néni benne, aki le nem szakadna a cekkerről még a világhír küszöbén sem. Van egy trailerünk. ..
VV Éva kiborult, mert hónapok óta azzal kecsegtette az RTL Klub, hogy beköltözhet a villába, ám végül mégsem őt választották. A botrányhősnő múlt csütörtökön tudta meg, hogy nem mehet be a VV5-be, és helyette Ildi, Gombi, Olivér és Szandika parádézhat a képernyőn. Az RTL…..
KosztümHős 2012.02.07 10:18:27
Hát most legalább kiderül, hogy milyen egy kortárs magyar csőd, amibe az állam besegít! Azoknak, akiket viszont ez testközelből érint a Békéltető Testület ajánlkozott segíteni:A Budapesti Békéltető Testület fogyasztói jogvita esetén eljár annak érdekében, hogy a fogyasztó…..
KosztümHős 2012.02.03 19:28:31
@Dr Jozef Vengloš: Köszönöm a korrigálást :)
Mindannyian tudjuk, hogy az állam a legjobb gazda, bármilyen vállalkozásba is fogjon. Roan testvére gyermeke anyakönyvi kivonatát szerette volna honosítani, így megtapasztalhatta az Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda hatékony és korszerű eljárását.Szeretném…..
Képtelen vagyok megérteni, hogy Fábry Sándor miért nem azt csinálja, amihez mindenkinél jobban ért. A kilencvenes évek elején a Jácint majd a Piaf nevű bárban ismertem meg Fábry Sándort. Mind a kettő Mózes Marika, Paudits Béla exfeleségének a helye volt, és főleg…..
A mai Blikk infói szerint az RTL Klub kicsit felrázza a Csillag születik zsűrijét, és csak Hernádi Judit marad meg a jelenlegi stábból - pont az, aki a legmodorosabb és legidegesítőbb volt, de mit értünk mi az ilyenhez. Oroszlán Szonja, Szirtes Tamás és Fáy Miklós viszont megy,…..
Attila nem érti, miért 5 nappal később utalja át a T-csoport saját automatikus beszedési rendszerében saját magának az előfizetési díjat, amiért aztán a Té késedelmi díjat számol fel.A T-előfizetők gondolom mind ismerik a tavszamla.hu weboldalt ugyanis azt a szolgáltató…..
KosztümHős 2012.02.03 07:46:44
 A válság, a válságadó, a gázolajáremelkedés és az áfaemelés együttes hatását élvezhette "akárki lehetek", amikor lemérte a 45 dekás Tesco Gazdaságos spenótot. Az igazán felkészült vásárló minden boltba saját zsebmérleggel érkezik, hiszen a bolti mérlegek…..
KosztümHős 2012.02.03 07:32:52
@Dr. dr. venszivar: Köszönöm szépen a választ, igazán guszta! :D
KosztümHős 2012.02.03 07:35:49
@nadiposzata: Nem biztos, de szerintem, a fagyasztás során vizet nyel el,és emiatt nő meg a tömege. Legalábbis, ha kiolvasztod, láthatod, milyen sok víz távozik belőle, gondolom, ez valamilyen összefüggésben lehet a súlygyarapodással is, de remélem, nálam sokkal okosabbak majd kijavítanak, ha esetleg hülyeséget mondtam volna!
KosztümHős 2012.02.03 07:37:19
@estrella negra: :D:D Ez nagyon jóó :D
Rüüdje rutinosan egy nappal korábban rendelte meg a kuponos pizzáját, mert azon belül 12 óra lett volna a szállítás. Így sem járt sokkal jobban:A kuponvilág.hu-tól vettem kupont, ami az Alforno étterembe volt érvényes egy 70 cm-es pizzára. Az első próbálkozás úgy volt, hogy…..