Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sayer

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
...itt, hirdesd meg máshol! A csodás helyen ripsz-ropsz fiatalodik egy kicsit, nyilván óracsoportot kellett cserélni időközben. Az új tulajdonos mindenképpen jelentkezzen, kíváncsiak vagyunk a magyarázatra.   ..
Utálom a városi legendákat, amelyek szinte alap nélkül terjednek szájról szájra, apáról fiúra. Amikor a Lada fűtése szóba került, heves vita robbant ki a szerkesztőségben. Szerintem a Lada jó fűtése csak egy sztereotípia, de most kiderül az igazság Kapcsolódó cikkünk…..
sayer 2012.02.02 18:04:04
@Gyurma73:Nekem az a tapasztalatom hogy ha a fűtésgombra nem fokok vannak írva akkor ott a félig nyitott állás nagyon eltérő lehet,éppen a lada esetében.
sayer 2012.02.02 20:48:23
@gyvy: Pont hogy nyitott fűtéscsappal kell elindulni,mert akkor fokozatosan melegszik át a rendszer.
sayer 2012.02.03 11:59:17
@gyvy: Légyszíves magyarázd el hogy az miért hatásosabb,ha mondjuk 3 liter a kis vízkör az autóban,amibe ugye a fűtőradiátor is benne van,és ebből csak kettőt melegítesz és utána engeded a radiátorba.Onnan a hideg megy a hengerfejbe és ugyanott vagy.Én egyébként azért írtam ide mert volt már egy két autóm az utóbbi 30 évben,és az a tapasztalatom hogy a félig nyitott fűtéscsap vagy gomb nem jelenti azt hogy az a max. fűtésteljesítmény fele lesz.