Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsoltissimus

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már nem csak a prémium Mastercard-bankkártyával rendelkezők mehetnek be a budapesti reptér indulási oldalán található, szem-szájnak ingere váróba, hanem a Wizz-hitelkártya tulajdonosok is. Habzsi-dőzsi a bádogkarám előtt, egyszerre menő és morbid. Majdnem az lett a poszt címe, hogy ingyen…..
Négy új járatot jelentett be a Wizz Air, ezek közül kettő mindenképp érdekes lehet a kis pénzből fasza helyekre vágyó magyar turistáknak. Bergen környéke fantasztikus ízelítőt tud adni Norvégiából, Algarve pedig télen a legmelegebb hely a kontinensen, Portugália déli partvidékén januárban is 20…..
zsoltissimus 2016.09.16 08:24:02
@Fillér B. Gusztáv: Én arra tippelek, hogy amíg nem indulnak az új állami balkáni útvonalak (miért csúsznak?), addig a kapacitást ki kell használni, ezért vannak ezek.
Vida Krisztina, a Klisé Bár egyik működtetője, a Facebook oldalunkra posztolt egy eseményt, amely felkeltette az érdeklődésünket. Krisztináék ugyanis filmvetítéssel és klasszikus BS-TH filmzenékkel színesített péntek estét szerveznek július 8., 20 órára. Az időpont talán nem a legszerencsésebb,…..
zsoltissimus 2016.06.28 06:15:14
Kiderült, honnan lesz kapacitás a múlt héten bejelentett új budapesti Wizz-járatokra: Isztambult sajna kukázzák úgy, ahogy van. Debrecen még rosszabbul járt: Brüsszel-alsó úgy megy a lecsóba, hogy a helyi bázisú gép inkább egy román-olasz útvonalat repül helyette. A kapcsolódó menetrendváltozások…..
zsoltissimus 2016.06.22 10:01:32
@Fillér B. Gusztáv: Pontosan, engem is a bizonytalanság bosszant, ha törlik, akkor töröljék, csak már foglalnék Turkishre vagy Pegasusra, mielőtt drágulnának. Még egyetlen járatot sem töröltek a rendszerből. Egyébként arra tippelek, hogy szeptember végéig Várnába repülnek Isztambul helyett, utána meg az új balkáni, garantáltan nyereséges útvonalakra kell a kapacitás. Ha már 10 gép fog itt állomásozni..tán éjjelre kitalálnak még új útvonalakat, ahogy repülik Bakut és Kutaisit pl.
zsoltissimus 2016.06.24 21:56:29
@Fillér B. Gusztáv: Törölték Isztambult, kaptam emailt! Megnéztem, július 29 az utolsó járat. Most azon gondolkodom, hogy 120%-Bangkok kérjem a jegyeket vissza wizz számlára, vagy utalják vissza a bankszámlára.
Majdnem teljes a fapados légitársaságok jövő téli menetrendje, van jó néhány változás és új útvonalak is akadnak. Akad, ahova foglalni is érdemes, például most először mindkét irányba megjelentek a 8 ezer forintos izlandi jegyek. Korábban az érdekesebb újdonságokról már tettünk említést, de most,…..
zsoltissimus 2016.04.26 20:11:17
@zsoltissimus: téves, csak a wizz appban nem látszik, rendes netes felületen foglalható.
Lassan minden vágyunk teljesül, már ami a budapesti fapados útvonalkínálatot illeti. A Wizz három új célra indít járatot, ezek közül az egyik egy olyan sziget, ami nálunk benne van az európai top 3-ban: a gyönyörű Izland. Persze Ibiza se rossz, Liverpool pedig nyilván vendégmunkásjárat, de…..
Van egy nagyon sikeres autóbérlős cég Európában, Goldcar a neve. Az elmúlt években akárhányszor utaztunk olyan területre, ahol ez a vállalkozás jelen volt, mindig a legolcsóbbnak jött ki az ár-összehasonlításban. Többször béreltünk náluk, de a számla valahogy mindig sokkal…..
zsoltissimus 2015.12.22 17:07:33
@bikmakk: pontosítok: eladja a lakossági üzletágát, a vállalati marad ugyanúgy. A lakossági ügyfeleket egy az egyben átveszi az Erste. Azt még én sem tudom, hogy mi hogyan fog változni, mindenesetre az Erstének nincs olyan hitelkártyája,amivel a várót lehet használni. Amíg van, addig érdemes kihasználni,meglátjuk, mi lesz. Az új belépőknek mindig elmondom, hogy Erstések lesznek.
zsoltissimus 2015.12.22 17:11:26
@lobster thermidor: Örülök neki! :) Egyébként milyen fokozatú a kártyád és mennyit fizetsz a fenntartásáért? Csak mert a CitiLife 690 Ft/hó (8280 Ft/év), az új belépők 10000 Citi Forintot le tudnak vásárolni róla, szóval megéri kipróbálni.
zsoltissimus 2015.12.22 17:14:40
@Basilisk Captain: Pont azért vannak ott a kollégák, hogy az ilyen embereket bosszantsák! ;)
Szerencsés sorsolást kapott a magyar fociválogatott az EB-re, s ahogy ígértük, megnéztük, hogy lehet eljutni egy-egy meccsre repülővel. Sajnos alaposan a pénztárcába kell nyúlnia annak, aki a helyszínen akar szurkolni és a meccsbelépőkkel, szállással még nem is számoltunk. A…..
Fantasztikus újítás: közvetlen reptéri busz indul 200K jelzéssel a Deák térről a budapesti repülőtérre. Az azonban vicces, hogy a meghirdetett menetrend szerint csak egy hétig közlekedik majd. Ennek meg mi értelme? Úgy tűnik, egy konferencia miatt indul be a járat, de lehet, hogy…..
A.T. egy rejtélyes anomáliát fedezett fel a számláján legutóbbi sparos vásárlása után. A végösszeg 1497 forintra jött ki, azaz 1495 forintot kellett volna fizetnie. Igenám, de megjelent egy SSH-kedvezmény tétel +1 forinttal, ami miatt 2000 lett a végösszeg. Sok kicsi sokra…..
Orosz Mihály Zoltánról, az érpataki Rambóról azt eddig is tudtuk, hogy gyakorló elmebeteg. De én azért csak rácsodálkoztam a videóra, amin mongol traszvesztitának öltözve kiokosítja a 8-10 éves gyerekeket, hogy vagy ez, vagy el lehet húzni a picsába buzifesztezni.  Azt…..
Az olaszok, azok az olaszok... ...csak nem bírnak magukkal. Kifejezetten csak azonnali fordulással, csak mérföldgyűjtésre. Elvileg az összes keletre/délre irányuló Alitalia célvárosra működik (JNB, ACC, LOS, NBO, DXB, MCT, BAH, IKA, DEL, HKG, SIN, KIX, TYO, MEL, SYD, stb) a belfoldi…..
Az eredeti összefoglaló 4 részre lett bontva, ebből ez a második. Az anyacikk itt található. (Hogy mi ez az egész lista, az is abban olvasható el.) Frissítéseket a kommentekbe várom. Aki frissít, írja oda pici betűkkel, hogy mikori az infó, és jelezze, ha szekun belüli helyről…..
zsoltissimus 2012.02.14 14:56:13
Zsoltissimus novemberi képes beszámolója egy kisebb olasz karika: Forli és tágabb környéke: San Marino, Rimini, Bologna, Firenze, Ravenna, és ami bennük van.Időpont: 2011. november 9-13.Odafele: HA-LPK, Lf.: kb. 60%, román személyzet, fogyasztás alig, kapitány nevét nem…..