Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Plagibá (a nemzet gojóstrollja)

0 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miközben Hoffmann Rózsa boci szemekkel magyarázza, hogy de hát értsük meg, hogy a költségvetésbe nem férnek bele az „extrém” bérek, ezért 4500 pedagógus jár rosszabbul fizetésileg , aközben Viktor úgy döntött , hogy szükséges még egy stadion építése. Mert jaj Úr Isten…..
Plagibá (a nemzet gojóstrollja) 2013.08.29 11:21:21
@Bretschneider detektív: ez nagyon jó, lopom is!
Kicserélte a Kindertojást igazira, csóri csemetéje meg jól ráharap, aztán meg még el is kezd bőgni. De legalább a szülők kurva jól szórakoznak a háttérben ..
Plagibá (a nemzet gojóstrollja) 2013.02.07 21:49:49
  Aki szervezett már akármilyen nyilvános programot, az jó eséllyel átélte az érzést, amikor kevesebben vannak a vártnál, reméltnél. Esetleg sokkal kevesebben. Nos, ebben a műfajban egy ideig a vasárnapi, a Budapest Sportarénában tartott Összefogás koncert lesz az…..
Plagibá (a nemzet gojóstrollja) 2012.02.20 14:17:09
Ezt nektek! Ezt nektek! 2012.02.03 11:34:00
 ..
Plagibá (a nemzet gojóstrollja) 2012.02.16 09:57:03
 Amint arról már ti is értesültetek, két hete bezárták a Megaupload-ot. A hírre többféleképpen reagáltak a népek, van aki szerint ennek épp itt volt már az ideje, másokat cyberháborúra sarkallt; mindenesetre az biztosan kijelenthető, hogy az internetes társadalom nagy…..
Plagibá (a nemzet gojóstrollja) 2012.02.02 20:49:01
hogyvolt VV5 - 1X137 2012.02.01 19:15:00
Na az van, hogy eléggé kínban vagyok. Egyrészt lófasz nem történt az öfiben, ezért be kell valljak ilyeneket, csomószor visszapörgettem Lilut, hogy megnézzem, a felsőjén meztelenül van-e a pasi (Elvis?) és még mielőtt a nem túl kedves kommentelők lecsapnának a szavak megett…..
Plagibá (a nemzet gojóstrollja) 2012.02.02 18:00:59
@bigél: valahogy nemis érdekelt az elelyén oan túlsok eggyforma semmijen fijú és túlsok eggyforma felpampált jány kerültbe ammikokr látam a jelentkezőket úgy döntöttem ez unalmas lesz, az is lett csak a végin má kíváncsi vagyok kiviszki el a pézt
Plagibá (a nemzet gojóstrollja) 2012.02.02 18:03:42
@jadebulgari: ez hozátartozik a zimidzséhez, ennélkül nem lene hitteles
Plagibá (a nemzet gojóstrollja) 2012.02.02 18:26:46
@nosce: duplán kaptya visza, vagy írjon rendesen, lekfejebb kibasznak mind2ttőnket :)
  A friss Demokrata hosszú elemzésben foglalkozik Schmitt Pál kisdoktorijával. A Tarts ki, Elnök úr! címből sejthető, milyen következtetésre jut írásában Hernádi Zsuzsa, aki ekként foglalja össze megállapításait: „A Demokrata az ügy kirobbanása kapcsán azon…..
Plagibá (a nemzet gojóstrollja) 2012.02.02 14:44:56
@konfigurativ7: Ez a sok mocsok rágalom ami dől a szadolibbant beröfögők pofájából, ez jellemző arra a csőcselékre, amelyik gyurcsányban embert lát. Ez az egyetlen örömük , hogy büntetlenül smittezhetnek , zorbánozhatnak. Ennél több örömet nem is kivánok nekik a jövőben.Készüljenek a melegolimpiára , mögöttük doppigszerként a Betyársereg karikásostorral, ahogy tegnap futott Soros hada az Új Szinháztól a Vörös -grófig.))))))))
Plagibá (a nemzet gojóstrollja) 2012.02.02 14:57:35
@konfigurativ7: Te melegolimpikon! Te belváros szégyene, te húzd ki a tollseprüt a seggedből ha ide böfögsz.Egyszerüen senkik vagytok, hiába MILLÁztok.
Antifasiszták állták körbe az index egykori szerkesztőjét, azt követelve tőle, hogy határolódjon el a róla elnevezett színháztól. Az Oktogonon rendeztek tüntetést az Uj Péter ellen tiltakozók azután, hogy Dörner György átvette az Új Szinház igazgatását. Az Uj Péter…..
Plagibá (a nemzet gojóstrollja) 2012.02.02 15:15:51
@nincs_itt: @kennimekkormikk: nyugi, a biztonsági tanács már napirendre tűzte az ügyet a rókabögyösi pedellus jogtalan elbocsájtásával együtt fogják tárgyalni . Obama lesz az előterjesztő.
Sutyinszky Zalán pedig letiltotta műveit a repertoárról. Mit akarhatunk még ?
Plagibá (a nemzet gojóstrollja) 2012.02.02 15:42:36
@Lajszlo: de igen, ahogy Shnitt Plagibá szokta, csak még az a forrás elő sem tört! Vagyis, hogy érthető legyen, mert Kerényi és Bencsik verseny seggnyaló bajnokok, megoldották ám a ziX aktákokat!
Szóval, asztat merték mondani, hogy a Georgiev tanulmány "csak" 1995-ben jelent meg könyvben(Shnitt Plagibá meg ügyi 1992-ben apró-doktorizott), az a 3,14csányi apróság nem zavarta őket, hogy 1987 óta megvolt NOB könyvtárában/irattárában...
Plagibá (a nemzet gojóstrollja) 2012.02.02 16:05:04
@tippmixx: Már Új-Zélandon is tüntetnek.
 A válság, a válságadó, a gázolajáremelkedés és az áfaemelés együttes hatását élvezhette "akárki lehetek", amikor lemérte a 45 dekás Tesco Gazdaságos spenótot. Az igazán felkészült vásárló minden boltba saját zsebmérleggel érkezik, hiszen a bolti mérlegek…..
Plagibá (a nemzet gojóstrollja) 2012.02.02 15:21:55
@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: baszdki kurva sok komment van, mire gondósz?
Plagibá (a nemzet gojóstrollja) 2012.02.02 15:40:16
@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: ja én nem szeretem a románokat mer ugye vót az a lovas történet
Plagibá (a nemzet gojóstrollja) 2012.02.02 15:53:13
@hagyma: ááá mi mán a Batgirl-el mán nem csinálunk semmit ha mán egyszer elváltunk...
Nívó Közeleg a fordulat! 2012.02.02 01:51:00
Az elmúlt hetekben szinte minden a kormány és Matolcsy ellen dolgozott. Az adósságválság újabb hullámai nagyon komolyan érintették Magyarországot is, az euró árfolyama történelmi mélypontra süllyedt, ami az államadósságot is újra történelmi rekord közelbe, GDP arányosan…..
Plagibá (a nemzet gojóstrollja) 2012.02.02 15:14:25
Pár fontos dolog:

1. Amikor bogancs megírtad, hogy amíg orbán a miniszterelnök, addig Magyarország nem lesz bóvli, egy hónap múlva már mindhárom hitelminősítőnél azok voltunk. Ezek után rettegve várhatjuk a fordulatot is.

2. Nekem fura ez a dicshimnusz. A valóság úgy nézz ki, megpróbáltak egy teljesen agyament gazdaságpolitikát, elmentek a falig, koppantak és most józanodnak. A piacok ezt értékelik.
De ettől még az általuk okozott kár, a teljesen feleslegesen elcseszett idő, a közben egekbe szökött törlesztőrészletek, benzinár mind, mind megtette a hatását. Döglődik az ország és ezen az sem segít ha sok ezer adatból kiemeled a pár tucatnyi pozitívumot. Mintha az elrontott húslevesből kivennéd a sárgarépát, hogy hát ezt viszont meglehet enni...
Külön röhej az IMF csinnadrattás kiebrudalása majd visszasomfordálás hozzájuk és könyörgés a pénzükért. Igen, könyörgés. Mert mindenki tudja, nekünk gyorsan lére van szükségünk, különben lecsúszunk Görögország szintjére. Azt meg senki sem szeretné.

3. A nagy közvélemény kutató cégek közül a századvég és a nézőpont is a fidesz kezében van. Játszhatod a hülyét, mintha nem tudnád, de elég ha megnézed, mennyi és mekkora összegű megrendeléseket kapott ez a két cég.

4. Nem az a baj, hogy békemenetes, hithű fideszes vagy. A probléma ott kezdődik, hogy te is a megvezetett birkák számát gyarapítod. Eszed amit a kormány lenyom a torkodon, tapsolsz, még akkor is ha előző héten éppen annak az ellenkezőjének tapsoltál. Boldog vagy, még akkor is, ha az elmúlt másfél év alatt minimum öt évet léptünk vissza felé. Fennhangon hirdeted, hogy milyen jól meglehet élni minimálbérből, aztán amikor rájössz hogy mégsem, lapozol egyet és máris fújod a kormányzati propagandát.
Egy szinten vagy stefkával, bayerral, szíjjártóval, bencsikkel, lázárral. Gratulálok.
Plagibá (a nemzet gojóstrollja) 2012.02.02 15:24:12
@NYJetsTD: Akkor most csak tisztázásképp: Most majd annak kéne örülnünk, hogy még több hitelt veszünk fel és még nagyobb adósságba hajszoljuk a népet és a polgárokat? Most... most komolyan? Ez lesz a nagy, hatalmas királyság, amiről mindenki beszél? Hogy még több casht tudnak majd kéz alatt ellopni a politikusok és hogy ez már a második hitelt amit csak az IMF-től kértünk?
Ha ez nem gond, akkor kérlek, vegyél már fel két darab C hitelt a nevedre és add nekem a pénzt, mert ezek szerint csak nekem megy ilyen szarul. Ha ennyire örülsz az újabb hitelnek, akkor neked biztos nem esik nehézségedre egy ilyen. Nyugi, nem adom vissza, viszont egy csomó jó cuccra fogom költeni.
Plagibá (a nemzet gojóstrollja) 2012.02.02 15:38:57
@NYJetsTD: Azt meg csak megjegyzem hogy kozben par fideszes kepviselo 5-10 milliokat nyert a vegtorlesztesen... meg a jo eg tudja mennyit az egykulcsos adon es persze kozben koltsegterites meg minden. De ezt biztos demagog lenne szembeallitani az utcara zavart nincstelenekkel.
Michael Knight Lázár speki 2012.02.02 10:10:00
Lázár János egy undorító spekuláns (a továbbiakban: speki). Nem is értem, hogy Selmeczi szenátor asszony rémisztő kántálása mellett miért nem veti ki magából a Fidesz. Mert az egy dolog, hogy spekuláns, de még esetenként sikeres is... Pfúj, felfordul az ember konzervatív…..
Plagibá (a nemzet gojóstrollja) 2012.02.02 15:08:10
@egyiptomi ugróegér: Na, látom a ballib köcsögök nem bírják elviselni, hogy van egy fiatal, tehetséges és energikus polgármester (Lázár), aki népszerű a vásárhelyiek körében, évek óta sikeresen vezeti a várost, példaértékűen kezeli helyi cigánykérdést, és a város vagyonának gyarapítása érdekében még ügyeskedett is tőzsdén. Szar lehet ballibnek lenni. Nektek csak Hagyó meg Demszky jutott.
Fogalmazhatnánk úgy is: Fábry Sándor utolsó esélye. Mint ismeretes, a humorista csatornát vált, elhagyván az RTL-klubot, ma esti indulással kéthetente jelentkezik majd új műsorával az MTV-n. Az RTL-nek egy adást 15 millió forintért készített el a stáb, az MTVA-nak ugyanez 15-18…..
Plagibá (a nemzet gojóstrollja) 2012.02.02 13:57:15
@Hertelendi: Talán azért tudták megszavazni a KDNP-s honatyák, mert a kutya se kérdezte meg őket. Az ő dolguk az, hogyha szólnak emeljék fel a kezüket...
A Pálffy is milyen vallásos lett az alkoholista formájával...A fidesznek nagyon nem kellett, mert nulla esze van, a többihez közeledni se mert, így maradt neki a KDNP. A Fábry meg ott szerepel az ocsmányságaival, ahol akar...eddig se néztem...Azért kíváncsi leszek, hogy amikor főműsoridőben röpködnek a lófaszok a szájából vajon a médiahatóság az M1-t is megdorgálja-e
Plagibá (a nemzet gojóstrollja) 2012.02.02 14:37:05
@Kara kán: Ti most ezen a 15 milkán veritek a nyálatok?

Kérdezzétek meg Friderikuszt vagy Juszt Lászlót, hogy mennyiért csinálták a sódereiket a becsődölt Magyar Televidéniának!
Nagyon hálás, felkapott téma lett ez, hogy havi 42-50 ezer forintból meg lehet-e élni. Ti azt állítjátok, nem - Nemzetgazdasági Miniszter Úr és mi viszont azt állítjuk, hogy igenis lehetséges. Hogy ne csaljunk az amúgy rendkívül rokonszenves Nívóékkal ellentétben, mi…..
Plagibá (a nemzet gojóstrollja) 2012.02.02 14:30:21
@Silent Bob: Szerintem ez az egész kérdéskör borzalmasan nevetséges. Meg lehet-e élni minimálbérből? Igen meglehet. Honnan tudom? Onnan, hogy ezrével ha nem százezrével vannak olyanok az országban akik megteszik. Tehát szerintem ezt a vitát nyugodtan le lehet zárni. Meg lehet élni minimálbérből.

A másik, hogy bárki, akinek bármennyi pénze van a sajátját kevésnek, még a többiekét indokolatlanul soknak találja. Ez magyar specialítás, ez is tény.

Az, hogy vki meg tud-e élni adott pénzből egyáltalán nem a pénz mennyiségétől függ, hanem az adott embertől. Ismerek olyanokat, akik messze az átlag felett keresnek mégis napi gondokkal küzdenek egyik hitelből bukdácsolnak a másikba. Ugyanakkor teljesen biztos vagyok benne, hogyha atyai nagyanyám még élne nemhogy meg tudna élni minimálbérből de még félre is tenne belőle, sőt még kölcsön is adna a rászorulóknak.
Az RTL Klub szerint ő volt Kossuth Lajos. Jó, szakáll, meg bajusz, a fejforma is hasonló, távolról, kacsintva, bebaszva talán el lehet cseszni, de műsorban legalább húsz másodpercig beszélnek Kossuth Lajosról, miközben lelkesen mutogatják ezt a Széchenyi-képet. Itt a…..
A szerző újságíró, az ittlakunk.hu főszerkesztője, a nyomozó újságírást támogató Soma-díj kuratóriumi elnöke   A kétharmad jó lehetett volna néhány dologra. A fiúk megmutathatták volna, hogy kell jól, nyálas és szövevényes kompromisszumok nélkül kormányozni. Nem…..