Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JorgeUst(futaki)

72 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak egy gyors tisztásásCake(Futaki): http://www.youtube.com/user/Cake059Balicsuka: http://www.youtube.com/user/balicsuka007ElSzilard: http://www.youtube.com/user/elszilardGhost(Kaposiszellem): http://www.youtube.com/user/kaposiszellem2Dhaaka: http://www.youtube.com/user/dhaaka1Boostocska:…..
..
Generations Csapat Helyzetjelentés 2012.08.09 15:19:17
Már rég óta nem raktunk ki semmilyen bejegyzést,nem foglalkozunk a bloggal. Őszintén? Elfelejtettük. A híreket,videókat stb.-t a facebookra és twitterre. Itt hozzájuk a link: http://www.facebook.com/pages/Generations-Team/362141487147507?ref=hl https://twitter.com/GenerationsTeam A…..
A Youtube csatornánk elérte az 50 Subot! NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNJÜK!!!..
..
JorgeUst(futaki) 2012.06.23 14:37:01
@Mick Kramer: Dehogyis,nem szoktam rágózni felvevés közben :D
A játék néhol nagyon hangos! Emiatt elnézést! ..
Üdv Néktek Szárazföldi Patkányok! Először is a köszönést szokjátok meg, mert mindig így fogok, másodszor pedig köszönjük nektek, hogy látogatjátok az oldalt, köszönjük, hogy videókat küldtök nekünk és köszönjük, hogy értékelitek is azokat.Két dolog miatt ragadtam…..
Nem rég megszűnt az 5 éve futó Rossz PC Juniorok. Pótolni kellet a hiányát és íme,itt az Intenger kalózai. Csak azt szeretnénk tőletek kérni ,hogy nézzetek fel az oldalra mert igazán megéri ;) Link az oldalhoz:…..
A gameplay szaggatásáért elnézést! (Többek közt a szaggatás miatt nem változatos annyira a gameplay) ..