Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Panyi kapitány

20 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hiába a balos értelmiség rajongása, az a helyzet, hogy Bokros Lajosról a magyar választópolgároknak továbbra sem az állítólagos szakértelme, hanem a Bokros-csomag megszorításai ugranak csak be. Törték hát a fejüket új pártjában, a Modern Magyarország Mozgalomban, mit lehetne…..
Kedden a Nagy Összeborulás valójában nem Budapesten, hanem Moszkvában jött létre, amikor is Orbán Viktor odadobta a paksi bővítést a ruszkiknak: Putyinék 3000 milliárd forintos hitelt adnak 30 éves futamidőre. És még mielőtt bármit is mondanánk erre, inkább vegyük elő, hogy…..
Nem tudok megszólalni, és ha ezt a dalt meghallgatod, utána te is csak annyit tudsz majd mondani, hogy Tudd meg, hogy mi vagyunk a FideszHallgasd, hogy dobognak a szívekTudd meg, hogy mi leszünk a kormányEzt majd kimondja az ország Bár a mulatós Fidesz-himnuszt a szöveg alapján…..
Az év vicce: a Demokratikus Koalíció politikusa, Oláh Lajos egy eddig a parlamentben méltatlanul elhallgatott témában fogja felelősségre vonni a nemzetgazdasági minisztert.  (via vámpírpillangó) Frissítés: A DK sajtósa elmondta, jót nevettek a bejegyzésen, de azért…..
Ez az egész történet tényleg annyira szomorú, hogy nem is itt lenne a helye, csak hát az emberi butaság vicces, a politikusi pedig még inkább. A sztori röviden az, hogy Orbán Viktor október 23-án elmondott egy kínos beszédet a Hősök terén, miközben egykori párttársa és…..
El van keseredve, mert hónapok óta nem kap fizetést? Szóvá teszi, hogy a kormány elvette a beteg gyereke juttatásait? Ne haragudjon, de igazán nem tudom sajnálni. Ön ugyanis egy büdös kommunista! Orbán Viktor Facebook-oldala eddig is feneketlen kútja volt az emberi butaságnak,…..
Az Együtt 2014 gyakorlatilag megszűnt, írja Facebook oldalán Fodor Gábor, akiről csak azért tudom, hogy még nem szűnt meg, mert folyamatosan posztolja az ilyen és hasonló sértett nyavalygásait: Szombaton az európai liberális alapítványok budapesti rendezvényén találkoztam…..
Szanyi kapitány érvelése ugyan kissé változott 2010 óta, de meg kell hagyni, a mostani indoklás a nagy baloldali swingerparti kellős közepén sokkal viccesebb, meg hát elég találó.  ..
Áfacsökkentés? Ingyenes felsőoktatás? Nyugdíjemelés? Ugyan, dehogy! A hagyományos politikai üzenetek elkoptak, ám a ferencvárosi szocialisták végre rájöttek, mi az, amivel már a töke tele van az embereknek. Nem, nem az oligarchákkal, nem is a rengeteg adóval, de még csak nem…..
Az MSZP vén rókájának reakciója szinte borítékolható volt, de hozta a formáját Deutsch Tamás is, aki korábban "rektor-baromnak" nevezte a kaposvári intézmény vezetőjét, Szávai Ferencet, de most sikerült még tovább aláznia. A Fidesz EP képviselője szerint nem igaz az az…..
Szegény Bajnai Gordon, akármit csinál, tuti, hogy nem jó. Ha felszólal a Szolidaritás szobordöntögetős tüntetésén, akkor uszít és gusztustalan és az a baj. Ha viszont a beszéde után rögtön lelép, akkor félszívű, langyos és az a baj. Üljön fel a gázsütőre, mondja neki…..
Fodorék tanulni mentek Berlinbe, de a német SZDSZ bukását nézhették végig. Egy tanulmányút kronológiája. Fodor Gáborék valószínűleg úgy ítélhették meg, hogy a magyar valósághoz igazított üzeneteik (lásd a fenti képet) és dögös reklámjaik ellenére az a bizonyos 4-500…..
Sokaknak feltűnt, hogy a Horn-temetésen az első sorban ülő kormányfőkről készült fotóról hiányzik Németh Miklós, a diktatúra utolsó, a köztársaság első miniszterelnöke (hivatali idő: 1988. november 24. – 1990. május 23.). Hamar kiderült, Németh nem csupán a fotón nincs…..
"A gyermekek nem arra valók, hogy mindenfajta politikai agymosásnak vessük őket alá" - mondta a németekkel való, a mostani jóízű nácizásához képest kettővel ezelőtti csörtéjekor Orbán Viktor, amikor a kormány éppen azon szívta fel a taknyot, hogy Magyarországot olyan helynek…..
Úgy tűnik, a nagypolitikában is egyre komolyabb helyet követel magának Pusztaottlaka polgármestere, Simonka György. A fideszes országgyűlési képviselő bő egy hete kisfiának, Gyuszikának segített tökön rúgni Gyurcsány Ferencet, most pedig nem mást vett célba, mint az…..
Közéletről szóló dalokban tökéletes sorokat ritkán találni, a korábban Schmitt Pált is köszöntő Kozmosz együttes közhangulat-megéneklős friss számában azonban legalább kettő is akad: "Tisztelegjen a faszom tinektek / Mi szabadabbak vagyunk mint ti valaha lesztek". De…..
A Budapest Pride Facebook oldalán közölt fotó tanúsága szerint az Élet Menetén kis méretű spontán melegfelvonulás alakult ki a tűző napon ingujjra vetkőzve sétálgató Balog Zoltán EMMI-miniszter, református lelkész mögött. A különös jelenségre egyelőre nincs…..
Simonka György pusztaottlakai polgármester, fideszes országgyűlési képviselő, a párt dél-békési fenegyereke minden téren az unortodox megoldások híve. Még a gyereknevelésben is. Simonka tavaly nyáron a Magyar Dinnyeszövetség elnökeként komoly érdemeket szerzett az egy…..
Kim Lane Scheppele a magyar kormány legkitartóbb bírálói közé tartozik, és bár a Fidesz védelmében a pártból és holdudvarából sokan és sokféleképpen próbáltak már fogást találni rajta, senki nem tudott még olyan ütős ellenérvekkel előállni, mint most a Tutiblog:…..
Először mi is hitetlenkedtünk, de a hír igaz: igen, Vadai Ágnesnek volt bátorsága megmondani Orbán Viktornak, amit sokan csak gondolni mernek róla (nem is beszélve azokról, akik még gondolni sem). A Demokratikus Koalíció megalkuvást nem ismerő képviselőnőjének friss…..
A HÖOK-nek elemi érdeke a tiltakozást a tárgyalóasztalnál megtartani, ahol nincs ott riválisa. Nem is csoda, hogy rögtön bele is mentek egy rossz egyezségbe, melyet a Hallgatói Hálózat és több más szervezet elutasít. (Fotó: facebook.com/orbanviktor) Hétfőn az egyetemi…..