Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dr. Magnum

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Michael Knight Lázár speki 2012.02.02 10:10:00
Lázár János egy undorító spekuláns (a továbbiakban: speki). Nem is értem, hogy Selmeczi szenátor asszony rémisztő kántálása mellett miért nem veti ki magából a Fidesz. Mert az egy dolog, hogy spekuláns, de még esetenként sikeres is... Pfúj, felfordul az ember konzervatív…..
dr. Magnum 2012.02.02 13:48:58
@egyiptomi ugróegér:

Rekord mennyiségű kölcségtérítést bemondásra felvenni közpénzekből, illetve havi 900.000 Ft-ért szintén közpénzből 450 lóerős autót béreltetni magamnak, valóban becsülendő emberre vall. Igazi hazafi az ilyen.
  A friss Demokrata hosszú elemzésben foglalkozik Schmitt Pál kisdoktorijával. A Tarts ki, Elnök úr! címből sejthető, milyen következtetésre jut írásában Hernádi Zsuzsa, aki ekként foglalja össze megállapításait: „A Demokrata az ügy kirobbanása kapcsán azon…..
dr. Magnum 2012.02.02 13:00:38
@Terézágyú:

Ez kizárt. Azt el tudtam volna képzelni, hogy nem is indul vizsgálat, mint ahogy egyébként a dékán először el is zárkozótt ettől, aztán meg nem volt senki aki vállalta volna. Onnantól viszont, hogy ez zöld utat kapott és beindult, már nincs kétségem afelől, hogy Schmittre már a legfelsőbb szinteken is kimondták az ítéletet.

Nem ér ő annyit a Fidesznek, hogy vállalják miatta a teljes magyar értelmiség haragját, már így is épp elég ciki volt. Lesz más aláíró. A belinkelt cikkek is arra utalnak, hogy már megkezdődött a finom elszigetelődés tőle (erre példa a Fidesz közeli Mandiner hozzáállása is), nem véletlen az sem, hogy kormányoldalról az első perctől csak nagyon óvatos, kétértelmű nyilatkozatok kerültek napvilágra, Schmitt melletti határozott kiállásról szó se volt.

Azt viszont tényleg nem értem, hogy a Kerényi féle agymosó csapat, mit akar kihozni ebből, miért jó nekik, hogy annak az ellenkezőjére készítik fel a híveket, ami történni fog, mert akármennyire agyhalottak is, egyszer ők is öntudatra ébrednek majd.
dr. Magnum 2012.02.02 13:04:47
@Belpo: Úgy bizony! :)
dr. Magnum 2012.02.02 13:05:59
@Terézágyú: Ez biztos. :)